QUOTE(_alba @ 2013 02 21, 16:45)
Aš truputį nuo temos
nukrypsiu -
cvvilnius, sakykit, o koks jūsų tikslas šioje temoje?
Nežinau, koks tikslas, bet aš labai džiaugiuosi, kad čia ateina ir pateikia kažkokių realių ir tikrai gerų patarimų. Todėl, kad kartais pasako kokį griežtesnį žodį, tikrai nereikia pykt. Nes norim to ar ne, bet yra tiesios tame, ką sako
Beje, nustebau, kad sakot, jog blogai, kai užtrunka atranka mėnesį... Nes, kiek teko dalyvauti, maždaug tiek ir užtrunka. Pirma siunti CV, tada po kokios savaitės paskambina (jei paskambina), kelis kartus yra buvę, kad į pokalbį kviečiasi dar už kokios savaitės tiktai (na, būna, kad kviečiasi kitą diena jau atvykti), paskui liepia atlikt kokį testą, tada įvertinę jį už dar savaitės kviečiasi pokalbiui akis į akį ir galiausiai dar už savaitės pasako, kad neatsirinko, nes neturiu patirties (tik kažkodėl kviečiantis į pokalbį jiems tai buvo dzin, nes viskas parašyta CV, bet su manim pakalbėję nusprendė, kad neturiu patirties, tai klausimas, kokiu tikslu mane gaišint mėnesį, jei jau pirmą minutę, kai atsiverčia mano CV, mato, kad patirties neturiu). Tai po visų šitų ceremonijų, jie konstatuoja faktą, kuris buvo aiškus, parašytas juodu ant balto, pačioje pradžioje
Todėl linkstu manyti, kad problema yra ne tik patirties trūkumas.
Čia realus scenarijus, kuris man buvo bent du kartus.