Įkraunama...
Įkraunama...

Kruiziniai Laivai

QUOTE(Rykute @ 2015 02 06, 15:40)

tai prasom placiau biggrin.gif 4u.gif

as tik galvoju o ten buna kazkada nesezonas plaukti g.gif nebus kad uzgrius kokie uraganai ar pan. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 02 06, 16:52)
tai prasom placiau  biggrin.gif  4u.gif

as tik galvoju o ten buna kazkada nesezonas plaukti  g.gif nebus kad uzgrius kokie uraganai ar pan.  unsure.gif

Uraganai gali uzklupti visur ir visada biggrin.gif
As sakyciau palankiausias metas lapkritis-balandis t.y pas mus baigiasi sezonas ir dauguma laivu isplaukia i karibus. Tokie kruizai vadinami transatlantiniais ir daznai buna geros kainos. Tuomet iki pavasario jie plaukioja karibuose ir vel parplaukia i europa.
Marsrutai labai ivairus, kas kelis metus juos truputi pakoreguoja kompanijos, bet siaip is esmes karibai labai panasus, smelis, palmes ir romas su latino muzikele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2015 02 06, 15:59)
Uraganai gali uzklupti visur ir visada  biggrin.gif 
As sakyciau palankiausias metas lapkritis-balandis t.y pas mus baigiasi sezonas ir dauguma laivu isplaukia i karibus. Tokie kruizai vadinami transatlantiniais ir daznai buna geros kainos. Tuomet iki pavasario jie plaukioja karibuose ir vel parplaukia i europa.
Marsrutai labai ivairus, kas kelis metus juos truputi pakoreguoja kompanijos, bet siaip is esmes karibai labai panasus, smelis, palmes ir romas su latino muzikele  biggrin.gif

vat cia tai man labai tinka ir patinka thumbup.gif

tai sakot geriausi pasiulymai buna transatlantiniu plaukti ? Tai jeigu gerai suprantu buna is Europos i Amerike ir tada dar gali buti + po Karibus kazkiek dienu? bet man rodos ir uraganu sezonas prasideda spali-lapkriti unsure.gif

ir dar ar labai supa vandenyne? ar jau i transatlantinius plaukia tie laivai kurie su stabilizatoriais ar kaip ten jie vadinasi ir visai beveik nesupa? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 02 06, 17:11)
vat cia tai man labai tinka ir patinka  thumbup.gif

tai sakot geriausi pasiulymai buna transatlantiniu plaukti ? Tai jeigu gerai suprantu buna is Europos i Amerike ir tada dar gali buti +  po Karibus kazkiek dienu? bet man rodos ir uraganu sezonas prasideda spali-lapkriti  unsure.gif

ir dar ar labai supa vandenyne? ar jau i transatlantinius plaukia tie laivai kurie su stabilizatoriais ar kaip ten jie vadinasi ir visai beveik nesupa?  ax.gif

Visi kruizai turi stabilizatorius. Per atlanta plaukti teko ne karta ir visada buvo puikus oras wub.gif bet siaip pirma siulyciau kruiza po karibus, nes transatlantinis turi mazai sustojimu biggrin.gif mazai karibu pamatysit ir sugaisit 2 savaites biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 02 06, 15:35)
dar paklausinesiu - su kokia kompanija plauket? marsrutas ten vienas imanomas ar daugiau? ar patiko?  biggrin.gif

Aplink Havaju salas plaukioja tik vienas Norvegu laivas, labai patiko thumbup.gif is vis Havajai thumbup.gif dar karta noreciau ten paatostogauti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 07 vasario 2015 - 12:59
QUOTE(AJIRA @ 2015 02 07, 13:58)
Aplink Havaju salas plaukioja tik vienas Norvegu laivas, labai patiko thumbup.gif is vis Havajai  thumbup.gif dar karta noreciau ten paatostogauti wub.gif

