Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai.

QUOTE(barda @ 2013 04 29, 08:21)
Sveikos...
ilgai ieškojau darbo, įdarbino sausį, kovą atleido... Atsirado kažkokie pažįstami, kuriems "labiau" reikia darbo vietos... Viena gražią dieną atėjo ir sako - viskas, gali šiandien jau eiti namo, pasiimk savo visus daiktus iš kabineto. Va taip, dėl nieko. Nes buvau įdarbinta ne per pažįstamus, nebuvo nieko, kas galėtų mane ten užstoti.
Vėl sustojo gyvenimas, kaip koks gumulas gerklėj kiekvieną dieną stovi užstrigęs, esu pasimetus, jaučiuosi kaip primušta. Verkiu kasdien be priežasties, pati nežinau kas su manimi darosi.....

Pažinojau vieną vyruką, kuris taip buvo susiradęs, o po kelių mėnesių jį atleido, nes kažkokio ten iš pažįstamų vaikas neparašė baigiamojo darbo laiku ir jam reikėjo darbo, kuo užsiimti. Tai atleido tą naujai priimtą ir priėmė pažįstamą. doh.gif
Atsakyti
Taigis, mane prieme pirmadieni i darbuka. Turiu dar daug abejoniu, bet visad laikiausi nuomones geriau pabandyti ir gailetis.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Studijos jau eina link pabaigos, tai ir aš pradėjau darbelio ieškotis smile.gif

Šiandien buvau darbo pokalbyje skambučių centre, kaip ir patikau aš jiems ax.gif Tik man kyla klausimas, kaip manote ar verta ten eiti?
Atsakyti
QUOTE(Hatorr @ 2013 05 07, 17:00)
Sveikos 4u.gif

Studijos  jau eina link pabaigos, tai ir aš pradėjau darbelio ieškotis smile.gif

Šiandien buvau darbo pokalbyje skambučių centre, kaip ir patikau aš jiems ax.gif  Tik man kyla klausimas, kaip manote ar verta ten eiti?

Žiūrint kokiam skambučių centre ir kiek siūlo:) o jei rimtai, dirbti Tau reikės, tai svarbu, kad pačią tenkintų tas darbas
Atsakyti
QUOTE(Leyla @ 2013 05 07, 17:02)
Žiūrint kokiam skambučių centre ir kiek siūlo:) o jei rimtai, dirbti Tau reikės, tai svarbu, kad pačią tenkintų tas darbas

1588 skambučių centre smile.gif Siūlo valandinį užmokestį, o po bandomojo laikotarpio ir priedai visokie bus. Pradžiai, manau vis geriau nei namie tupėti...
Atsakyti
QUOTE(Hatorr @ 2013 05 07, 16:28)
1588 skambučių centre smile.gif Siūlo valandinį užmokestį, o po bandomojo laikotarpio ir priedai visokie bus. Pradžiai, manau vis geriau nei namie tupėti...

Aš tai kaip visada sakau: pradėti nuo kažko tai reikia. CV su kažkokiu darbu, jau bus šis tas. O ilgainiui po to galima ir kitokio darbo pasiieškoti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Studijos  jau eina link pabaigos, tai ir aš pradėjau darbelio ieškotis smile.gif

Šiandien buvau darbo pokalbyje skambučių centre, kaip ir patikau aš jiems ax.gif  Tik man kyla klausimas, kaip manote ar verta ten eiti?

Gal gerai pagalvokite biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MajaLi: 07 gegužės 2013 - 20:02
QUOTE(MajaLi @ 2013 05 07, 20:54)
Gal gerai pagalvokite  biggrin.gif  4u.gif

Kodėl taip sakote? Gal turite ką papasakoti? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš dirbu įmonėje, kurioje yra skambučių centras, tai galiu pasakyti, kad maždaug 30% ofiso darbuotojų yra užkopę į savo dabartines pareigas iš skambučių centro. Čia, aišku, nuo įmonės priklauso, bet aš manau kad tokio darbo patirtis yra labai naudinga.

Sveikos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Hatorr @ 2013 05 07, 21:04)
Kodėl taip sakote? Gal turite ką papasakoti? ax.gif  4u.gif

Sakau, nes atidirbau beveik 5 metus biggrin.gif Nelengvas tai darbas, visai nelengvas doh.gif . Ir savaitgaliais, ir naktim, ir per sventes reikia dirbti.
Atsakyti
QUOTE(Hatorr @ 2013 05 07, 16:00)
Sveikos 4u.gif

Skambučių centrai turbūt yra ta vieta, kur lengviau įsidarbinti, bet darbo krūvis labai didelis. Kiek pastebiu iš darbo skelbimų, Lietuvoje telepardavimai turi nemažą paklausą. Jeigu nepabijosi sunkumų, kurie gali iškilti tame pardavimų centre, įgysi naudingos patirties, kuri vėliau padės lengviau rasti darbą kitoje panašioje srityje. Svarbu, kad tau darbas patiktų.
Atsakyti
Man dabar iškilo toks klausimas. Pastaruoju metu kai einu į atrankas pasako kad tada ir tada paskambins. Tačiau kaip reikėtų elgtis jei nesu apsisprendusi, pavyzdžiui mane atrenka, ir paskambina, ar normalu tada jiems pasakyti savo apsisprendimą, kad gal nedomina ta darbo vieta? Aš mastau iš jų pozicijos, nes jie gi renkasi, išsirenka, o aš atsisakau. Ar taip gražu? Kada geriausiai būtų pasakyti, kad dar noriu apgalvoti, kai vykdoma tokia atranka kai pasakoma kad konkrečią dieną paskambins ir praneš ar jiems tikau?
Aišku yra vietų kur jie patys duoda pagalvoti ir reikia paskambinti, bet man dabar toks klausimas kaip elgtis kai jie mane renkasi, o ne aš juos...
Atsakyti