QUOTE(Rykute @ 2013 06 04, 13:21)
Viskas priklauso nuo kompanijos (del mokesciu) o kajutes nuo laivo. Dazniausiai buna kaip traukinu, bet yra apsaugeles tokios, o pvz. Aidos naujuose laivuose padaryta viena ant zemes kita antram aukste, bet jos tiesiai ant balkono

tai norint atidaryti balkona pucia tiesiai vaikams ir is ryto jei norite iseiti i balkona patiems tenka tas lovas sustumdyti

na bet velgi manau vidinese kitaip juk....
Mano keturmeciui labiausiai ir patiko tos lovos (kai pirma karta plauke)
https://www.facebook...i...e=3
https://www.facebook...i...e=3
O traukiniu, tai čia kaip? Dviem aukštais? Nelabai įsivaizduoju. nes kur idejote nuotrauka tai lovos dviem aukštais, ar ne?
QUOTE(Puma84 @ 2013 06 08, 12:48)
Na mums uzkliuvo kruizu pasiulymai per "Saita" is Majamio, tai bandom rinktis dabar, bet manau protingiausia pateikti jiems uzklausa ir tada pasiulys viska ka turi, nes kol kas tik internetiniame ju puslapyje ziurinejom... O kokios mazdaug gerimu kainos laive? Nes atsizvelgiant i tai, kad kas antra diena vis tiek bus laive, tai manau nemaza sumele ant ju irgi susidarys-neisivaizduoju karibu saules ir baseino be kokio egzotisko salto kokteiliuko

O del ekskursiju su vietiniais... tai kazkaip man jie pasitikejimo ten nekelia

Turejau omeny ekskursijas uzsisakytas jau is kruizu bendroves, kokios ten mazdaug ju kainos? Girdejau kad net laive keliones metu galima jas uzsisakyti?
Aš plaukiojau po Viduržemio jūra, manau ta pati tvarka ir Karibuose. Ekskursijas galima laive užsakinėti, prie informacijos ar panašaus langelio būna prideti bukletai su aprašymais ir kainomis. Dieną ar dvi prieš kiekvieną išlipimą į krantą informaciją pakeičia. Kitur į kajutes atneša visą informaciją. Tik tiek, kad perkant ekskursija per laivą dažniausiai būna brangiau nei išlipus iš laivo
O alkoholiniai gerimai nera pigūs, prisimenu mes už vyno taurę apie 15 lt mokejom, už buteli apie 100 lt., bet kainos nuo laivo ir nuo pasirinkto vyno priklauso
Mes pirkome kelione per SAITAS, paskambinkite, tikrai maloniai viska paaiškins