QUOTE(ellinga @ 2013 06 12, 22:02)
O man atrodo, kad NaktineMurr tiesiog viska issigalvoja. Pradzioje rase, kad turi gal 15 dienu darbo staza
zino daug istoriju apie darbdavius ir nepalankia darbo aplinka, nieko nemoka ir nesugeba daryt, bet tuo paciu ir moka suomiskai
Manau, ji ne tik suomiškai moka
Pažiūrėkit jos rašomas temas SM Religija ir ezoterika. Labai brukama astrologė Vita, pagaliau nurodė kontaktus ferrfrost@yandex.ru (o tiek dienų "kabino makaronus" viename ir kitame skyrelyje)
Taigi, mūsų Vita moka daug kalbų. Štai ką, astrologė Vita
visai kitame tinklapyje rašo: "Na, o kalbant apie save, aš angliškai skaitau puikiai ir suprantu įvairius ezoterinius terminus, nes turiu okultinio pobūdžio profesiją, bet kalbėti angliškai man dėl tų laiku būtent sunku, aš net nesuprantu ką man sako, o jei parašo man aišku iškart. Buvau Airijoje pusę metų, labai ten patiko - dėl to aš jau nebepykau ant anglų kalbos, ten žmonės labai mandagūs. Na, anglų kalbos man nereikia, aš puikiai moku suomių kalbą, jie tokiu nesąmonių su gramatiką neturi! Moku dar vidutiniškai danų kalbą. Labai gerai ir laisvai - rusų, lenkų. Suprantu ispanų kalbą. Galite ir jūs rinktis ispanų kalbą, ji tikrai labai lengva, aišku yra niuansų, kai rašosi vienaip, o tariasi kitaip, kad ir su vardais, bet už anglų šimtą kartų lengvesnė."
Net nereikia "kabinti" aukštesnių institucijų, ir taip aišku, kad tai vienas ir tas pats žmogus (toks pats požiūris, tas pats rašymo stilius, tos pačios gramatinės klaidos ir pan.).
LT nepatinka
Kodėl? O gi todėl, kad nėra tiek daug, kaip tikisi, naivių žmonių.
Galvoju, kodėl sugalvojo verkšlenti būtent čia
Logiška - žmogus dažniausiai prašo astrologinės prognozės, kai reikia rinktis, gąsdina nežinia ir pan. Taigi ir šiame skyrelyje po truputį pradėjo "ruošti dirvą" (o gal reikėjo palaukti tolimesnių istorijų ir atomazgos).
Tiesa, ir čia jau buvo "mestos meškerės", tik ne dėl astrologijos. Juk rašo straipsnius, o gal kas pagailės ir pasiūlys, ką nors (gramatines klaidas jau teks patiems užsakovams išsitaisyti
).
Taigi jau toks "maskavimasis", juk jai nereikia, nei užuojautos, nei patarimų, nei psichologų konsultacijos ir t.t., reikia tik, ką nors "aplink pirštą apvynioti". Kodėl einama "aplinkeliu"? Manau, kad ir aišku.
P.S. Kadangi NaktineMurr vis kalba, kad moteriškės virš 40 m. jos labiausiai nemėgsta, ypač dėl grožio, tai parašysiu, kad man dar toli iki 40 m., o kas dėl grožio, tai "grožį kiekvienas suvokiame savaip", juk svarbiausia - būti gražiai sau
Kaip geriau būtų kreiptis, ar NaktineMurr, ar astrologė Vita:)?
O gal matote, kad ir mane "agregorinės lervos apsėdusios"?
(čia išrauka iš astrologės Vitos komentaro: "Nepergyvenkite, daug yra tokių šaltų ir chamiškų bobų, jas agregorinės lervos apsėdusios dėl to ir patinka žemint kitą, tokias moterys reikia ignoruoti!"). Plačiau apie tai paskaityti galite
čia