Įkraunama...
Įkraunama...

Kruiziniai Laivai

Rykute, o kiek taksi kainavo gal prisimenat g.gif

Nepamenu, senokai jau buvom mes :) 

Atsakyti

QUOTE(Rykute @ 2016 11 03, 08:36)
Nepamenu, senokai jau buvom mes smile.gif

Jau grizome 4u.gif buvo smagu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 09 lapkričio 2016 - 19:34
QUOTE(wolke7 @ 2016 09 01, 20:46)
kaip cia pasakius  :g: juose all inkl visi gerimai (ir alkoholiniai) kokteliai nemokami,kajutese yra kavos aparatas,kiekviena diena padeta kapsuliu kavai, kajutes tvarkomos du kartus dienoje,ant lovos kiekviena diena rasdavome po sokoladuka,smulkmena,bet malonu  mirksiukas.gif

O jeigu nekalbant apie All sistema,kaip siaip laivai viduje lyginant su kitais..pramogos,maistas,interjeras?Teko viena ju matyti Klaipedoje,pasirode mazokas...:-)
Atsakyti

Kitas klausimas- pamastymas ; planuose 2018 sausio men. plaukti is San Juan 11-12 dienu ir kelias naktis likti saloje.Kada reiktu uzsisakyti,ar ne per anksti,ar kaip tik is anksto pacios paciausios kainos..Dar kazkada teko matyti " moki uz viena,o antram keleiviui 50% nuolaida" kaip realu kazkoki pasiulyma gauti ir kur sekti,ar uzsiregistruoti naujienoms,kad po to galetu is LT nupirkti.
Atsakyti
QUOTE(sindiokas @ 2016 11 15, 19:09)
O jeigu nekalbant apie All sistema,kaip siaip laivai viduje lyginant su kitais..pramogos,maistas,interjeras?Teko viena ju matyti Klaipedoje,pasirode mazokas...:-)

i Klaipeda kiek maciau atplaukia mazesni laivai, seniausias ir maziausias Aidos laivas kaip Aidacara... o laivuose viskas super ir pramogos, tikrai yra ka veikti ir pasportuoti galima, ir pirtys, ir labai skanus maistas.

Uzsiregistruokite ir atsius spec. pasiulymu... as perku pries tris menesius, ne anksciau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 16 lapkričio 2016 - 10:18

Sveiki, Gal kartai kas plaukete su Aida is Dubajaus link Indijos. Ar verta?

Atsakyti
QUOTE(saule00 @ 2016 11 27, 19:16)
<p>Sveiki, Gal kartai kas plaukete su Aida is Dubajaus link Indijos. Ar verta?</p>

mes jau plaukdami iki Dubajaus taip pat svarstem, kad būtų įdomu pratęsti nuo Dubajaus toliau drinks_cheers.gif ir man būtų įdomu išgirsti nuomonių bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,
kokiuose puslapiuose ieškot akcijų? Gal net kokių gerų paskutinės minutės pasiūlymų būna ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2016 12 20, 17:32)
Sveiki,
kokiuose puslapiuose ieškot akcijų? Gal net kokių gerų paskutinės minutės pasiūlymų būna ax.gif  4u.gif

perku
cia
Atsakyti
Neseniai grįžau iš pirmojo savo kruizo. Prieš tai ilgai rinkau informaciją apie šį kelionės būdą, perskaičiau net kelias knygas, pažiūrėjau kelis dokumentinius filmus, daug skaičiau kruizų gerbėjų forumus.

Kiti gal neturės laiko tiek ruoštis, tai pamėginau į vieną straipsnį sudėti viską, kas aktualiausia pradentasiems. Kaip vyksta kruizas, ko tikėtis, kas mokama papildomai ir kas nemokama, kur pirkti, į kur plaukti, kaip keliauti krante ir t.t.

Straipsnis čia:
http://augustinas.ne...kia-zinoti-8148
Atsakyti

Sveiki. Daug perskaičiau apie Aida laivus. Noriu truputį aiškumo. Planuoju plaukti su AidaPrima. Ką reiškia viskas įskaičiuota? Ar gėrimai tik per pietūs? Ar vakare kokteilį bare jau reikia pirkti? Ar kajutėse bus vanduo? Ar vakarinias programas veda anglų kalba? Ar galima šią kompaniją rinktis visai nemokant vokiečių?


Atsakyti

Tikrai galima rinktis ir nemokant vokieciu k., personalas kalba ir anglu k., nors praktiskai plaukia tik vokieciai :) programas veda vokieciu k. Kajutese vandens nebuna, tik AidaCara laive koridoriuje yra kraniukai prisleisti, gerimai per pietus ir vakarienes metu - vynas, vanduo... o bare mokami

Atsakyti