Tai, kad plaukia daugiau g.gif Royal ir Princess bigsmile.gif

Tiksliai, apziurejau kiti atplaukia ir isplaukia is Havaju biggrin.gif bet po pacius Havajus tik vienas laivas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 07 vasario 2015 - 13:22
QUOTE(Rykute @ 2015 02 06, 17:39)
Visi kruizai turi stabilizatorius. Per atlanta plaukti teko ne karta ir visada buvo puikus oras  wub.gif  bet siaip pirma siulyciau kruiza po karibus, nes transatlantinis turi mazai sustojimu  biggrin.gif  mazai karibu pamatysit ir sugaisit 2 savaites  biggrin.gif

sakot visi turi g.gif O man dar pries plaukiant pripasakojo, kad tokiam dideliam laive is viso nesupa rolleyes.gif o pasirodo visai ne taip, supa ir netgi ne per audra, uztenka ir didesnio bangavimo. Vandenyne tai dar daugiau turetu supti unsure.gif
Niekam neteko i kokia audra pataikyt ? Ir kad jau baisu butu buve? ax.gif

o del transatlantiniu, tai paziurejau apie menesi visi trunka, tai truputi daugokai laiko uzima unsure.gif neturiu kol kas tiek, nebent kai i pensija iseisiu biggrin.gif

QUOTE(AJIRA @ 2015 02 07, 12:58)
Aplink Havaju salas plaukioja tik vienas Norvegu laivas, labai patiko thumbup.gif is vis Havajai  thumbup.gif dar karta noreciau ten paatostogauti wub.gif

vakar kaip tik kazkokios Norvegu kompanijos kruizus nagrinejausi, gal ta pati ? bigsmile.gif Ten visai geru pasiulymu buvo ir kaip supratau laivai nauji... Dar norejau klausti ar teko kam plaukti. Darbe nuoroda turiu, tokie laivai ispaisyti biggrin.gif Man rodos buvo kruizas po Havaju salas su jais, ivairiu variantu ir 3 dienu ir daugiau

Ir turbut pradziai reiktu Karibus rinktis ax.gif kad po Havaju nenublanktu... ane?

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 02 07, 17:38)
sakot visi turi  g.gif O man dar pries plaukiant pripasakojo, kad tokiam dideliam laive is viso nesupa  rolleyes.gif o pasirodo visai ne taip, supa ir netgi ne per audra, uztenka ir didesnio bangavimo. Vandenyne tai dar daugiau turetu supti  unsure.gif
Niekam neteko i kokia audra pataikyt ?  Ir kad jau baisu butu buve? ax.gif

o del transatlantiniu, tai paziurejau apie  menesi visi trunka, tai truputi daugokai laiko uzima  unsure.gif neturiu kol kas tiek, nebent kai i pensija iseisiu  biggrin.gif
vakar kaip tik kazkokios Norvegu kompanijos kruizus nagrinejausi, gal ta pati ?  bigsmile.gif Ten visai geru pasiulymu buvo ir kaip supratau laivai nauji... Dar norejau klausti ar teko kam plaukti. Darbe nuoroda turiu, tokie laivai ispaisyti  biggrin.gif Man rodos buvo kruizas po Havaju salas su jais, ivairiu variantu ir 3 dienu ir daugiau

Ir turbut pradziai reiktu Karibus rinktis  ax.gif kad po Havaju nenublanktu... ane?

Transatlantiniai trunka 12-14 dienu dazniausiai. Pats plaukimas per Atlanta trunka 6 dienos. Matsrutai ivairus buna.

As supimo nejauciu, tad problemu nebuna man. Esu patekis karibuose 5 nalu audra, truko 1 nakti tik biggrin.gif man buvo smagu, kitiems nelabai lotuliukas.gif
MB buvo po pietu ametika plaukiodamas patekes i stipria audra. Laivas 4 dienas dreifavo, kol prieme i uosta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2015 02 07, 18:45)
Transatlantiniai trunka 12-14 dienu dazniausiai. Pats plaukimas per Atlanta trunka 6 dienos. Matsrutai ivairus buna.

As supimo nejauciu, tad problemu nebuna man. Esu patekis karibuose 5 nalu audra, truko 1 nakti tik  biggrin.gif  man buvo smagu, kitiems nelabai  lotuliukas.gif
MB buvo po pietu ametika plaukiodamas patekes i stipria audra. Laivas 4 dienas dreifavo, kol prieme i uosta  biggrin.gif

oho Jums patinka ekstrymas bigsmile.gif thumbup.gif

Del transatlantiniu tai ziurejau per Atlanta + pvz Karibai tai apie menesi is viso. Nes tik perplaukti Atlanta tai nelabai idomu.

