Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

QUOTE(ikona @ 2013 02 18, 11:06)

Man tai užteko paspausti po vienu komentaru like kad ponia Rivija ar kaip ten ji užblokuotų mane, kad negalėčiau į jos kraupius darbus pasižiūrėti biggrin.gif nors komentaras buvo ne po jos nuotrauka  biggrin.gif

mane ir ji uzblokavus ir daugeli kitu lotuliukas.gif bet as ir pasireiskiau tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ikona @ 2013 02 18, 10:17)

Nu sitas tai swoon.gif Ten labiau tiktu uzrasas "pirmasis mano penkiamecio darbas" ar pan lotuliukas.gif doh.gif

As irgi prie blogieciu uzblokuotu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ikona @ 2013 02 18, 12:17)
O geriausiai tas kur berniukas su meškučiu išsiuvinėtas-po nuotrauka komentaras: gal galėtumėt shemą atsiųsti  biggrin.gif

šitas geriausias lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 18, 09:57)
1.taigi o pabandyk ka pasakyt tai kaip puls doh.gif praleidziu pro akis nesigilinu net.parasiau kelis kart kad igolki pasitiket negalima tai kaip soko kad netiesa kad ten pilna puikiu schemu....nu tegu bus paskui asaru kad plemai..nors....jom ir plemai grazu doh.gif  lotuliukas.gif

va va, būtent lotuliukas.gif hihihi.gif ir kryželiai į skirtingas puses žiūrintys gražu, nes juk tada siuvinukas taip mielai pasišiaušia, įgauna tikrumo wub.gif wub.gif
Atsakyti
Smagus tas kryziavojimas pasirodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2013 02 17, 19:22)
ar atsukynėji siūlą siuvinėjant, ar atkirpusi siūlą nuo gijos, reikiamą siūlų kiekį po vieną išsitrauki? Didesnį dėmesį skirk perėjimams, kad kryžiukai neišsikraipytų

Atsukineju, kerpu po viena ir persilenkiu, bet nepatinka man net tie, kurie vienoje eiluteje doh.gif Perejimus jau pastebejau, kad reik ziuret, kada is virsaus, kada is apacios pradet.
Jauciu, kad kaip vyras sako- ieskau subinej viniu biggrin.gif

QUOTE(Aushrita @ 2013 02 17, 19:47)
Dar priklauso nuo to kaip siuvinejama,ar xxxx ar ///// \\\\ .

As siuvu eilutem- po viena kryzeli tik melanziniu siulu arba jei reikia toli nusivest i viena puse, kad netampyt siulo.
Matyt jau perfekcioniste pradedu darytis- turi viskas tobulai gautis biggrin.gif
O FB- tai vargelis ten biggrin.gif pabandyk ka protingo pasakyt- tai apmetys ne tik pomidorais, bet ir supuvusiais kiausiniais doh.gif
Atsakyti
Tai eilutem ir reik siuvinet,bet kaip kam patogiau taip ir siuvineja smile.gif pas mane mazai eilutem gaunas,pagrinde xxx
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 18, 14:23)
Tai eilutem ir reik siuvinet,bet kaip kam patogiau taip ir siuvineja  smile.gif pas mane mazai eilutem gaunas,pagrinde xxx

Į diskusiją ir aš įsiterpsiu apie siuvinėjimą 4u.gif Aš tai įpratusi iš karto daryti xxx ,nežinau net kitaip neesu mėginusi daryti, man palyginus kryželiai gražiai sugula darant ir iš karto xxx mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
mane ir nervina vietom nelygus kryzeliai doh.gif su mono ok buvo o vat su spalvom kazkaip schmoll.gif nu nieko ismoksiu lotuliukas.gif
beje prisimenat?
user posted image
tik reik pataisyt truputi blush2.gif nedaeina rankos blush2.gif biggrin.gif

pakryziavojau tetai dovanu per savaitgali ax.gif mastau ar rasyt "su gimtadieniu" g.gif
user posted image

reik eit merga savo guldyt pietu ir dabaigt savo margucius su krokais smile.gif
bei pakryziavot velykini smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 18 vasario 2013 - 13:36
Ddziuljeta o ko taip paveikslas aukštai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 18, 13:58)
Ddziuljeta o ko taip paveikslas aukštai  rolleyes.gif

lotuliukas.gif ilga istorija lotuliukas.gif zodziu butas nuomuojamas ax.gif vyras padares remonta jame ir neduoda man nei viniu kalt nei juosteles naudot nei grezt juolabiau biggrin.gif o ten aukstai yra vinuku likusiu nuo ankstesniu seimininku kuriu jis neistrauke biggrin.gif tai mano va visi paveiksliukai ir kabo paluby lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 18, 16:05)
biggrin.gif tai mano va visi paveiksliukai ir kabo paluby lotuliukas.gif

hihihi.gif tai ar kada leis normaliai pasikabint ? biggrin.gif
Atsakyti