QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 05 08, 13:10)
Man dabar iškilo toks klausimas. Pastaruoju metu kai einu į atrankas pasako kad tada ir tada paskambins. Tačiau kaip reikėtų elgtis jei nesu apsisprendusi, pavyzdžiui mane atrenka, ir paskambina, ar normalu tada jiems pasakyti savo apsisprendimą, kad gal nedomina ta darbo vieta? Aš mastau iš jų pozicijos, nes jie gi renkasi, išsirenka, o aš atsisakau. Ar taip gražu? Kada geriausiai būtų pasakyti, kad dar noriu apgalvoti, kai vykdoma tokia atranka kai pasakoma kad konkrečią dieną paskambins ir praneš ar jiems tikau?
Aišku yra vietų kur jie patys duoda pagalvoti ir reikia paskambinti, bet man dabar toks klausimas kaip elgtis kai jie mane renkasi, o ne aš juos...
Aišku yra vietų kur jie patys duoda pagalvoti ir reikia paskambinti, bet man dabar toks klausimas kaip elgtis kai jie mane renkasi, o ne aš juos...
Jūs atsisakote ir paima kitą žmogų pagal eiliškumą, nematau tame problemos. Juk darbdaviai negalvoja kas grazu, o kas ne Mes ieškojome darbuotojo ir išsirinkome, paskambinom, o jis pasakė, kad nebedomina darbo vietą. Tai toliau renkames iš kitų.