QUOTE(Leksa @ 2013 02 22, 12:19)
kai musu imonei buvo reikalingi papildomi darbuotojai, tai mane stebino moterys, kurios ateidavo i pokalbi su 2 ar 3 vaikais ir begale krepsiu. Ir pasakodavo, kaip vaikai niekada neserga, juos visada yra su kuo palikt
QUOTE(haze @ 2013 02 22, 12:21)
man teko matyt dar geresnį variantą. Į statybininko poziciją atėjo... mama
ir pradėjo girti sūnų, koks jis geras, kaip jis šauniai dirba jai padeda. Darbdavio natūralus klausimas kuris dirbsit jūs ar sūnus, kur jis? tai ta sako: jis labai kuklus mašinoj sėdi, manęs laukia
juoko visai dienai buvo
dar vienas su savo mergina atėjo
ir pradėjo girti sūnų, koks jis geras, kaip jis šauniai dirba jai padeda. Darbdavio natūralus klausimas kuris dirbsit jūs ar sūnus, kur jis? tai ta sako: jis labai kuklus mašinoj sėdi, manęs laukia
juoko visai dienai buvo
dar vienas su savo mergina atėjo
QUOTE(_alba @ 2013 02 22, 14:21)
tai toks klausimas tik sėmka, va kai mano draugės (su pavarde -iene) paklausė, ar turi vaikų (na, nes ištekėjusi, jam matyt iškart minusas, vaikai - jie dažnai serga ir t.t.)... (ji atsakė ne), ar greitu metu planuoji turėti (atsakė, kad ji jauna, ir viskas savo laiku, jo neskubina), tada darbdavio klausimas - o tai kokias nors priemones su vyru naudojat???
Sie ir kitu aprasyma rodo, kad abiejuose barikaduose yra papuikintu kandidatu/darbdaviu