Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai.

QUOTE(rugsti_vysnia @ 2013 04 12, 08:28)
Padaveja pradirbau apie 3 metus Kaune, tai galiu pasakyti, kad tos rusu kalbos nelabai ir prireike. Bet anglu laaaabai reikalinga, ypac jei dirbsi kur senamiesty ar centre.
O siaip tai jungiuosi prie jusu visu beieskanciu, nes reikia jau jusu patarimu ir palaikymo. Darbo ieskau apie 3 men., bet vis nesekmingai sad.gif

o kokio darbo ieškai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reine de beauté: 12 balandžio 2013 - 11:07
Ieskojau su apskaita,buhalterija kazko. Tik parasiau i foruma ir sulaukiau skambucio, kad atrinko mane. Daug pokalbiu buvau turejus. Nera sita vieta tai,apie ka svajojau, bet vis geriau nei namie sedeti. O bedirbant manau ir toliau cv pasiuntinesiu...
Sekmes visoms beieskancioms wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_vysnia @ 2013 04 14, 22:57)
Ieskojau su apskaita,buhalterija kazko. Tik parasiau i foruma ir sulaukiau skambucio, kad atrinko mane. Daug pokalbiu buvau turejus. Nera sita vieta tai,apie ka svajojau, bet vis geriau nei namie sedeti. O bedirbant manau ir toliau cv pasiuntinesiu...
Sekmes visoms beieskancioms wink.gif

Sėkmės darbe! smile.gif
Atsakyti
Mielos mamytės, jei mokate anglų kalbą ir turite bent minimalų kompiuterinį raštingumą, siūlau anglų kalbos mokytojos darbą namuose, per Skype. Užmokestis - 6 lt už pusvalandį. Smulkesnės info - į až.
Atsakyti
Sveikos, sugalvojau nueiti į darbo biržą. Gal bsu anudinga, sužinosiu apie galimybes ir panašiai. kaip manot, verta?
Atsakyti
Sveiki!
Labai man reikia darbo!! Esu nedrąsi, tylenė, neturiu greitos reakcijos, neturiu darbo patirties, neturiu fizinės jėgos, neturiu išvaizdos. Norint ką nors mane išmokyti reikia lėtai kantriai ir ilgai aiškint. Ar toks žmogus kaip aš galiu rast darbą? Koks darbas tinka pagal tokias asmenines savybes? Gal kas galėtų nors mėnesiui priimti pas save padirbėti pagalbine darbuotoja (ar priimt dirbti kaip mokinę)?
Moku dirbti Microsoft Word, Excel, Powerpoint programomis. Man atrodo, kad gana greitai renku tekstus Worde, todėl manau, kad tikčiau tekstams rinkti bei manau, kad sugebu gana neblogai taisyklingai rašyti lietuvių kalba. Tik deja nežinau kur tokių žmonių reikia, kaip tas darbas atrodo iš arčiau, ar sugebėsiu.
Be to dar galvoju gal man tiktų siuvėjos arba manikiūrininkės darbas (šių profesijų neturiu). Tik deja nežinau ar sugebėsiu. Būtų neblogai jeigu per vasarą galėčiau kokioj įmonėj padirbėt kažką pagal šias specialybes (nors kaip mokinė ar pagalbinė darbuotoja). Žinoma viską tektų nuo nulio aiškint, viską po keletą kartų lėtai rodyt. Pati esu baigusi ekonomiką, bet supratau , kad tai ne man (tik gaila kad per vėlai). Taip pat supratau, kad ir pardavėjos darbas ne man, nes ten taip greit parodo kaip ką daryti, o aš kitą dieną užmirštu seką ką po ko spausti bei lėtai dirbu (o dar man tos sveriamos nesveriamos bandelės atrodo vienodai, nesugebu jų atskirt).
O gal aš niekam tikusi esu?
Atsakyti
QUOTE(rosalija @ 2013 04 16, 18:49)
Sveiki!
Labai man reikia darbo!! Esu nedrąsi, tylenė, neturiu greitos reakcijos, neturiu darbo patirties, neturiu fizinės jėgos, neturiu išvaizdos. Norint ką nors mane išmokyti reikia lėtai kantriai ir ilgai aiškint. Ar toks žmogus kaip aš galiu rast darbą? Koks darbas tinka pagal tokias asmenines savybes? Gal kas galėtų nors mėnesiui priimti pas save padirbėti pagalbine darbuotoja (ar priimt dirbti kaip mokinę)?
Moku dirbti Microsoft Word, Excel, Powerpoint programomis. Man atrodo, kad gana greitai renku tekstus Worde, todėl manau, kad tikčiau tekstams rinkti bei manau, kad sugebu gana neblogai taisyklingai rašyti lietuvių kalba. Tik deja nežinau kur tokių žmonių reikia, kaip tas darbas atrodo iš arčiau, ar sugebėsiu.
Be to dar galvoju gal man tiktų siuvėjos arba manikiūrininkės darbas (šių profesijų neturiu). Tik deja nežinau ar sugebėsiu. Būtų neblogai jeigu per vasarą galėčiau kokioj įmonėj padirbėt kažką pagal šias specialybes (nors kaip mokinė ar pagalbinė darbuotoja). Žinoma viską tektų nuo nulio aiškint, viską po keletą kartų lėtai rodyt. Pati esu baigusi ekonomiką, bet supratau , kad tai ne man (tik gaila kad per vėlai). Taip pat supratau, kad ir pardavėjos darbas ne man, nes ten taip greit parodo kaip ką daryti, o aš kitą dieną užmirštu seką ką po ko spausti bei lėtai dirbu (o dar man tos sveriamos nesveriamos bandelės atrodo vienodai, nesugebu jų atskirt).
O gal aš niekam tikusi esu?

