Ir man visada grazesni gaunasi horizontaliai siuvinejami kryziukai nei vertikaliai. Vis mastau, kaip taisyklingiau siuvinet tada tokiu atveju, kaip Aushrita ir sake, po viena kryziuka iskart, ar i viena puse (pvz. zemyn) ir tada i kita (aukstyn)
Čia dabar nelabai į temą, bet siaubeli, Fb toj siuvinėjimo kryželiu grupėj tokie pabaisos darbeliai dar tiek like'ų gauna nesuprantu negi negėda dar ir dėti tokius darbelius. Aš kažkaip net ir nesirėminčiau sau tokio darbo, gaila būtų pinigų ant rėmelio.... Turiu aš vieną tokį baisųjį darbelį kurį siuvinėjau dar mokyklos laikais kai spalvas reikėjo pačiai rinktis ir shema buvo be simbolių, tai nei aš ten stengiaus nei ką, bet pas mane jis toli toli nugrūstas ir aš visiškai juo nesididžiuoju. O čia- dar komentarai :koks fainas, kokio grožio darbelis Tai taip gera ateiti čia-pasižiūrėti nuostabius darbelius, jų procesus atgaiva akims
Man atrodo taisyklingiausia einant i viena puse ir tada gryztant atgal,nes bent man tada kryziukai visi vienodi gaunasi,tolygus,o juk taip grazus vaizdas ir susidaro O siuvinejant iskart x matosi netolygumas kryziuku
QUOTE(sobieska @ 2013 02 17, 13:11)
pupsiukėli...koks fainutis vardas Elijus
Ačū tikrai taip mums su vyru šį varduką aptikus vien jo skambesys patiko, ir negirdėtas mūsų kraštuose:4u:
QUOTE(Laura81r @ 2013 02 17, 13:29)
grazus zuikis puikis
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 17, 13:30)
pupsiukėli, aš kitaip būčiau duomenis dėsčius, dabar darbelis labai suspaustas gavosi
Na kiekvienas savaip susidėlioja duomenis kaip patinka , bet ačiū už nuomonę
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 17, 13:49)
man grazu
sveikatytes
sveikatytes
Ačiū na tik kad kuo greičiau būtų sveikatytės Nes pribaiks tokia sveikata kai vos ne 40
QUOTE(gold_fish @ 2013 02 17, 14:19)
zavus zuikis
Tikrai taip žavuoliai
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 17, 14:25)
Pupsiukeli, bus jau ilgam prisiminimui suneliui
Na taip turės sūnelis prisimint, o dar mamos rankų darbo darbelis tai manau iš vis patenkintas bus kai paauks
Sekmės baigiant paskutinį žiedelį Gražus darbelis, puikiai skleidžiasi ir paskutinis žiedelis
QUOTE(elzeda @ 2013 02 17, 17:22)
Gražu Ir sūnelio vardas patiko
Ačiū Labai ir man su vyru jis patiko
QUOTE(zerutis @ 2013 02 17, 17:43)
labai grazu,o jau sunelio vardas
linkiu greiciau pasveikt
linkiu greiciau pasveikt
Ačiū Na taip gražus vardelis kaip matau daugumai jums ir patiko jis ačiū už pagiras Tikiuosi jog išsipildys greitai jūsų palinkėjimas ir busiu sveika
Papildyta:
QUOTE(Dreis @ 2013 02 17, 15:12)
per daug gražus paveikslėlis,kad būtų suspaustas.
QUOTE(ikona @ 2013 02 17, 21:06)
aciu uz pagiras musu darbeliams ir labai malonu girdet kad musu namuciuose gali nusiramint
norejau paklaust,o kur ten fb galima paziuret tu rankdarbiu
Gaila esu uzblokuota toj grupej uz "negerus" komentarus , tai negaliu nueit paziuret kokiu groziu ten nauju atsirade mestelkit cia arba az,smalsumas zudo
man ir smalsu pasidare nes maciau, kad ne viena "siuvinejimo kryzeliu" yra grupe FB
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 17, 22:55)
Gaila esu uzblokuota toj grupej uz "negerus" komentarus , tai negaliu nueit paziuret kokiu groziu ten nauju atsirade mestelkit cia arba az,smalsumas zudo
as isvis nezinau kur ten reik paziuret bet ir mane jau smalsumu uzkretet
QUOTE(zerutis @ 2013 02 17, 22:02)
as isvis nezinau kur ten reik paziuret bet ir mane jau smalsumu uzkretet
Deja ir as jau nebezinau kur ten randas Lauksim kol ikona imes ot cekavos zoses,bet darbeliai ten tikrai "superiniai" kiek spejau pamatyt
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 17, 22:54)
Pirmoji uzdara,neina paziuret foto o kitos tai ne "tos"
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 17, 22:59)
Pirmoji uzdara,neina paziuret foto o kitos tai ne "tos"
pasiprasyt i grupe reikia