Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai.

QUOTE(NaktineMurr @ 2013 06 12, 03:05)
t

Na, vyras man nera linkes duoti pinigu. Tevas man pinigu neduoda, nes jis pensininkas, mama taip pat.Neturiu is kur gaut pinigu

Pinigai yra ne duodami. Juos reikia uždirbti.
Taip,šiandien tikrai nėra lengva susirasti gerą, kvalifikuotą darbą pagal baigtą specialybę - tokio reikia paieškoti.
Tačiau juk jums nenukristų karūna, jei padirbėtumėte valytoja? Pardavėja? Kasininke?
Jų juk nuolat ieško - praktiškai ant kiekvieno prekybos centro durų kabo skelbimai, jog reikia darbuotojų.
Bet tas, kuris nenori dirbti, visada suras milijooooooooną priežasčių, kodėl jis negali dirbti. Ir, žinoma, net nepabandęs dirbti. Nes juk darbe GALI netaip pažiūrėti (nebūtinai taip ir bus, bet juk gali?), GALI ne tokį žodį pasakyti, o kas baisiausia - GALI tekti dirbti.
Atsakyti
Man kraupu ir liūdna skaityti NaktineMurr žinutes verysad.gif Matosi, kad žmogaus psichika yra stipriai pažeista. Siūlau apsilankyti pas psichologą (klinikose galima patekti ir nemokamai). O darbo ieškoti verta, nenuleisti rankų reikia, va, prie mano namų yra IKI parduotuvėlė, na aš ir pati turbūt eičiau ten dirbti, matau, kaip tarpusavy jos bendrauja, kaip su naujokėm elgiasi, tokia gera atmosfera tvyro, tikrai ne visur žiežulos susirinkusios. Apie astrologiją pasakysiu taip, kad, jei ja tiki, tai ir reguliuos tavo gyvenimą, patarčiau pamiršti tą sritį ir bandyti tiestis savo ir psichologo jėgomis. Gal ir keistas pasiūlymas bus, bet įsigykit kačiuką, padeda nuimti stresą, jautiesi reikalingas, kai gali kažkuo rūpintis 4u.gif Ar bent jau augalą, juk patinka floristika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NaktineMurr @ 2013 06 12, 03:05)

Pritariu Digsei man regis jums reiktų įsigyti kokį gyvūnėlį arba bent gėlytę. Aš pati ant palangės auginu lovelį prieskoninių žolelių. Tai aš jas palaistau, pasidžiaugiu derliumi savi krapai skanesni biggrin.gif dar ir pakalbinu augaliukus, kažkur skaičiau, kad gėlės tai mėgsta smile.gif Nors iš šono gal kam ir keistai tai gali nuskambėti, bet man dzin biggrin.gif Aš kaip ir jūs esu intravertė ir kartais palyginus jautriai reaguoju į kitų žmonių pastabas, bet stengiuosi kažkaip į tai mažiau dėmesio kreipti. Bandau vadovautis Eleonoros Ruzvelt žodžiais "Niekas negali priversti jūsų jaustis blogai be jūsų pačių sutikimo." ir coco chanels posakiu "Man nusispjauti, ką jūs apie mane galvojate. Aš apie jus iš viso negalvoju."Aišku būna sunku kartais ir būna žeidžiančių žodžių nuo kurių norisi pasislėpus verkti, bet mano gyvenimas yra MANO, o ne kito asmens, nei vienas žmogus nėra vienodas, toks pat ir kiekvienas iš taško A į tašką B gali nueiti skirtingai. Kiekvienas turime savo problemas, savo charakterį, požiūrį, vertybes. Aišku savo mąstymą pakeisti yra LABAI sunku (ir pati kartais klumpu), bet mažais žingsneliais manau kažkiek tai galima. Manyčiau psichologas irgi galėtų pagelbėti, bent jau turėtute kam viską išsipasakoti smile.gif Ir dar toks pastebėjimas ar kartais nėra taip, kad vyras iš jūsų visą pasitikėjimą savimi atima? Ir jei jam svarbi tik jūsų graži išvaizda, jo apšokinėjimas, o ne jūsų laimė, tai kas bus kai grožis su amžiumi ar dėl sveikatos pradės nykti? O šiaip darbas nėra tik tai už ką tiesiogiai gaunamos pajamos, jūsų namų sutvarkymas, maisto pagaminimas, drabužių išskalbimas ir išlyginimas, vyro apšokinėjimas irgi yra darbas, kuris reikalauja nemažai laiko, jėgų ir yra vertas pagarbos.

Atsakyti
Aš suprantu Naktine murr. Jos ilguose ir atviruose pasisakymuose yra labai daug tiesos. Dėl darbo prekybcentriuose - taip pat. Laikykis, murr. Įsivaizduoju, sunku su tokiu vyru, kuris ir neuždirba pakankamai, ir nori, kad būtum namuose.
Atsakyti
O as visai nesuprantu, skaitau ir nesitiki, kad tai tiesa doh.gif doh.gif

Del CV ir motyvacinio jei skelbimas anglu tai siusciau anglu kalba CV. Nes ieskojome darbuotojo imonei ir darbo skelbimas buvo angliska, o CV siunte lietuviu kalba kai kurie zmones. Tai paprasiau ju atsiusti anglu kalba, tai 70 procentu, nes neatsiunte. Tai arba nelabai darbo reikejo, ar anglu zinios per silpnos.
Atsakyti
Gera diena 4u.gif
Gerą temą čia radau pas Jus mirksiukas.gif
Kai pagalvoju apie darbą... doh.gif Na tiksliau apie jo paieškas doh.gif
Aš dar tik ketinu pradėti aplamai dirbti šią vasarą, be praktikos tikros darbinės, bijau ir pradėti darbo paieškas... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiedre: 12 birželio 2013 - 13:20
NaktineMurr , man atrodoturit netik sveikatos , bet ir psichikos sutrikimu, ieskokit pagalbos, nes zlugsit kaip asmenybe, kas nutiktu, jei vyro neturetumete? juk ir apie save pagalvokite...vyras tai dar ne viskas gyvenime, ir juolab toks, kuris menkina Jusu saviverte...rasot, kad grazi esat, net labai, as visada maniau, kad kaip tik graziam zmogui sekasi gyvenime, jis priimamas labiau i visuomene...tai tuom ir pasinaudokite... 4u.gif
nes skaitant istorija, kazkaip daugneaiskumu ir priestaravimu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2013 06 12, 14:03)
Del CV ir motyvacinio jei skelbimas anglu tai siusciau anglu kalba CV. Nes ieskojome darbuotojo imonei ir darbo skelbimas buvo angliska, o CV siunte lietuviu kalba kai kurie zmones. Tai paprasiau ju atsiusti anglu kalba, tai 70 procentu, nes neatsiunte. Tai arba nelabai darbo reikejo, ar anglu zinios per silpnos.

Manau anglų kalbos žinios buvo per silpnos smile.gif Aš tai atkreipiau, kad jei kalbos nenaudoji tai ji greit pasimiršta blush2.gif Pamenu po mokyklos, angliškai labai gerai kalbėjau ir rašiau, dabar kai kalbos praktiškai nenaudoju (angliškai tik filmus žiūriu ir tekstus skaitau), pačiai nereikia minčių dėlioti, tai angliškai kalbėti yra gan sunku, atrodo elementariausi žodžiai kliūna doh.gif Ne veltui sakoma, kad kalbą lengviausia išmokti ten, kur ja kalbama smile.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad NaktineMurr tiesiog viska issigalvoja. Pradzioje rase, kad turi gal 15 dienu darbo staza smile.gif zino daug istoriju apie darbdavius ir nepalankia darbo aplinka, nieko nemoka ir nesugeba daryt, bet tuo paciu ir moka suomiskai smile.gif

Studiju laikais teko maximos kasoje dirbti, niekas kvaile nelaike, pazistamu neturejau... ir kasa "priduodama" yra kiekviena vakara, todel niekas negaletu pasakyti po menesio laiko, kad buvo didelis minusas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 12 birželio 2013 - 20:04
QUOTE(ellinga @ 2013 06 12, 22:02)
O man atrodo, kad NaktineMurr tiesiog viska issigalvoja. Pradzioje rase, kad turi gal 15 dienu darbo staza smile.gif zino daug istoriju apie darbdavius ir nepalankia darbo aplinka, nieko nemoka ir nesugeba daryt, bet tuo paciu ir moka suomiskai smile.gif

Manau, ji ne tik suomiškai moka biggrin.gif
Pažiūrėkit jos rašomas temas SM Religija ir ezoterika. Labai brukama astrologė Vita, pagaliau nurodė kontaktus ferrfrost@yandex.ru (o tiek dienų "kabino makaronus" viename ir kitame skyrelyje)
Taigi, mūsų Vita moka daug kalbų. Štai ką, astrologė Vita smile.gif visai kitame tinklapyje rašo: "Na, o kalbant apie save, aš angliškai skaitau puikiai ir suprantu įvairius ezoterinius terminus, nes turiu okultinio pobūdžio profesiją, bet kalbėti angliškai man dėl tų laiku būtent sunku, aš net nesuprantu ką man sako, o jei parašo man aišku iškart. Buvau Airijoje pusę metų, labai ten patiko - dėl to aš jau nebepykau ant anglų kalbos, ten žmonės labai mandagūs. Na, anglų kalbos man nereikia, aš puikiai moku suomių kalbą, jie tokiu nesąmonių su gramatiką neturi! Moku dar vidutiniškai danų kalbą. Labai gerai ir laisvai - rusų, lenkų. Suprantu ispanų kalbą. Galite ir jūs rinktis ispanų kalbą, ji tikrai labai lengva, aišku yra niuansų, kai rašosi vienaip, o tariasi kitaip, kad ir su vardais, bet už anglų šimtą kartų lengvesnė."
Net nereikia "kabinti" aukštesnių institucijų, ir taip aišku, kad tai vienas ir tas pats žmogus (toks pats požiūris, tas pats rašymo stilius, tos pačios gramatinės klaidos ir pan.).
LT nepatinka g.gif Kodėl? O gi todėl, kad nėra tiek daug, kaip tikisi, naivių žmonių.
Galvoju, kodėl sugalvojo verkšlenti būtent čia g.gif Logiška - žmogus dažniausiai prašo astrologinės prognozės, kai reikia rinktis, gąsdina nežinia ir pan. Taigi ir šiame skyrelyje po truputį pradėjo "ruošti dirvą" (o gal reikėjo palaukti tolimesnių istorijų ir atomazgos).
Tiesa, ir čia jau buvo "mestos meškerės", tik ne dėl astrologijos. Juk rašo straipsnius, o gal kas pagailės ir pasiūlys, ką nors (gramatines klaidas jau teks patiems užsakovams išsitaisyti lotuliukas.gif ).
Taigi jau toks "maskavimasis", juk jai nereikia, nei užuojautos, nei patarimų, nei psichologų konsultacijos ir t.t., reikia tik, ką nors "aplink pirštą apvynioti". Kodėl einama "aplinkeliu"? Manau, kad ir aišku.
P.S. Kadangi NaktineMurr vis kalba, kad moteriškės virš 40 m. jos labiausiai nemėgsta, ypač dėl grožio, tai parašysiu, kad man dar toli iki 40 m., o kas dėl grožio, tai "grožį kiekvienas suvokiame savaip", juk svarbiausia - būti gražiai sau smile.gif
Kaip geriau būtų kreiptis, ar NaktineMurr, ar astrologė Vita:)?
O gal matote, kad ir mane "agregorinės lervos apsėdusios"? biggrin.gif (čia išrauka iš astrologės Vitos komentaro: "Nepergyvenkite, daug yra tokių šaltų ir chamiškų bobų, jas agregorinės lervos apsėdusios dėl to ir patinka žemint kitą, tokias moterys reikia ignoruoti!"). Plačiau apie tai paskaityti galite čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hetaera: 13 birželio 2013 - 00:36
nu cia tai pavaro moteriske doh.gif o as dar stengiausi pradzioje padeti, prirasiau visokiu patarimu kur ka nuveikti ir pan., bet kai tik prasidejo kalbos apie astrologijos nesamones, tai nustojau skaityt schmoll.gif as tokiom nesamonem netikiu ir nesvaistau laiko cool.gif bet Hetaera saunuole! gerai, kad parase kas per 'fruktas' ta naktinemur 4u.gif
Atsakyti
Dabar būsim apšauktos jos nekenčiančiom bobom. rolleyes.gif
Atsakyti