Sveiki!
Labai man reikia darbo!! Esu nedrąsi, tylenė, neturiu greitos reakcijos, neturiu darbo patirties, neturiu fizinės jėgos, neturiu išvaizdos. Norint ką nors mane išmokyti reikia lėtai kantriai ir ilgai aiškint. Ar toks žmogus kaip aš galiu rast darbą? Koks darbas tinka pagal tokias asmenines savybes? Gal kas galėtų nors mėnesiui priimti pas save padirbėti pagalbine darbuotoja (ar priimt dirbti kaip mokinę)?
Moku dirbti Microsoft Word, Excel, Powerpoint programomis. Man atrodo, kad gana greitai renku tekstus Worde, todėl manau, kad tikčiau tekstams rinkti bei manau, kad sugebu gana neblogai taisyklingai rašyti lietuvių kalba. Tik deja nežinau kur tokių žmonių reikia, kaip tas darbas atrodo iš arčiau, ar sugebėsiu.
Be to dar galvoju gal man tiktų siuvėjos arba manikiūrininkės darbas (šių profesijų neturiu). Tik deja nežinau ar sugebėsiu. Būtų neblogai jeigu per vasarą galėčiau kokioj įmonėj padirbėt kažką pagal šias specialybes (nors kaip mokinė ar pagalbinė darbuotoja). Žinoma viską tektų nuo nulio aiškint, viską po keletą kartų lėtai rodyt. Pati esu baigusi ekonomiką, bet supratau , kad tai ne man (tik gaila kad per vėlai). Taip pat supratau, kad ir pardavėjos darbas ne man, nes ten taip greit parodo kaip ką daryti, o aš kitą dieną užmirštu seką ką po ko spausti bei lėtai dirbu (o dar man tos sveriamos nesveriamos bandelės atrodo vienodai, nesugebu jų atskirt).
O gal aš niekam tikusi esu?
Gal jums tiktų koks darbas, kur reikia daug krapštymosi, kantrybės, nemažai monotonijos? Gal tokiu atveju tiktų kokia bibliotekininke dirbti, archyve. Nesakau, kad bibliotekininkių nuobodus darbas. Aš pati iš dalies norėčiau tokį darbą dirbti. Tiesiog manau, kad jis nereikalaujantis didelio greičio, sugebėjimų bendrauti ar ten mokytis labai greitai kažką.