Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai.

QUOTE(dreamless @ 2013 04 20, 16:30)
Bachure aš tai patarčiau nueiti (na nebent darbo pokalbis, kur kokiame užkampyje-garažiuke ir baisu dėl to eiti). Gal jie veiklą plečia tai dėl to ir skelbimo ir internetinio puslapio informacija skiriasi. Be to, patirtis darbo pokalbiuose irgi naudinga, o  jei nuėjus kils kokių įtarimų ar pan. visada galite atsisakyti ten dirbti, nes ne tik darbdavys renkasi, bet ir jūs.

Galvoju, kad nueisiu ir patirties ir smalsu, o jei viskas gerai, tai visai geras darbas man. Centre pokalbis. Net telefono numerį pagooglinau, nes kažkaip keistai man čia, tai radau, kad naudotas jis įmonių skirtingų, gal kiek ramiau dėl to.
Pokalbių esu turėjus šeštadieniais, nes ne darbo šeštadieniais, bet vat kad šeštadienį pakviestų į pokalbį dar nebuvo, jau yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lepeckoja @ 2013 04 19, 19:11)
Tai kam tada skambina ir sako, kad jau gavau darbą, jei tai netiesa. Taip visa diena sugadino.....

tai dar dziaukities, kad taip isejo. As karta kelias savaites tipo mokiausi, o is tikro tai dirbau. Sutarties, aisku, nebuvo. Kai suvedziau visus duomenis, darbu kruva nuveikiau padekojo ir... neprieme. Nei manes, nei nieko kito. Kaip dabar suprantu, sutaupyt norejo, nemokama darbuotoja turejo.
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2013 04 20, 16:30)
Bachure aš tai patarčiau nueiti (na nebent darbo pokalbis, kur kokiame užkampyje-garažiuke ir baisu dėl to eiti). Gal jie veiklą plečia tai dėl to ir skelbimo ir internetinio puslapio informacija skiriasi. Be to, patirtis darbo pokalbiuose irgi naudinga, o  jei nuėjus kils kokių įtarimų ar pan. visada galite atsisakyti ten dirbti, nes ne tik darbdavys renkasi, bet ir jūs.

Visgi nuėjau į pokalbį ir viskas gerai, ne šeraškino kontora. Liko sužinot ar į kitą pokalbį patekau.
Atsakyti
Kiek turetu gauti toks darbuotojas (ivardintas kaip vadybininkas)? Imone didele, transportas, Vilnius, mano pacios patirtis atitinka 70proc.
Ryt turi antra pokalbi, todel turiu nurodyti norima atlygi.

Nuolatinis tiesioginis bendravimas su įmonės klientais dėl apmokėjimų už suteiktas paslaugas;
klientų atsiskaitymų kontrolė, skolų suderinimas;
klientams atliekamų paslaugų kokybės ataskaitų rengimas;
naujų ir esamų klientų mokumo tikrinimas;
apyvartinės taros kontrolė;
ataskaitų ruošimas, pildymas, pateikimas;
muitinės tarpininkų paslaugų pardavimas.
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2013 04 25, 11:27)
Kiek turetu gauti toks darbuotojas (ivardintas kaip vadybininkas)? Imone didele, transportas, Vilnius, mano pacios patirtis atitinka 70proc.
Ryt turi antra pokalbi, todel turiu nurodyti norima atlygi.

Nuolatinis tiesioginis bendravimas su įmonės klientais dėl apmokėjimų už suteiktas paslaugas;
klientų atsiskaitymų kontrolė, skolų suderinimas;
klientams atliekamų paslaugų kokybės ataskaitų rengimas;
naujų ir esamų klientų mokumo tikrinimas;
apyvartinės taros kontrolė;
ataskaitų ruošimas, pildymas, pateikimas;
muitinės tarpininkų paslaugų pardavimas.

