QUOTE(Murka* @ 2013 05 15, 12:03)
Intensyviai darbo ieskausi kelis menesius, o oficialiai bedarbe esu jau apie dvejus metus... bet kai isejau is senosios darbovietes buvo paskutinis mokslu kursas, daug ka mokytis, tad atsidejau pusei metu mokslams grynai, na o paskui uzturejau neoficialu darbeli ir nelb ieskojau darbo uz minimuma...
na o dabar darbdaviai per pokalbius matau, kad neigiamai ziuri, jog taip ilgai nedirbau..... as visaip sakau, kad na mokslus pabaiginejau, labai neskubejau nes su diplomu maniau lengviau rasianti darba, paskui lyg ir planu turejau i uzsieni isvykti, bet jau nebeturiu, tad ieskausi cia darbo...
kaip kitaip graziai man i si klausima atsakyti? nes panasu, jog darbdaviai pagalvoja, aha tiek nedirbus, matyt tingine... gi nesakysi ai tai neoficialiai kaliau bapkes....
help!! nes manau tai ir trukdo man db rasti darba,,, doh.gif
na o dabar darbdaviai per pokalbius matau, kad neigiamai ziuri, jog taip ilgai nedirbau..... as visaip sakau, kad na mokslus pabaiginejau, labai neskubejau nes su diplomu maniau lengviau rasianti darba, paskui lyg ir planu turejau i uzsieni isvykti, bet jau nebeturiu, tad ieskausi cia darbo...
kaip kitaip graziai man i si klausima atsakyti? nes panasu, jog darbdaviai pagalvoja, aha tiek nedirbus, matyt tingine... gi nesakysi ai tai neoficialiai kaliau bapkes....
help!! nes manau tai ir trukdo man db rasti darba,,, doh.gif
Gal įterpk į tuos du metus kokią praktiką, kad atlikinėjai? (ta prasme, pameluoti).
O vat gal būtent tą neoficialų darbą galima pristatyti kaip stažuotę/praktiką?