Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 17, 23:07)
pasiprasyt i grupe reikia biggrin.gif

Niekas manes ten nepriims lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 18, 01:00)
Niekas manes ten nepriims  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

sulaukiau savo siuntos thumbup.gif tik be medziagos doh.gif bet nieko tikiuosi greit atsius ka pamirso idet ax.gif
Atsakyti
kas dabar prases i grupe pasiprasykit dar karta nes kazkodel nerodo ,nors prie naujienu ismete.vardas Asta
Atsakyti
Na kaip pvz :
http://s020.radikal....088a748e1a3.jpg
http://s019.radikal....dea7838083c.jpg
http://i011.radikal....ca3479e0fe5.jpg
http://s019.radikal....0cf28b2472c.jpg

Pirmasis man topinis, mano vyras paklausė, o kas čia? darbelį pamatęs. Man tai gaila, kad po tokių nuotraukų būna dar daug like'ų arba liaupsės kaip gražu.... O geriausiai tas kur berniukas su meškučiu išsiuvinėtas-po nuotrauka komentaras: gal galėtumėt shemą atsiųsti biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
Apsiėmiau siuvinėti šitą, sakau gal mamai mamos dienos proga rėminsiu ax.gif

user posted image

dar tik pradžia..
realiai balti tapai tarp kryžiukų taip nešviečia, čia fotoaparato pokštas.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaG: 18 vasario 2013 - 10:37
O kodel esant persikelusios is SM i FB? g.gif ax.gif patogiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 18, 10:43)
O kodel esant persikelusios is SM i FB?  g.gif  ax.gif patogiau?  g.gif

tikrai niekas ten nepersikele schmoll.gif patikek visas bendravimas ir rodymas darbu cia .ten niekas praktiskai nevyksta ax.gif kartais as ar kokia kita mergina pasidalina kokia schema ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 18 vasario 2013 - 10:53
QUOTE(ikona @ 2013 02 18, 10:17)

doh.gif ypac pirmas ir trecias doh.gif pastebejau, kad ten jos ir nuotraukas per igolki.net kuria ir liaupsina viena kita verysad.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 02 18, 10:43)
O kodel esant persikelusios is SM i FB?  g.gif  ax.gif patogiau?  g.gif

tai nieks nepersikele, tik buvo sukurta grupe papildomai, kad nereiktu ziureti i tuos baisius darbus kitose grupese biggrin.gif ir pvz. gali susikurti albuma savo niku ir sukelti savo darbus - taip viskas bus vienoj vietoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gold_fish: 18 vasario 2013 - 10:56
QUOTE(gold_fish @ 2013 02 18, 10:55)
1. doh.gif  ypac pirmas ir trecias  doh.gif  pastebejau, kad ten jos ir nuotraukas per igolki.net kuria ir liaupsina viena kita  verysad.gif
2. tai nieks nepersikele, tik buvo sukurta grupe  mirksiukas.gif  pvz. gali susikurti albuma savo niku ir sukelti savo darbus - taip viskas bus vienoj vietoj  mirksiukas.gif

1.taigi o pabandyk ka pasakyt tai kaip puls doh.gif praleidziu pro akis nesigilinu net.parasiau kelis kart kad igolki pasitiket negalima tai kaip soko kad netiesa kad ten pilna puikiu schemu....nu tegu bus paskui asaru kad plemai..nors....jom ir plemai grazu doh.gif lotuliukas.gif
2. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 18, 11:53)
tikrai niekas ten nepersikele schmoll.gif patikek visas bendravimas ir rodymas darbu cia .ten niekas praktiskai nevyksta ax.gif kartais as ar kokia kita mergina pasidalina kokia schema ir viskas 4u.gif

QUOTE(gold_fish @ 2013 02 18, 11:55)
tai nieks nepersikele, tik buvo sukurta grupe papildomai, kad nereiktu ziureti i tuos baisius darbus kitose grupese  biggrin.gif ir  pvz. gali susikurti albuma savo niku ir sukelti savo darbus - taip viskas bus vienoj vietoj  mirksiukas.gif

aciuks.gif supratau, mergaites 4u.gif na kadangi dar ilgai zadu cia su jumis draugaut, tai pasirasysiu ir kuria diena priimama ir i FB biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 18, 10:59)
aciuks.gif supratau, mergaites  4u.gif na kadangi dar ilgai zadu cia su jumis draugaut, tai pasirasysiu ir kuria diena priimama ir i FB  biggrin.gif  ax.gif

prasom prasom nors dabar 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai užtai, kad geriau net nepradėti su jomis diskutuoti, nes jos įvardija, kad vistiek tai rankų darbas, ir dėl to jis yra jau toks brangus ir vertininamas, o tos kurios pačios sugeba dar shemas žiaurias kurtis išvis atrėžia-kad aš tai bent susikuriu, o tu ką?tik sugebi jau iš sukurtos shemos siuvinėti...Bet man tai baisu, negi reikia vertinti gerai vien dėl to kad rankų darbo? Man išmest net nebūtų gaila tokių darbų, o čia ......

Man tai užteko paspausti po vienu komentaru like kad ponia Rivija ar kaip ten ji užblokuotų mane, kad negalėčiau į jos kraupius darbus pasižiūrėti biggrin.gif nors komentaras buvo ne po jos nuotrauka biggrin.gif
Atsakyti