QUOTE(nessta @ 2016 05 28, 21:11)
O kaip žinoti kuris autobusas veš iki man reikiamo laivo? Ar jis mokamas ar tai tas vadinsmas shutle bus?
Kai mes plaukem tai lyg tik vienas MSC kruizinis laivas ir stovejo. Kazkaip abejoniu, kad jis bus musu nekilo
Tik informacijos tai ten nerasta. Jokios informacines lentos, nieko. Salia buvo pastatas su kavine (man rodos nedirbo ji), bandziau surasti kokia informacija - be sansu. Tik netoli nuo kavines stovejo pora autobusu. Kad "shuttle bus" ar kad uzsakyti matesi, bet kad cia butent i MSC laiva tai nieko nebuvo
Man rodos pasiklausem vairuotojo, tai kazka sulinksejo neaiskiai, bet vyras pamate, kad kiti su MSC lipdukais savo lagaminus pas juos susidejo, tai ir mes is paskos
Nes ten dar kazkaip idomiai laivas matyti, bet prieiti iki jo tai nera kaip tiesiai, uztverta ten ar zenklai, kad nevaikscioti, zodziu jau nepamenu
Turbut pesciom nelabai ir iseitu ...
Informacijos tai as pasigedau. O dar mes plaukem ne sezono metu, ziema, tai zmoniu nera beveik visai, net pasiklaust ner pas ka. Be to mes dar buvom iki ilaipinimo pora valandu, turbut vieni pirmuju, tai gal dar del to taip gavosi
P.S. nemokami jie