Pusantro i rankas, po bandomojo. Po 6 men 2000 i rankas. Bandomuoju 1200- 1300 i rankas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 25, 20:24)
Pusantro i rankas, po bandomojo. Po 6 men 2000 i rankas. Bandomuoju 1200- 1300 i rankas  g.gif

oj kiek nedaug blush2.gif bet ryt vistiek nueisiu
pazystama sake po bandomojo 2500lt
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2013 04 25, 20:45)
oj kiek nedaug  blush2.gif bet ryt vistiek nueisiu
pazystama sake po bandomojo 2500lt

nezinau ne ka pasakyti biggrin.gif blush2.gif Gal Vilniuje ir algos kitokios 4u.gif Tik visada baisu per daug uzsiprasyti. Sakyk,kad bandomuoju 1500 i rankas, po bandomojo 2000, dar po triju menesiu 2500 i rankas. Manau sazininga pasirodys darbdaviui.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 25, 20:59)
nezinau ne ka pasakyti  biggrin.gif  blush2.gif  Gal Vilniuje ir algos kitokios  4u.gif  Tik visada baisu per daug uzsiprasyti. Sakyk,kad bandomuoju 1500 i rankas, po bandomojo 2000, dar po triju menesiu 2500 i rankas. Manau sazininga pasirodys darbdaviui.

as pati uz 1500 per bandomaji nesutikciau, neieskau darbo, tik del darbo ir bent kazkokios algos... bet jie jau zino kad per bandomaji noriu nuo 1800 i rankas nurodyta abstrakciai, kadangi kviecia i antra pokalbi, manau daugmaz atitinka
siaip man rodos niekas per 6 men 1000 algos nepakelia, esant 1500-2500 diapazone.
bet aciu uz nuomone 4u.gif
Papildymas prie darbo aprasymo - darbas pagrinde su muitinamomis prekemis, apie 70 pastoviu imoniu.

Ir siaip trumpas reziume - cv siusti pradejau nuo sausio vidurio, kazkur issiunciau i 20skelbimus (i mano patirti atitinkancias ar labai panasias pozicijas). Buvau pokalbiuose del 4 poziciju, dar 2 skambino ir issiaiskinom, kad arba as netinku arba man netinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazojiR: 25 balandžio 2013 - 20:18
Sveikos...
ilgai ieškojau darbo, įdarbino sausį, kovą atleido... Atsirado kažkokie pažįstami, kuriems "labiau" reikia darbo vietos... Viena gražią dieną atėjo ir sako - viskas, gali šiandien jau eiti namo, pasiimk savo visus daiktus iš kabineto. Va taip, dėl nieko. Nes buvau įdarbinta ne per pažįstamus, nebuvo nieko, kas galėtų mane ten užstoti.
Vėl sustojo gyvenimas, kaip koks gumulas gerklėj kiekvieną dieną stovi užstrigęs, esu pasimetus, jaučiuosi kaip primušta. Verkiu kasdien be priežasties, pati nežinau kas su manimi darosi.....
Atsakyti
Laikykis, stenkis nepasiduoti nevilčiai 4u.gif Suprantu, situacija tikrai nepavydėtina, ir žinau, kaip yra sunku susirasti darbą. pati ieškojau ilgiau nei pusmetį, dirbu, bet jau duoda suprasti, kad neilgai čia dirbsiu, darbo krūvis mažėja ir pan.
Atsakyti
bet ar taip gali kaip niekur nieko atleisti? g.gif gal tada kokią išeitinę turėtų išmokėti? unsure.gif
Atsakyti
Standartines frazes- nepateisinai lukesciu... bet ka galima visiskai naujam darbe per pusantro menesio? O iseitines jokio snepriklauso, nes "butu gerai, jei pati parasytum prasyma iseiti savo noru".. O jei ne - bandomasis nepasibaiges, jiems jokio didesnio paaiskinimo del ko atleido per bandomaji nereikia.....
Atsakyti