Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai.

QUOTE(Leksa @ 2013 02 22, 12:19)
kai musu imonei buvo reikalingi papildomi darbuotojai, tai mane stebino moterys, kurios ateidavo i pokalbi su 2 ar 3 vaikais ir begale krepsiu. Ir pasakodavo, kaip vaikai niekada neserga, juos visada yra su kuo palikt  doh.gif

QUOTE(haze @ 2013 02 22, 12:21)
man teko matyt dar geresnį variantą. Į statybininko poziciją atėjo... mama  lotuliukas.gif
ir pradėjo girti sūnų, koks jis geras, kaip jis šauniai dirba jai padeda. Darbdavio natūralus klausimas kuris dirbsit jūs ar sūnus, kur jis? tai ta sako: jis labai kuklus mašinoj sėdi, manęs laukia  doh.gif
juoko visai dienai buvo  smile.gif

dar vienas su savo mergina atėjo  unsure.gif

QUOTE(_alba @ 2013 02 22, 14:21)
tai toks klausimas tik sėmka, va kai mano draugės (su pavarde -iene) paklausė, ar turi vaikų (na, nes ištekėjusi, jam matyt iškart minusas, vaikai - jie dažnai serga ir t.t.)... (ji atsakė ne), ar greitu metu planuoji turėti (atsakė, kad ji jauna, ir viskas savo laiku, jo neskubina), tada darbdavio klausimas - o tai kokias nors priemones su vyru naudojat???  swoon.gif

Sie ir kitu aprasyma rodo, kad abiejuose barikaduose yra papuikintu kandidatu/darbdaviu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(haze @ 2013 02 22, 11:21)
man teko matyt dar geresnį variantą. Į statybininko poziciją atėjo... mama  lotuliukas.gif
ir pradėjo girti sūnų, koks jis geras, kaip jis šauniai dirba jai padeda. Darbdavio natūralus klausimas kuris dirbsit jūs ar sūnus, kur jis? tai ta sako: jis labai kuklus mašinoj sėdi, manęs laukia  doh.gif
juoko visai dienai buvo  smile.gif

dar vienas su savo mergina atėjo  unsure.gif

Dažnai sulaukiu tokių "užtarėjų" (žmonos, mamos, kaimynės...) baisu.... Iš kart atmetu kandidatūrą smile.gif
Atsakyti
Tarp kitko. Jei yra norinčių, tai CVKaunas.lt facebook grupėje šią savaitę vyksta nemokama registracija į mokomuosius darbo interviu Kaune.
Atsakyti
iskilo man cia klausimas del rengimosi i pokalbi. ar padoru eiti su juodais klasikiniais dzinsais? ir dar galvoju del aprangos ziema. ar kazi tinkama eiti su dzinsais ir ilgaauliais,bet kad dzinsai sukisti i batus? visada pasirengiu marskinius,svarka,bet galvoju kazin pastebimos tokios detales,kad pvz esu su dzinsais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2013 02 25, 21:54)
iskilo man cia klausimas del rengimosi i pokalbi. ar padoru eiti su juodais klasikiniais dzinsais? ir dar galvoju del aprangos ziema. ar kazi tinkama eiti su dzinsais ir ilgaauliais,bet kad dzinsai sukisti i batus? visada pasirengiu marskinius,svarka,bet galvoju kazin pastebimos tokios detales,kad pvz esu su dzinsais smile.gif

Priklausomai nuo to, į kokias pareigas kandidatuoji. Kuo žemesnės pareigos tuo tinkamiau. Bet jei eini į administratores arba vadybininkes nelabai. O Džinsai ilgaauliuose tikrai negražiai atrodo, nebent labai aptemti ir tarsi susilieja su batais.
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2013 02 25, 21:54)

aš kažkaip nesirinkčiau džinsų, kad ir eičiau į pokalbį dėl pardavėjos darbo. Visada deduosi juodas klasikines kelnes rolleyes.gif
Atsakyti
O aš šiandien einu pakalbėti dėl pardavėjos darbo. Bet kai pagalvojau visai nenoriu to darbo, nors ir puse etato, ko šiuo metu ir ieškau... doh.gif Bet nueisiu pakalbėt, pažiūrėsiu ką pasiūlys.
Bet jaučiuosi tokia višta, pakvietė į pokalbį, jei dar gerai seksis, o aš nenoriu to darbo, net pikta ant savęs, nes sunku yra kažką rasti o aš nenoriu net to ką siūlo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cvvilnius @ 2013 02 22, 08:44)
Spėju turit gerą motyvacinį laišką, bet neparodot per pokalbius aukšto entuziazmo. Gal jaudinatės ar pan.

