QUOTE(moliugiuke @ 2015 12 18, 00:40)
Aciu. Supratau. Tai va man kazkaip nesinori kruizo metu dar skaiciuoti kiek mes jau cia isgerem, ar nevirsysim normos ir pan.. todel mastau apie paketa, mums su vyru 11 naktu gausis 520 eur vien tik gerimai, atrodo didele sumele bet kai pradedi skaiciuoti kiek ir ko mazdaug galedum isgerti per diena gaunasi ta pati suma tik akad dar save riboji O tam pakete gerimu kaip supratau ieina daugiau visko (jie vadinasi All inclusive paketais ir yra 2 rusiu) tik man neaisku ka reiskia iskaitant taure vyno? ar cia tik viena taure vyno galesiu isgerti ar kaip? va ju paketai
ALLEGRISSIMO SUAUGUSIEMS: kaina 26 eur/asm
Neribotas vartojimas alkoholinių ir nealkoholinių gėrimų įskaitant taurę vyno ( baltas, raudonas, rožinis ir putojantis pasirinkti iš Allegrissimo rinkinio), pilstomas alus, gaivieji gėrimai, mineralinis vanduo, karštieji gėrimai ir platus pasirinkimas iš gėrimų ir kokteilių esančių baro meniu, taip pat kaip ledai išsinešimui pasirinktinai ar kūgyje ar taurėje.
ALLEGRISSIMO PREMIUM SUAUGUSIEMS: 44 eur/asm
Neribotas alkoholinių ir nealkoholinių gėrimų vartojimas, įskaitant vyną ( "taurės" meniu), pilstomą ir jau supilstytą į butelius alų, gaiviuosius gėrimus, mineralinį vandenį, karštuosius gėrimus ir visus gėrimus iš baro ( įskaitant šampaninius kokteilius, vieno salyklo viskį, aukštesnės klasės brendį ir kitą aukščiausios kokybės spiritą ), gėrimus iš mini baro ir mineralinį vandenį jūsų kabinoje, taip pat visų prekių iš Gelateria ir Konditerijos Parduotuvės meniu bei maisto iš Kambarių aptarnavimo meniu.
ALLEGRISSIMO SUAUGUSIEMS: kaina 26 eur/asm
Neribotas vartojimas alkoholinių ir nealkoholinių gėrimų įskaitant taurę vyno ( baltas, raudonas, rožinis ir putojantis pasirinkti iš Allegrissimo rinkinio), pilstomas alus, gaivieji gėrimai, mineralinis vanduo, karštieji gėrimai ir platus pasirinkimas iš gėrimų ir kokteilių esančių baro meniu, taip pat kaip ledai išsinešimui pasirinktinai ar kūgyje ar taurėje.
ALLEGRISSIMO PREMIUM SUAUGUSIEMS: 44 eur/asm
Neribotas alkoholinių ir nealkoholinių gėrimų vartojimas, įskaitant vyną ( "taurės" meniu), pilstomą ir jau supilstytą į butelius alų, gaiviuosius gėrimus, mineralinį vandenį, karštuosius gėrimus ir visus gėrimus iš baro ( įskaitant šampaninius kokteilius, vieno salyklo viskį, aukštesnės klasės brendį ir kitą aukščiausios kokybės spiritą ), gėrimus iš mini baro ir mineralinį vandenį jūsų kabinoje, taip pat visų prekių iš Gelateria ir Konditerijos Parduotuvės meniu bei maisto iš Kambarių aptarnavimo meniu.
tikrai man patiko kai nereikia sukti galvos kiek cia ko galiu isgerti ir mes dar plaukem sausio-vasario menesiais kai nekarsta, o jeigu siltesniu metu tai vien gaiviuju gerimu kiek papildomai dar isgertum.
dabar kai suraset paketus tai matau, kad musu buvo Allegrissimo uz 26. Pilnai uzteko Iskaitant vyno taure tai reiskiasi kad gali rinktis raudona arba balta koki jau turi toki ir duoda, jis pilstomas, nerusinis. Bet prie pietu geriamas Pagal aprasyma rusinis kaip ir neieitu, bet pirma vakara pasiemiau buteli rusinio sicilietisko tai man uz ji irgi nieko nepaskaiciavo, tiksliau paskaiciavo 0,00 (patiko man tokias saskaitas pasirasineti ) kitus vakarus irgi neskaiciavo nors to pacio vyno tikrai daugiau nei buteli isgeriau... tai arba pamirso arba nezinau tai tik per vakarienes ir kartais pietus vyna ir gerem, o taip tai visuose baruose, diskotekose standartiniai kokteiliai nemokami: cuba liber, mojito, sex on the beach, long ireland, margarita, pinacolada, capirinha ir t.t. visi ieina i si paketa. Meniu tik reikia pasiziureti kartais raso, su zvaigzdute man rodos, kad sitas neieina. Bet to kas buvo pilnai uzteko. Uz ka pipildomai mokejom tai buvo tik cigarai ir macaronsai Piazzetos kavinukej, daugiau issivertem kas buvo iskaiciuota
QUOTE(Rykute @ 2015 12 18, 07:31)
Del paketu nezinau, niekad neemem ju ir tai pakankamai nauja, nes su costa ir msc plaukiau labai seniai. Taure vyno gali buti is meniu issirinkus, nes pakete dazniausiai papeasius vyna atnesa stalo kaip grafina lygtais, o rusinis jau neieina bet galiu klysti. Dar kazkas minejo, kad tie paketai gerimu skaitosi tik restorane pietu vakarienes metu, o va diskotekose ar baruose jau ne, tad siulau dar pasiskaityti tiksliai, gal kas jau eme is cia forumo
Taure vyno tai arba balto, arba raudono - visas pasirinkimas su rusiniu tai nesupratau ar pasiseke ar vis tik ieina irgi, reiktu vietoj pasiklausti.
Kas link Paketu galiojimo vakarieniu/pietu metu ar visada, tai tie 2 kur nurode moliugiuke tai galioja visuose baruose. Bet dar yra tik vyno arba alaus paketai, maciau tokius kaip kuponus duoda, tai jie gali buti kad tik vakarienes ir pietu metu galioja