Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai.

sveikos,
isidarbinsiu pirma karta, tik va nezinau nuo pradet: man reikia eiti sodra, kad isduotu draudimo pazymejima ar kazka panasaus?
ar darbdavys jau pats viska sutvarkys, kai darbo sutarti pasirasysim?
neturiu ko paklausia, o darbas pirmas gyvenime bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dangaus žydryne @ 2013 07 14, 08:54)
sveikos,
isidarbinsiu pirma karta, tik va nezinau nuo pradet: man reikia eiti sodra, kad isduotu draudimo pazymejima ar kazka panasaus?
ar darbdavys jau pats viska sutvarkys, kai darbo sutarti pasirasysim?
neturiu ko paklausia, o darbas pirmas gyvenime bus blush2.gif

Reik medicinkes, i sodra, i banka, kai pasirasysi sutarti darbdavys nusius dok. sodrai ir turesi pati nueiti.
Atsakyti
QUOTE(Provokacija @ 2013 07 12, 14:28)
Labutis. Aš irgi ieškau darbo Vilniuje  g.gif
padavėjos ar pardavėjos darbo tikrai nenoriu, nes nepatinka kai siuntinėja visur kur ir dar nesiskaito... Ieškau kažko, kad ir sunkesnio, bet 'žmoniškesnio'.
Turiu patirties su vaikų priežiūra ir pardavėjos konsultantės pareigomis. Esu dabar 21-erių metų, antrą kursą baigiau... Gal ką patart turit? per skelbimus vaikštau dieną iš dienos, karts nuo karto kažkur nusiunčiu, bet realiai, tai beveik nieko nėra  doh.gif

Jeigu moki kokią nors užsienio kalbą, bandyk skambučių centruose. Ten darbas pamainomis, gal pavyktų suderint su studijom.
Atsakyti
Laba diena, norejau suzinoti, jei turiu pardavejos darbo staza apie 5 metus, bet dabar igijau nauja specialybe-biuro veiklos tvarkytojos. Man istojus i darbo birza bus siulomas pardavejos darbas del turimo stazo, ar bus padedama isidarbinti pagal naujai igyta specialybe?
Atsakyti
QUOTE(Brigita0329 @ 2013 07 15, 06:56)
Laba diena, norejau suzinoti, jei turiu pardavejos darbo staza apie 5 metus, bet dabar igijau nauja specialybe-biuro veiklos tvarkytojos. Man istojus i darbo birza bus siulomas pardavejos darbas del turimo stazo, ar bus padedama isidarbinti pagal naujai igyta specialybe?

Turėtų siūlyt darbą pagal turimą specialybę. O jei dar vyksta programa darbo patirčiai įgyti, tai turėtų subsidijuoti darbdavį, kuris įdarbintų pagal turimą naują specialybę, kad įgytumėt darbo patirties.
Atsakyti
Labas rytas,

kaip sekasi du darbo paieškomis? Gal gerai, kad taip ramu čia smile.gif

O vat man dar vis nepasiseka rasti nei laikino, nei pastovaus, nei labai norimo, nei nelabai norimo ar kokio darbo... Į pokalbius jau dažniau daug pasikviečia, mat vis tobulinu cv ir motyvacinį su laiku, ir tai į tuos kur labiausiai noriu, o kur daugmaž, tai retai kviečia...
O vat su pokalbiais dabar šiokia tokia bėdelė, nes dažniausiai būna du pokalbiai. Pirmojo pokalbio metu susitinku arba su atrankos įmonės darbuotojais, arba su pačios įmonės personalo skyrio darbuotojais ir viskas būna gerai, nes pasikviečia ir į antrą pokalbį jau su įmonės kitu/ais, dažniausiai tiesioginiais man darbuotojais, vadovais. Vat bėda ir yra, kad po antro pokalbio arba labai greit arba ne gaunu neigiamą atsakymą. Nesuprantu kodėl, kaip blogai pasirodau ir nepasirenka manęs, visgi jei per pirmą pokalbį praeinu, tai išeina, kad patirtis, įgūdžiai ir kita yra pakankami. Negi su tiek žmonių nesutampa auros ar dar kas, kad netinku. Gal kam buvo panašiai ar tiesiog gali ką patarti tokiu atveju? g.gif
Atsakyti
Sveikos
Jungiuosi i darbo ieškančių gretas sad.gif, kadangi senajam darbe manes nelaukia. Norečiau visų pirma CV parodyti žmogui, kuris nusimano šiame reikale. Gal žinote kas teikia tokias paslaugas konsultuoja ir pan.
Atsakyti
QUOTE(penga @ 2013 07 24, 13:23)
Sveikos
Jungiuosi i darbo ieškančių gretas sad.gif, kadangi senajam darbe manes nelaukia. Norečiau visų pirma CV parodyti žmogui, kuris nusimano šiame reikale. Gal žinote kas teikia tokias paslaugas konsultuoja ir pan.

CV -online mačiau teikia tokias paslaugas. bet nuorodos konkrečios neišsisaugojau... pasižiūrinėkite ten pati 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Norėčiau Jūsų patarimo. Šiandien buvau pokalbyje dėl darbo (pirmą kartą buvo susitikimas su personalo vadove, o šiandien su direktoriumi), direktorius pasakė, kad iki šios dienos vakaro priims sprendimą, bet tik grįžusi namo radau praleistą skambutį. Nežinau kaip dabar elgtis, perskambinti? laukti kol dar kartą paskambins? Patarkite.
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2013 07 25, 17:43)
Nežinau kaip dabar elgtis, perskambinti? laukti kol dar kartą paskambins? Patarkite.

I visus praleistus skambucius perskambinu, sis taip pat nebutu isimtis.
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2013 07 25, 17:49)
I visus praleistus skambucius perskambinu, sis taip pat nebutu isimtis.

Pritariu 100% mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2013 07 25, 16:43)
Sveikos. Norėčiau Jūsų patarimo. Šiandien buvau pokalbyje dėl darbo (pirmą kartą buvo susitikimas su personalo vadove, o šiandien su direktoriumi), direktorius pasakė, kad iki šios dienos vakaro priims sprendimą, bet tik grįžusi namo radau praleistą skambutį. Nežinau kaip dabar elgtis, perskambinti? laukti kol dar kartą paskambins? Patarkite.

Tikrai reikia perskambinti 4u.gif
Dar ir atsakinguma pamatys Jusu mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti