Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai.

QUOTE(Leyla @ 2013 05 15, 15:00)
Man ir taip pat buvo. Davė laišką rašyti, dar galvojau, kad galėjau geriau (problemos sprendimo prasme).
Aš irgi galvoju, kad patirtis nebloga, ypač kai jos nedaug, o po to žiūrėsim, kaip ten iš tikrųjų. Neleidžiu sau būt labai išrankiai pradžioje  biggrin.gif

Tai aišku, aš irgi tikrai būčiau ten ėjus, jei būtų mane pasirinkę. smile.gif Tokią patirtį daug kur pritaikyti paskui galima.
Atsakyti
naudingas straipsnis: http://verslas.delfi...o...2477&page=8
Atsakyti
Aš penktam mėnesy, planavau nedirbti visą nėštumą visai, ta prasme, nesieško ti darbo bet žiūriu kad jaučiuosi neblogai o pinigų nulis bigsmile.gif sunkiai aišku nenoriu, šiaip bent pusę etato kokio, bet ar kas priims tokią nėščią? biggrin.gif nes jau matosi pilvas, ir už kelių mėnesių į dekretą, o šiaip siviakas pas mane neviliojančiai atrodo, įdomu ar kam išvis reikia tokios darbuotojos kuri nieko gero nemoka aukštojo neturi ir dar nėščia
Atsakyti
^^ Hm... Gal pabandykit kreiptis į kokią laikinojo įdarbinimo agentūrą, kai vis siunčia į kokią kitą vietą padirbti... Arba darbo biržoj kokių nesunkių darbų paieškoti. Arba ieškokit darbo, kurį galėtumėt dirbti namie, sėdėdama prie kompiuterio.

Bet, tiesą pasakius, manau, kad bus sunku... g.gif
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 05 17, 20:02)
Aš penktam mėnesy, planavau nedirbti visą nėštumą visai, ta prasme, nesieško ti darbo bet žiūriu kad jaučiuosi neblogai o pinigų nulis bigsmile.gif  sunkiai aišku nenoriu, šiaip bent pusę etato kokio, bet ar kas priims tokią nėščią? biggrin.gif nes jau matosi pilvas, ir  už kelių mėnesių į dekretą, o šiaip siviakas pas mane neviliojančiai atrodo, įdomu ar kam išvis reikia tokios darbuotojos kuri nieko gero nemoka aukštojo neturi ir dar nėščia

drambliuko svajones biggrin.gif manęs su 3sav nėštumu atmetė...pasisakiau, bijojau pasekmių, po pasiaiškinimo, pasakė: gerai, kad pasisakėt, bet nebepriimsim... doh.gif tai vat likau be darbo visą nėštumą, kol kas auginu mažylę, baisu net galvot apie darbo paieškas doh.gif
Atsakyti
Kaip sureaguoti į atvejį, kai ne skambina, bet trumpai pamajakina ir išjungia... g.gif Nespėjau rankos pakelti ir atsiliepti net. Pagooglinau numerį, kad skambinta iš įmonės, kuriai siunčiau CV... Nu bet tai kaip suprasti? g.gif

Gal kažkas negerai su mano telefonu. Bet va, paprašiau draugės, kad paskambintų ir normaliai signalas veikia... unsure.gif

Keisti tie žmonės...
Atsakyti
QUOTE(reine de beauté @ 2013 05 20, 12:59)
Kaip sureaguoti į atvejį, kai ne skambina, bet trumpai pamajakina ir išjungia...  g.gif  Nespėjau rankos pakelti ir atsiliepti net. Pagooglinau numerį, kad skambinta iš įmonės, kuriai siunčiau CV... Nu bet tai kaip suprasti?  g.gif

Gal kažkas negerai su mano telefonu. Bet va, paprašiau draugės, kad paskambintų ir normaliai signalas veikia...  unsure.gif

Keisti tie žmonės...

gal nori, kad atskambintumėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2013 05 20, 12:29)
gal nori, kad atskambintumėt biggrin.gif

Taupo pinigus ant sąskaitų... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(reine de beauté @ 2013 05 20, 14:01)
Taupo pinigus ant sąskaitų...  lotuliukas.gif

tai tokie manau pataupys ir ant atlyginimo biggrin.gif

bet gali būti, kad pasidėjo kokias dvi cv ir pamatė, kad ne tos telefoną renka ir numetė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(haze @ 2013 05 20, 13:15)

bet gali būti, kad pasidėjo kokias dvi cv ir pamatė, kad ne tos telefoną renka ir numetė smile.gif

Dėl šios priežasties svarstau dabar, ar atskambinti ar ne...
Galiu apsimesti, kad negirdėjau, kai skambino, ir tiesiog radau praleistą skambutį... g.gif
Atsakyti
QUOTE(reine de beauté @ 2013 05 20, 15:37)

Galiu apsimesti, kad negirdėjau, kai skambino, ir tiesiog radau praleistą skambutį...  g.gif

senai reikėjo skambint, o nesvarstyt mirksiukas.gif radau praleistą skambutį sakyk...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 05 20, 14:12)
senai reikėjo skambint, o nesvarstyt mirksiukas.gif radau praleistą skambutį sakyk...

Nu va, paskambinau. Sakė, kad mano CV labai įdomus ir kad vadovas tik birželio pirmą savaitę grįš iš kelionės iš kažkur ir dėl pokalbio tuomet paskambins dar kartą kažkada ateity susitarti dėl to pokalbio birželio pirmą savaitę... ax.gif unsure.gif Na, gal į gera visa tai išeis. Vis ne į bloga...
Bet tie skambinėjimaisi tai įdomūs tokie...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reine de beauté: 20 gegužės 2013 - 14:28