Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai.

as atsakiau, kad isivaizduoju, jog dirbu megiama darba, turiu saunu kolektyva.,
bet del kolektyvo jauciu susimoviau, nes pasakiau kad priklauso nuo kolektyvo...bet db pati gailiuosi...po sio mano ats.paklause, o koks tas megiamas darbas, atsakiau, na domejausi jusu imone, ir jusu veikla man patinka..nju blogai atsakiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane perliuke @ 2013 06 19, 11:43)
as atsakiau, kad isivaizduoju, jog dirbu megiama darba, turiu saunu kolektyva.,
bet del kolektyvo jauciu susimoviau, nes pasakiau kad priklauso nuo kolektyvo...bet db pati gailiuosi...po sio mano ats.paklause, o koks tas megiamas darbas, atsakiau, na domejausi jusu imone, ir jusu veikla man patinka..nju blogai atsakiau doh.gif

Kartais ir pats nežinai, kokio atsakymą iš tavęs nori išgirsti. Kas liečia kolektyvą, tai ir aš manyčiau, kad viena iš sudedamųjų svajonių darbo dalių būtų nuostabus kolektyvas blush2.gif bet manyčiau, kad darbdavį labiau domino jūsų svajonių darbo sritis, veikla ar tai jūsų svajonių darbas yra ieškoti klientų, sudarinėti sutartis, rengti ataskaitas, įžvalgas, suvesti duomenis, sutikrinti užsakymus, organizuoti kažką tai ir pan. Aš vakar irgi dalyvavau keliuose pokalbiuose ir viename iš jų paklausė to paties, ko ir jūsų smile.gif gal į tą pačią poziciją taikėm lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dreamless: 19 birželio 2013 - 15:31
gali buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji sirdele @ 2013 06 18, 18:46)
Sveikos  4u.gif  Na as ir jungiuos į beieškančių darbo gretas. Ieškoti pradėjau nuo  vakar, pasiuntinėjau gal 5 CV, šiandien buvau darbo biržoj, aišku rezultatu kol kas jokių, na bet ko norėt juk tik 2 diena  biggrin.gif

Sveika 4u.gif
As ir ketinu pradeti nuo CV siuntinejimo, taciau dar ne dabar ax.gif
Pirmas darbas bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiedre @ 2013 06 21, 23:17)
Sveika  4u.gif
As ir ketinu pradeti nuo CV siuntinejimo, taciau dar ne dabar  ax.gif
Pirmas darbas bus?  g.gif

ne, ne pirmas, studiju metais 3 metus dirbau pagal specialybe, veliau isvaziavau i anglija, ten padirbau, dabar grizau atgal i Lietuva ir ieskaus darbelio 4u.gif kol kas nieko gero biggrin.gif kodel dar ne dabar? ko laukiat? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji sirdele: 21 birželio 2013 - 22:37
QUOTE(Mazoji sirdele @ 2013 06 21, 22:36)
ne, ne pirmas, studiju metais 3 metus dirbau pagal specialybe, veliau isvaziavau i anglija, ten padirbau, dabar grizau atgal i Lietuva ir ieskaus darbelio  4u.gif kol kas nieko gero  biggrin.gif  kodel dar ne dabar? ko laukiat?  biggrin.gif

Aaa bigsmile.gif
As gyvenama vieta keisiu, o tiksliau ir miesta mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes visos:) na o as niekaip negaliu rasti darbo baigusi prancuzu filologija unsure.gif labai patinka darbas su mokymais, bet kad mokyklose nera vilties rasti kazka..gal kas zinot kokiu prancuzu imoniu Vilniuje? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2013 06 25, 09:57)
sveikutes visos:) na o as niekaip negaliu rasti darbo baigusi prancuzu filologija unsure.gif labai patinka darbas su mokymais, bet kad mokyklose nera vilties rasti kazka..gal kas zinot kokiu prancuzu imoniu Vilniuje?  verysad.gif

O nenori eiti bent kuriam laikui padirbti klientų aptarnavimo srity? Nuolat yra skelbimų, kad įmonės ieško žmonių, kalbančių prancūziškai, atsakinėti į skambučius ar teikti kažkokią informaciją. O atlyginimas ne toks ir mažas būna. Kaip pradžiai, tai gal ir nieko būtų...
Atsakyti
QUOTE(reine de beauté @ 2013 06 25, 11:53)
O nenori eiti bent kuriam laikui padirbti klientų aptarnavimo srity? Nuolat yra skelbimų, kad įmonės ieško žmonių, kalbančių prancūziškai, atsakinėti į skambučius ar teikti kažkokią informaciją. O atlyginimas ne toks ir mažas būna. Kaip pradžiai, tai gal ir nieko būtų...

kad matau skelbimus nebent logistikos srityje (kuri man visai tolima), arba Barclaluje dar esu maciusi, kad iesko, bet reikalavimuose dar raso ir anglu kalba, o man silpnai su ja..
Atsakyti
Logistika nėra sritis, kur reikia kažkokio spec. išsimokslinimo, ateini, išmoksti ir dirbi, pagal atskiros įmonės specifiką 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

merginos, o kurioj vietoj reikia įkelti/įklijuoti ant CV savo foto? ar ji būtina? nes kol kas kiek nešiau, tai be foto ax.gif

ir dar , girdėjua, kad viena iš darbdavio klausimų per pokalbį gali būti: išvardinti po 5 savo gerąsias ir blogąsias savybes..... nu nelabai įsivaizduočiau, ką vardinti, kaip blogąsias savybes.... aišku jų yra, bet kažkaip baisu, kad paskui gali pasikenkti sau jas vadrijant.... paskui sakys- aaa, tai tu mums netinki .... kaip išsisukti nuo tokio klausimo siūlytumėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 27 birželio 2013 - 08:26
QUOTE(sidrulka @ 2013 06 27, 07:25)
sveikos,

merginos, o kurioj vietoj reikia įkelti/įklijuoti ant CV savo foto? ar ji būtina? nes kol kas kiek nešiau, tai be foto ax.gif

ir dar , girdėjua, kad viena iš darbdavio klausimų per pokalbį gali būti: išvardinti po 5 savo gerąsias ir blogąsias savybes.....  nu nelabai įsivaizduočiau, ką vardinti, kaip blogąsias savybes.... aišku jų yra, bet kažkaip baisu, kad paskui gali pasikenkti sau jas vadrijant.... paskui sakys- aaa, tai tu mums netinki .... kaip išsisukti nuo tokio klausimo siūlytumėt?

foto dešinėje viršuje, mano nuomone jos tikrai reik, o ypač jei darbs su žmonėmis.
blogasias gal reiktu vardint tokias, kurios gali vienur buti pliusas kitur minusas pvz itin didelis judrumas ir pan.
Atsakyti