Cvvilnius: o kaip parodyt auksta entuziazma? unsure.gif

Oi, mergaites, as dar neseniai darbo ieskau ir buvau dar nedaugelyje pokalbiu, bet isitikinau, kad visi mes zmones ir tai man suteikia dar daugiau pasitikejimo savimi ir nuima jauduli per pokalbius smile.gif Vienoje kontoroje personalo vadybininke tokia vistele buvo...vapejo kazka neaiskiai, normaliai klausimu suformuluot negalejo, paklause manes kazko visai ne i tema ir "xixixi, oi atleiskit, pas mus dabar vyksta konkursai i keleta poziciju, tai susimaisiau" doh.gif kitame pokalbyje biudzetines organizacijos vadovas pristatinedamas darbo pobudi nosi krapste uzsisvajojes lotuliukas.gif tai as po tokiu pokalbiu iseinu ne pikta, bet tiesiog jauciuosi daug pranasesne uz juos. Tiesiog jiems gyvenime kazkuriuo momentu pasiseke, atsidure tinkamu laiku tinkamoj vietoj. Man laikinai nepasiseke, nes siuo metu ieskau darbo ir esu luzere bedarbe cool.gif
Papildyta:
Beje, kaip kazkuri cia raset - poziuris darbdaviu ir personalisciu i zmogu, turinti aukstaji ir nemenka patirti, sokiruoja doh.gif Siunciau i Norfa savo CV, i internetines parduotuves vadybininko pozicija, tai paskambino parduotuves vedeja ir pasiule kasininkes darba. Tai vos nesusijuokiau i rageli. Nors ir pyktis ima...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otra: 26 vasario 2013 - 12:53
QUOTE(braske09 @ 2013 02 26, 10:35)
aš kažkaip nesirinkčiau džinsų, kad ir eičiau į pokalbį dėl pardavėjos darbo. Visada deduosi juodas klasikines kelnes rolleyes.gif

nenurašykite džinsų (ypač juodų) mirksiukas.gif jie tikrai nėra kažkoks visiškas tabu, priklausomai nuo to koks, kur... darbas mirksiukas.gif

Apie aprangą į darbo pokalbį yra tema ax.gif

Atsakyti
Pradejau ieskoti geresnio darbo. Isiunciau bene 15CV, sulaukiau vieno skambucio. Issilavinimas ekonomika, vadyba. Patirtis apskaitoj, klientu aptarnavimo team leader. Persasi isvada, kad kazkas blogai su mano CV
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2013 02 26, 13:27)
kad kazkas blogai su mano CV

O gal kaip tik per geras unsure.gif
gal pavyzdziui imones galvoja, kad negaletu pasiulyti tokio atlyginimo, kokio tikisi asmuo, atsiuntes CV
Atsakyti
QUOTE(_alba @ 2013 02 26, 13:38)
O gal kaip tik per geras  :unsure:
gal pavyzdziui imones galvoja, kad negaletu pasiulyti tokio atlyginimo, kokio tikisi asmuo, atsiuntes CV

Tai vat - kaip žinoti-kur tas viduriukas? g.gif
Išsiuntus ir aš į kelias vietas CV. Į žemesnes pozicijas(pardavėja, konsultantė ir pan.) kad ir kaip norėčiau, niekas net nepriima, mat išsilavinimas per aukštas doh.gif realiai į pokalbius net nepakviečia, taip kad į šias vietas net nebepretenduoju...
O pagal išsilavinimą ir darbo patirtį...Skelbimų tragiškai trūksta.Pastebėjau kad pliuso prideda nuotrauka (dažniausiai kandidatuoju į administratorės pareigas).
Aš asmeniškai CV nenurodau pageidaujamo atlyginimo.Laikausi tos nuomonės kad tai aptariama per pokalbius.Nes vistiek reikia konkrečiau apie patį darbą susižinoti, darbo valandas ir pan. ir tada jau galima spręsti (derėtis) dėl atlyginimo. smile.gif
Atsakyti