QUOTE(kerija @ 2014 03 16, 17:37)
Nors mačiau jau šiek tiek rašėte, bet dar paklausiu, ar kai būna formal apranga, tai jau griežtai juodais kostiumais ir rengiamasi?
O kai būna smart casual, tai ar normali tokia apranga (čia vyrams): šviesios kelnės, trumparankoviai marškinėliai?
Nes kaip man rengtis, tai man kaip ir neiškyla klausimas, bet su vyrais tai sunku susikalbėti Jiems kažkaip juodi kostiumai su atostogomis nesiderina, sako, kokios čia atostogos, jei apranga darbinė
Ir dar klausimas, ar veiks mano plaukų tiesintuvas, jei nėra pritaikytas 120W srovei? Kalbu apie kruizą po Karibus?
O kai būna smart casual, tai ar normali tokia apranga (čia vyrams): šviesios kelnės, trumparankoviai marškinėliai?
Nes kaip man rengtis, tai man kaip ir neiškyla klausimas, bet su vyrais tai sunku susikalbėti Jiems kažkaip juodi kostiumai su atostogomis nesiderina, sako, kokios čia atostogos, jei apranga darbinė
Ir dar klausimas, ar veiks mano plaukų tiesintuvas, jei nėra pritaikytas 120W srovei? Kalbu apie kruizą po Karibus?
Niekas ten taip griežtai nežiūri, labiau dėl savęs puosiesi būna ir su baltais smokingais ir su įvairiausiais švarkais, skotiskais apredais mano vyras ima vieną švarką ir keletą kaklaraiščiu. Švarką ne visada juoda, bet tamsesni. O kasdienai eina su marskinukais ir kelnem paprastai.