QUOTE(egk @ 2013 12 20, 14:51)
Sveika,
sakai jau bus gerai kruize su metukų vaikiuku? Aš vis pagalvoju, kada kaži jau galima ruoštis
norisi ir programas pažiūrėti, ir valgyti restorane
O čia bus pirma jūsų kelionė su dukryte? Mes planuojame gegužės mėn į Turkiją, dukrytei bus 9 mėn. Manau neperanksti
Na jei pagautume gera kaina pavasari tai su malonumu ir su mazesniu lekciau i kruiza
siaip i restorana pirma nueis vyras ir uzsakys valgi kol mes susiruosim. Tad kai ateisim jau nereikes laukti. Na, o jei ir iskils kapriziukas visuomet galima eiti i bufeta. Manau kruizas puikiai tinka su vaikais, nes viskas vietoj, baseinai, restoranai ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Elizad @ 2013 12 20, 18:54)
Kiek man yra tekę kruizintis, tai iš tikro didžioji dalis keleivių vyresnio amžiaus, net ir tuose pačiuose karibuose. Gal trumpesniuose kruizuose ten būna ir jaunesni žmonės, bet paprastai per Atlantą iš Europos gi neskrendama dėl 5 dienų kruizo (nebent tada kruizas jau tik kaip ilgesnės kelionės dalis yra), ilgesniuose visgi daugelis vyresni. Bet man tie vadinamieji pensininkai nė karto netrukdė mėgautis kruizu, ypač kai užsieniečiai žymiai vikresni ir geriau išsilaikę, kitas senas amerikonas daugiau energijos ir geros nuotaikos turės negu jaunas lietuvaitis, deja. Tai jau patiems reikėtų nuspręsti, ar labai jus varžytų vyresnis kontingentas laive, nes kaip sakiau, man viskas OK buvo, o štai mano vyras taip ir nesutinka kruizintis, nes jam neva nebūtų gera pensininkų apsuptyje..
Dėl firmos tai Royal Carribean be konkurencijos
O dėl įdomumo, Meksiką kitu būdu aplankiau, su kruizu, jau kaip Rykute atsakė, be turbūt nemažai kainuojančios laivo ekskursijos vargu ar pavyks ką istoriškesnio pamatyti. O salos tai visgi pirmiausia dėl savo nuostabių paplūdimių garsios, aišku yra irgi įvairių ekskursijų į mums egzotiškas plantacijas ar ką turi iš kolonijinio laikotarpių kokių pastatų parodo, bet gimus ir gyvenant Europoje tie pastatai bent jau man mažą įspūdį padaro. Visgi, man Karibai pirmiausia gamta
Ir beje, kiek tekę keliauti, gražiausia gamta pasaulyje
Na mes daznai vaziuojam nemazom grupelem tai bendraujam tarpusavyje, bet kartais norisi pasilepinti vienatve ir ramybe. O del zmoniu tai jau rasiau, kad tikrai ivairiai -pastebejau, kad jauniausias kontingentas Costa laivuose, bet man jie maziausiai patinka.