as atsakiau, kad isivaizduoju, jog dirbu megiama darba, turiu saunu kolektyva.,
bet del kolektyvo jauciu susimoviau, nes pasakiau kad priklauso nuo kolektyvo...bet db pati gailiuosi...po sio mano ats.paklause, o koks tas megiamas darbas, atsakiau, na domejausi jusu imone, ir jusu veikla man patinka..nju blogai atsakiau
QUOTE(garbane perliuke @ 2013 06 19, 11:43)
as atsakiau, kad isivaizduoju, jog dirbu megiama darba, turiu saunu kolektyva.,
bet del kolektyvo jauciu susimoviau, nes pasakiau kad priklauso nuo kolektyvo...bet db pati gailiuosi...po sio mano ats.paklause, o koks tas megiamas darbas, atsakiau, na domejausi jusu imone, ir jusu veikla man patinka..nju blogai atsakiau
Kartais ir pats nežinai, kokio atsakymą iš tavęs nori išgirsti. Kas liečia kolektyvą, tai ir aš manyčiau, kad viena iš sudedamųjų svajonių darbo dalių būtų nuostabus kolektyvas bet manyčiau, kad darbdavį labiau domino jūsų svajonių darbo sritis, veikla ar tai jūsų svajonių darbas yra ieškoti klientų, sudarinėti sutartis, rengti ataskaitas, įžvalgas, suvesti duomenis, sutikrinti užsakymus, organizuoti kažką tai ir pan. Aš vakar irgi dalyvavau keliuose pokalbiuose ir viename iš jų paklausė to paties, ko ir jūsų gal į tą pačią poziciją taikėm
gali buti
QUOTE(Mazoji sirdele @ 2013 06 18, 18:46)
Sveikos Na as ir jungiuos į beieškančių darbo gretas. Ieškoti pradėjau nuo vakar, pasiuntinėjau gal 5 CV, šiandien buvau darbo biržoj, aišku rezultatu kol kas jokių, na bet ko norėt juk tik 2 diena
Sveika
As ir ketinu pradeti nuo CV siuntinejimo, taciau dar ne dabar
Pirmas darbas bus?
QUOTE(rugiedre @ 2013 06 21, 23:17)
Sveika
Pirmas darbas bus?
Pirmas darbas bus?
ne, ne pirmas, studiju metais 3 metus dirbau pagal specialybe, veliau isvaziavau i anglija, ten padirbau, dabar grizau atgal i Lietuva ir ieskaus darbelio kol kas nieko gero kodel dar ne dabar? ko laukiat?
QUOTE(Mazoji sirdele @ 2013 06 21, 22:36)
ne, ne pirmas, studiju metais 3 metus dirbau pagal specialybe, veliau isvaziavau i anglija, ten padirbau, dabar grizau atgal i Lietuva ir ieskaus darbelio kol kas nieko gero kodel dar ne dabar? ko laukiat?
Aaa
As gyvenama vieta keisiu, o tiksliau ir miesta
QUOTE(*magnifique* @ 2013 06 25, 09:57)
sveikutes visos:) na o as niekaip negaliu rasti darbo baigusi prancuzu filologija labai patinka darbas su mokymais, bet kad mokyklose nera vilties rasti kazka..gal kas zinot kokiu prancuzu imoniu Vilniuje?
O nenori eiti bent kuriam laikui padirbti klientų aptarnavimo srity? Nuolat yra skelbimų, kad įmonės ieško žmonių, kalbančių prancūziškai, atsakinėti į skambučius ar teikti kažkokią informaciją. O atlyginimas ne toks ir mažas būna. Kaip pradžiai, tai gal ir nieko būtų...
QUOTE(reine de beauté @ 2013 06 25, 11:53)
O nenori eiti bent kuriam laikui padirbti klientų aptarnavimo srity? Nuolat yra skelbimų, kad įmonės ieško žmonių, kalbančių prancūziškai, atsakinėti į skambučius ar teikti kažkokią informaciją. O atlyginimas ne toks ir mažas būna. Kaip pradžiai, tai gal ir nieko būtų...
kad matau skelbimus nebent logistikos srityje (kuri man visai tolima), arba Barclaluje dar esu maciusi, kad iesko, bet reikalavimuose dar raso ir anglu kalba, o man silpnai su ja..
sveikos,
merginos, o kurioj vietoj reikia įkelti/įklijuoti ant CV savo foto? ar ji būtina? nes kol kas kiek nešiau, tai be foto
ir dar , girdėjua, kad viena iš darbdavio klausimų per pokalbį gali būti: išvardinti po 5 savo gerąsias ir blogąsias savybes..... nu nelabai įsivaizduočiau, ką vardinti, kaip blogąsias savybes.... aišku jų yra, bet kažkaip baisu, kad paskui gali pasikenkti sau jas vadrijant.... paskui sakys- aaa, tai tu mums netinki .... kaip išsisukti nuo tokio klausimo siūlytumėt?
merginos, o kurioj vietoj reikia įkelti/įklijuoti ant CV savo foto? ar ji būtina? nes kol kas kiek nešiau, tai be foto
ir dar , girdėjua, kad viena iš darbdavio klausimų per pokalbį gali būti: išvardinti po 5 savo gerąsias ir blogąsias savybes..... nu nelabai įsivaizduočiau, ką vardinti, kaip blogąsias savybes.... aišku jų yra, bet kažkaip baisu, kad paskui gali pasikenkti sau jas vadrijant.... paskui sakys- aaa, tai tu mums netinki .... kaip išsisukti nuo tokio klausimo siūlytumėt?
QUOTE(sidrulka @ 2013 06 27, 07:25)
sveikos,
foto dešinėje viršuje, mano nuomone jos tikrai reik, o ypač jei darbs su žmonėmis.
blogasias gal reiktu vardint tokias, kurios gali vienur buti pliusas kitur minusas pvz itin didelis judrumas ir pan.