Gal jums tiktų koks darbas, kur reikia daug krapštymosi, kantrybės, nemažai monotonijos? Gal tokiu atveju tiktų kokia bibliotekininke dirbti, archyve. Nesakau, kad bibliotekininkių nuobodus darbas. Aš pati iš dalies norėčiau tokį darbą dirbti. Tiesiog manau, kad jis nereikalaujantis didelio greičio, sugebėjimų bendrauti ar ten mokytis labai greitai kažką.
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2013 04 16, 18:34)
Sveikos, sugalvojau nueiti į darbo biržą. Gal bsu anudinga, sužinosiu apie galimybes ir panašiai. kaip manot, verta?

Į darbo biržą verta eiti vien dėl to, kad gausi socialinias garantijas. Bet nemanau, kad darbo birža gali padėti susirasti darbą...
Atsakyti
QUOTE(midas @ 2013 04 16, 19:38)
Į darbo biržą verta eiti vien dėl to, kad gausi socialinias garantijas. Bet nemanau, kad darbo birža gali padėti susirasti darbą...

Manau, paisklausinėt galima apie daug ją, dabar galvoju klausimus ką paklausti..Kokią informaciją man jie galėtų papasakoti?
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2013 04 17, 10:10)
Manau, paisklausinėt galima apie daug ją, dabar galvoju klausimus ką paklausti..Kokią informaciją man jie galėtų papasakoti?

Na mane domintų, kiek ilgai bedarbis gali būti darbo biržoje? Gal būtų galima sužinoti, kokie darbdaviai lankėsi darbo biržoje per pastarąsias 2-4 savaites?
Atsakyti
Sveikos, na ką man taip pat nesiseka rasti darbo. Baigiau kolegijoje finansus, universitete ekonomikos išlyginamąsias, dabar neakivaizdžiai mokausi universitete finansų rinkų magistrantūrą. Niekaip nepavyksta rasti darbo, nežinau ar su manim kas negerai? Kartais, net nėra noro mokintis, jau kelis kartus norėjau mesti mokslus, bet mama sako, kad jie man ateityje pravers. Bet kada, gal jau būtų pats laikas? Visur kur einu reikalinga ta patirtis, tai atrodytu, kad to diplomo ir tų mokslų niekam nereikia, tiktos patirties tereikia. Pradėjau galvoti, kad gal reikėtu išvažiuoti į užsienį, nes jau tikrai esu nusivylusi. Gal kuri žinote, kur ieško kokių darbuotojų ir jiems patirtis nereikalinga?
Atsakyti
QUOTE(lepeckoja @ 2013 04 17, 19:34)
Sveikos, na ką man taip pat nesiseka rasti darbo.

o kaip su bankais? Jusu spec atrodo tinkama...
Atsakyti