QUOTE(enura @ 2015 04 15, 14:07)
na taip Palermo buvo pilna sicilieciu siulanciu ekskursijas ir taxi, bet tai mes ejom ir praejom galvas purtydami, niekas per jega netempe ai dar vieno pasiklausem, tai siule uz 90 eur su taxi marsruta. O Jums uz kiek siule? Nes itariu sausio men. ir balandzio turbut skiriasi kainos
man kai labai patinka Italija ir Sicilija, tai tas chaosas visai netrukdo, netgi patinka
NCL jeigu neklystu ir kitos nares cia temoj gyre. Sakiau reiks irgi isbandyti ateity
O kas ten geriau buna NCL? Geresni muzikantai? Idomesni pasirodymai? As MSC tai tik vienakart buvau tam Theatre vienam pasirodyme, tai tikrai nesuzavejo O baruose tai man geriausia muzika buvo La Piazzetta bare, arba dar eidavom i diskoteka i Purple Jazz bara, tai ten kaip kuria diena repertuaras budavo
man kai labai patinka Italija ir Sicilija, tai tas chaosas visai netrukdo, netgi patinka
NCL jeigu neklystu ir kitos nares cia temoj gyre. Sakiau reiks irgi isbandyti ateity
O kas ten geriau buna NCL? Geresni muzikantai? Idomesni pasirodymai? As MSC tai tik vienakart buvau tam Theatre vienam pasirodyme, tai tikrai nesuzavejo O baruose tai man geriausia muzika buvo La Piazzetta bare, arba dar eidavom i diskoteka i Purple Jazz bara, tai ten kaip kuria diena repertuaras budavo
NCL daugiau barų kur gali pasirinkti muzika pagal savo skonį. Viename bardo muzika, kitame jazz, klubinė, romantinė ir t.t. La Piazzetta man nepatiko, nes iki 24 arba animatoriai absurdus darydavo (prasti buvo), arba šokių žingsnelius mokindavo. Tai ir miegot užsimanydavom . Aš kaip be vyro, tai šitame laive su pasišokimu buvo sunkiau. NCL buvo keli klubai kur galėjo žmogus įsilieti į bendrą minią ir šokti . Kaip naktiniuose pas mus . MCS laive tik jaunimas tokį klubą turėjo .
NCL laive didesnis užimtumas ir jeigu iš laivo neišlipi. Įvairūs žaidimai, kvizai, kalbų mokymai, kulinarijos mokymai ir t.t