2 kartus skambinau, niekas neatsako. Gal žinutę parašyti?
QUOTE(Ingulyte @ 2013 07 26, 08:55)
2 kartus skambinau, niekas neatsako. Gal žinutę parašyti?
Jei nežinote kieno tai numeris, tai pabandykite susivesti google ir paieškoti kokios įmonės
Jei žinote kad tikrai skambino iš Jūsų įmonės, kurioje buvote pokalbyje, tai galite pabandyti paskambinti kitam darbuotojui-personalo darbuotojui, direktoriaus sekretorei ar pan. Bent jau aš taip daryčiau
QUOTE(braske09 @ 2013 07 26, 10:22)
Jei nežinote kieno tai numeris, tai pabandykite susivesti google ir paieškoti kokios įmonės
Jei žinote kad tikrai skambino iš Jūsų įmonės, kurioje buvote pokalbyje, tai galite pabandyti paskambinti kitam darbuotojui-personalo darbuotojui, direktoriaus sekretorei ar pan. Bent jau aš taip daryčiau
Taip pat pagalvojau
Matau, kalbatės apie praleistus skambučius. Kai ieškau darbo, tai visada perskambinu praleistiems, nežinomiems skambučiams. Bet yra buvę įdomių atvejų, kad man perskambinus nieks nekeldavo, neperskambindavo arba išvis atmesdavo skambutį... Kai taip atsitikdavo yra buvę, kad tikrai praleistas skambutis, nes negirdėjau arba negalėjau kalbėti, yra buvę kad nespėjau atsiliepti kol skambino ir iškart po praleisto skambučio perskambindavau, tai arba ignoravo arba atmesdavo skambutį.. esu likusi nesupratusi tokių atvejų, nes išeina, kad visada prilipus tiesiog prie telefonu reikia būti ir visada galėt atsiliepti. Gal kam yra taip buvę ar tik man vienai?
Ką reikėtų daryti su metų tarpu gyvenimo aprašyme? Mokslus baigiau prieš metus, bet neįsidarbinau. Jau ankščiau visiems kliūdavo laikotarpis, kurį nedirbu, o dabar išvis, metai, net nenorės niekas priimti, net nepaskambinti gali...
Gal yra kauniečių, mokančių vokiečių kalbą?
QUOTE(Milledi* @ 2013 07 29, 13:15)
Gal yra kauniečių, mokančių vokiečių kalbą?
Ne kauniete, bet moku
Sveikos, supermamytės! Jau seniai planavau įsilieti į Jūsų smagią bendruomenę, bet vis neprisiruošdavau, kol neprispaudė reikalas, tiksliau, klausimas O jis yra štai koks - ieškau darbo pagal specialybę švietimo įstaigose. Turiu ir šiokios tokios patirties, ir visokių reikalingų "popierėlių", tačiau paieškos savo jėgomis visiškai bevaisės. Teko girdėti, jog savo CV reikia nešti lyg ir į savivaldybę ir taip, sulaukus savo eilės, kai atsilaisvins pageidaujama darbo vietą, ieškantysis ten ir nukreipiamas. Esą, dabar darbą švietimo įstaigose (ar ir kitose valstybinėse įstaigose) galima gauti tik tokiu būdu, nes po kažkokių įstatymų viskas eina per savivaldybę.
Gal esate kas su tokiu darbo ieškojimo/gavimo būdu susidūrusios? Žinote, kur būtent kreiptis ir ar išvis toks dalykas praktikuojamas? Internete šiuo klausimu informacijos rasti nepavyko, o eiti net neaišku kur, nieko konkrečiau nežinant, irgi nedrąsu..
Gal esate kas su tokiu darbo ieškojimo/gavimo būdu susidūrusios? Žinote, kur būtent kreiptis ir ar išvis toks dalykas praktikuojamas? Internete šiuo klausimu informacijos rasti nepavyko, o eiti net neaišku kur, nieko konkrečiau nežinant, irgi nedrąsu..
Taip pat dėl vokiečių kalbos. Jei ką domina darbas Sofijoje, Bulgarijoje, galite man parašyti į PM ir papasakosiu daugiau. Darbas skambučių centre. Reikia turėti labai geras vokiečių kalbos žinias. Plačiau - PM.