Del supimo tai man irgi nebuvo bloga, bet tik galvoju jeigu butu audra, tai gal truputi nejauku butu, nors is tikro tai neteko girdeti, kad koks kruzinis laivas del to paskendo. Na isskyrus Costa Concordia, bet cia atskira istorija.

ir dar idomu, yra koks skirtumas del supimo kuriam deny plaukti? Auksciau ar zemiau maziau supa? Nes mano dukra tai truputi uzsupo, tai kita karta galima buti rinktis kur geriau.

Ir paziurejau dar tam Norvegiskam laive kajutes trivietes ir pagal plana kiek suprantu, tai viena lova kazkokia atlenkiama antram aukste g.gif gali taip buti? ir tada idomu o kur garantija kad neiskrisi is jos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 02 07, 20:36)
oho Jums patinka ekstrymas  bigsmile.gif  thumbup.gif

Del transatlantiniu tai ziurejau per Atlanta + pvz Karibai tai apie menesi is viso.  Nes tik perplaukti Atlanta tai nelabai idomu.

Del supimo tai man irgi nebuvo bloga, bet tik galvoju jeigu butu audra, tai gal truputi nejauku butu, nors is tikro tai neteko girdeti, kad koks kruzinis laivas del to paskendo. Na isskyrus Costa Concordia, bet cia atskira istorija.

ir dar idomu, yra koks skirtumas del supimo kuriam deny plaukti? Auksciau ar zemiau maziau supa? Nes mano dukra tai truputi uzsupo, tai kita karta galima buti rinktis kur geriau.

Ir paziurejau dar tam Norvegiskam laive kajutes trivietes ir pagal plana kiek suprantu, tai viena lova kazkokia atlenkiama antram aukste  g.gif gali taip buti? ir tada idomu o kur garantija kad neiskrisi is jos?  biggrin.gif

Kuo centriau kajutes, tuo maziau sups biggrin.gif taip buna atsilenkia arba isvaziuoja is lubu, yra tokie sonai nedideli. Mano vaikai neiskrito nei karto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 07 vasario 2015 - 20:03
QUOTE(Rykute @ 2015 02 07, 13:15)
Tai, kad plaukia daugiau  g.gif  Royal ir Princess  bigsmile.gif

Tiksliai, apziurejau kiti atplaukia ir isplaukia is Havaju  biggrin.gif  bet po pacius Havajus tik vienas laivas  blink.gif

Taip drinks_cheers.gif nuo vakarines Amerikos pakrantes plaukia daugiau laivu
Bet po pacius Havajus plaukioja tik vienas laivas drinks_cheers.gif apiplaukia salas
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 02 07, 17:38)
sakot visi turi  g.gif O man dar pries plaukiant pripasakojo, kad tokiam dideliam laive is viso nesupa  rolleyes.gif o pasirodo visai ne taip, supa ir netgi ne per audra, uztenka ir didesnio bangavimo. Vandenyne tai dar daugiau turetu supti  unsure.gif
Niekam neteko i kokia audra pataikyt ?  Ir kad jau baisu butu buve? ax.gif

Teko su NCL iš Barselonos į Kanarus plaukti ir papulti į audrą. Su sese išsivalėm skrandžius labai gerai, man teko net med.punkto paslaugas imti. Kažko suleido į kajutę atgal atvežė po poros valndų ir kaip kūdikis iki ryto išmiegojau, o sesuo ir dauguma kaimynų toliatus užkišo. Mūsų kajutė buvo laivo priekyje, tai jautėm kiekvieną bangos pakilimą ir nusileidimą.

o del transatlantiniu, tai paziurejau apie  menesi visi trunka, tai truputi daugokai laiko uzima  unsure.gif neturiu kol kas tiek, nebent kai i pensija iseisiu  biggrin.gif
vakar kaip tik kazkokios Norvegu kompanijos kruizus nagrinejausi, gal ta pati ?  bigsmile.gif Ten visai geru pasiulymu buvo ir kaip supratau laivai nauji... Dar norejau klausti ar teko kam plaukti. Darbe nuoroda turiu, tokie laivai ispaisyti  biggrin.gif Man rodos buvo kruizas po Havaju salas su jais, ivairiu variantu ir 3 dienu ir daugiau

Ir turbut pradziai reiktu Karibus rinktis  ax.gif kad po Havaju nenublanktu... ane?

Atsakyti