P.S. Žinau, kad tokie skelbimai įtartini, bet galiu garantuoti, kad čia su jokiais intymiais pasiūlymais nesusiję. Darbas susijęs su IT. Todėl būtų gerai, kad IT ir kompiuteris būtų ne didžiausias iššūkis. Rašau čia, nes pagal mano rekomendaciją suradus tinkamą žmogų, gaučiau 750 eurų premiją, jei tas žmogus išbūtų įmonėje 6 mėn. Tai ir ieškau dabar
P.S. Žinau, kad tokie skelbimai įtartini, bet galiu garantuoti, kad čia su jokiais intymiais pasiūlymais nesusiję. Darbas susijęs su IT. Todėl būtų gerai, kad IT ir kompiuteris būtų ne didžiausias iššūkis. Rašau čia, nes pagal mano rekomendaciją suradus tinkamą žmogų, gaučiau 750 eurų premiją, jei tas žmogus išbūtų įmonėje 6 mėn. Tai ir ieškau dabar
Pasidalinsiu aktualia info toms, kurios po "pertraukos" ar siaip karjeros klystkelyje ieskosi nauju perspektyvu profesineje srityje ir nebijo issukiu!
Pries menesi ir as nieko apie tokia galimybe dar nezinojau, bet dabar pradejus gilintis, darosi vis idomiau ir patraukliau
Kalbu apie suteikiama galimybe Remax.lt kompanijoje tapti nekilnojamo turto brokere. Gal kuri turi/zino info daugiau apie tai?
Realiai labiausiai vilioja galimybe "is naujo" igyti profesija, isilieti i darbo rinka, buti naudinga, buti tarp zmoniu ir pan. Tik didziausias issukis yra tas, kad uzsiimant tokia veikla - nieks tau atlyginimo nemoka kas menesi kaip samdomam darbe, cia jau tampi pati sau seimininke - verslininke Tiek laiko planavimu, tik uzdirbamu pinigu klausimu. Tai kiek dirbsi, tiek ir turesi!
Teko skaitinetis internete, kalbeti su keliom, kurios jau dirba toki darba, ir kodel rinkosi butent sia kompanija - tai prie motyvu ir isvardino, kad gali suderinti dabus su vaikais, seima ir galimybes uzsidirbti (minejo, kad ypac dabar palankus metas, kai rinka ypac atsigavusi).
gal kas yra ragavusios ar vis dar dirba toki darba? Idomios visos nuomones
Pries menesi ir as nieko apie tokia galimybe dar nezinojau, bet dabar pradejus gilintis, darosi vis idomiau ir patraukliau
Kalbu apie suteikiama galimybe Remax.lt kompanijoje tapti nekilnojamo turto brokere. Gal kuri turi/zino info daugiau apie tai?
Realiai labiausiai vilioja galimybe "is naujo" igyti profesija, isilieti i darbo rinka, buti naudinga, buti tarp zmoniu ir pan. Tik didziausias issukis yra tas, kad uzsiimant tokia veikla - nieks tau atlyginimo nemoka kas menesi kaip samdomam darbe, cia jau tampi pati sau seimininke - verslininke Tiek laiko planavimu, tik uzdirbamu pinigu klausimu. Tai kiek dirbsi, tiek ir turesi!
Teko skaitinetis internete, kalbeti su keliom, kurios jau dirba toki darba, ir kodel rinkosi butent sia kompanija - tai prie motyvu ir isvardino, kad gali suderinti dabus su vaikais, seima ir galimybes uzsidirbti (minejo, kad ypac dabar palankus metas, kai rinka ypac atsigavusi).
gal kas yra ragavusios ar vis dar dirba toki darba? Idomios visos nuomones
QUOTE(reine de beauté @ 2013 08 02, 00:07)
Taip pat dėl vokiečių kalbos. Jei ką domina darbas Sofijoje, Bulgarijoje, galite man parašyti į PM ir papasakosiu daugiau. Darbas skambučių centre. Reikia turėti labai geras vokiečių kalbos žinias. Plačiau - PM.
Darbas užsienyje
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 07 28, 21:01)
Ką reikėtų daryti su metų tarpu gyvenimo aprašyme?
man atrodo, kad per daug pergyveni...del nieko. Vieni metai tai labai nedaug. As, budama darbdave, pagalvociau, kad gal uzsieny islekus padirbet buvo ir tikrai tai nenulemtu mano noro ar nenoro priimti toki asmeni. tik, va, dauguma nori su darbo stazu, jau viska mokancio, cia manyciau pagrindinis tavo minusas, todel ir neskambina. Ai, dar jauna, tuoj istekesi, vaiku prisigimdysi, reikes i dekreta isleist - irgi beda. Cia pagrindines priezastys, o ne metai nedarbo.
QUOTE(justytex @ 2013 08 02, 11:53)
as irgi domejausi tokiu darbu ir pazistu kas dirbo. Ir jau nedirba. Esme ta, kad gali buti menesiu, kai pajamos bus NULIS! Ar menkos pajamos.O gyventi is kazko reikes. Ir mokescius uz save irgi reikes susimoket. Sakyciau, toks darbas tinka tik toms, kurios gyvena tik tikrai dideliam mieste (pvz. Alytus jau greiciausiai netinka) ir toks darbas jai kaip pasaukimas. Ir turi ir kitu pajamu.