Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai.

QUOTE(Maištautoja @ 2013 04 09, 19:47)
Mokausi 11klasėje, tad ieškau sezoninio darbo, padavėjos-pardavėjos/konsultantės ar panašiai. Turiu pasigirti tik auklės patirtimi.  smile.gif

Jei nori kažkur važiuoti į kurortus, tai galima skambinti į kurortinių pajūrio miestelių kavines ir klausti. O jei savo mieste ieškai, tai atsispausdink CV ir pasivaikščiok po kavines, parduotuves, paklausinėk. Nes, manau, be patirties ir tokiai jaunai esant, tai nebent savo parodyta drąsa ir iniciatyva pavyktų gauti darbą. smile.gif Arba per pažįstamus bandyk. Gal tėvai turi kokių pažįstamų.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Kaip sekasi ieskotis darbelio? g.gif Sako pavasari turetu pajudeti darbai ir darbo vietu daznai padaugeja. Bet turbut del veluojancio pavasario ir nauju darbu fronte ne kazkas labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(reine de beauté @ 2013 04 10, 00:02)
Jei nori kažkur važiuoti į kurortus, tai galima skambinti į kurortinių pajūrio miestelių kavines ir klausti. O jei savo mieste ieškai, tai atsispausdink CV ir pasivaikščiok po kavines, parduotuves, paklausinėk. Nes, manau, be patirties ir tokiai jaunai esant, tai nebent savo parodyta drąsa ir iniciatyva pavyktų gauti darbą.  smile.gif Arba per pažįstamus bandyk. Gal tėvai turi kokių pažįstamų.

Na kaip ieškot aš žinau, bet galvoju ką parašyt į CV be įprastinių duomenų ir žodžių, kad sudomint.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2013 04 09, 20:47)
Mokausi 11klasėje, tad ieškau sezoninio darbo, padavėjos-pardavėjos/konsultantės ar panašiai. Turiu pasigirti tik auklės patirtimi.  smile.gif

girdėjau per radiją, kad labai trūksta personalo kavinėms sezoniniams darbams, ypač pajūryje. Jei jūs pilnametė, manau problemų nebus rasti tokį darbą.
Kažkada pati būdama studentė nuėjau į mėgstamiausią kavinę ir paprašiau, kad mane priimtų dirbt ir priėmė (net be cv, mat nepagalvojau, kad jos gali reikėt doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(haze @ 2013 04 10, 08:44)
girdėjau per radiją, kad labai trūksta personalo kavinėms sezoniniams darbams, ypač pajūryje. Jei jūs pilnametė, manau problemų nebus rasti tokį darbą.
Kažkada pati būdama studentė nuėjau į mėgstamiausią kavinę ir paprašiau, kad mane priimtų dirbt ir priėmė (net be cv, mat nepagalvojau, kad jos gali reikėt  doh.gif )

Kadangi esu Kaunietė norisi bandyti ieškoti Kaune, visgi turiu kur gyventi, atsimeta pragyvenimo išlaidos.
Beja, gal patartumėt kokius auklės darbo rezultatus rašyti?
parašiau• Vaikai patobulėjo, išmoko naujų dalykų
ką dar??
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2013 04 10, 11:01)
Kadangi esu Kaunietė norisi bandyti ieškoti Kaune, visgi turiu kur gyventi, atsimeta pragyvenimo išlaidos.
Beja, gal patartumėt kokius auklės darbo rezultatus rašyti?
parašiau• Vaikai patobulėjo, išmoko naujų dalykų
ką dar??

Paprasyk,pas tevelius,kur vaikus priziurejai,kad apie tave grazia rekomendacija parasytu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 10, 09:14)
Paprasyk,pas tevelius,kur vaikus priziurejai,kad apie tave grazia rekomendacija parasytu  mirksiukas.gif

Ką manot
5 ir 3 metų (vėliau 4 ir 6metų) vaikų auklė
• Vaikų gabumų, pagarbos ir drausmės ugdymas
• Atsakinga priežiūra
• Aktyvus dienos veiklos planavimas
• Vaikų žaidimų organizavimas
• Kasdienis bendravimas su tėvais
Darbo rezultatai:
• Vaikai patobulėjo, išmoko naujų dalykų, gerai praleidome laiką
• Puikiai paruošiau mokyklai, draželiui

o kur tą rekomendaciją dėti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2013 04 10, 11:18)
Ką manot
5 ir 3 metų (vėliau 4 ir 6metų) vaikų auklė
• Vaikų gabumų, pagarbos ir drausmės ugdymas
• Atsakinga priežiūra
• Aktyvus dienos veiklos planavimas
• Vaikų žaidimų organizavimas
• Kasdienis bendravimas su tėvais
Darbo rezultatai:
• Vaikai patobulėjo, išmoko naujų dalykų, gerai praleidome laiką
• Puikiai paruošiau mokyklai, draželiui
o kur tą rekomendaciją dėti? blush2.gif

Pirmiausia CV pries skilties "Rekomendacijos:" Parasyti,kad yra rekomendacija is tevu, kur vaika priziurejai. O einant i pokalbi, gali ir nestis kartu ta rekomendacija, jei noretu darbdavys pamatyti.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 10, 09:45)
Pirmiausia CV pries skilties "Rekomendacijos:" Parasyti,kad yra rekomendacija is tevu, kur vaika priziurejai. O einant i pokalbi, gali ir nestis kartu ta rekomendacija, jei noretu darbdavys pamatyti.

O kaip mano parašyta patirtis, ką išbraukt kas gerai?
O rekomendacijose kas turėtų būti parašyta? Suagojau tetos vaikus, tad klausia ką reiktų parašyti..?
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2013 04 10, 11:48)
O kaip mano parašyta patirtis, ką išbraukt kas gerai?
O rekomendacijose kas turėtų būti parašyta? Suagojau tetos vaikus, tad klausia ką reiktų parašyti..?

geriau nenurodyk giminystes rysiu nei CV, nei pokalbyje. Rimciau atrodys 4u.gif Visa kita gerai, manau.
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2013 04 10, 08:33)
Na kaip ieškot aš žinau, bet galvoju ką parašyt į CV be įprastinių duomenų ir žodžių, kad sudomint.. g.gif

Aš tai tikriausiai pusę A4 formato lapo CV pasidaryčiau. Čia labiau ne tam, kad tavo CV žavėtųsi, bet tam, kad turėtų tavo kontaktinius duomenis.
Jiems, manau, svarbu bus gimimo data dar. Jei gerai mokaisi, gali įrašyti pažymių vidurkį, - tai parodys tavo atsakingumą. Na, tą rekomendaciją įdėti gali iš tėvų, kurių vaikams auklė buvai. smile.gif Per daug apie aukliavimą siūlyčiau ir neišsiplėsi. Keliais sakiniais parašyti gal, kad išmokai atsakingumo, punktualumo, bendravimo su darbdaviais, lankstumo, tavo pastangos buvo puikiai įvertintos ir pridėti tą rekomendaciją tėvų po to.
Ir su tuo savo CV-vizitine pasivaikščioti po kavines, restoranus, parduotuves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 10, 09:54)
geriau nenurodyk giminystes rysiu nei CV, nei pokalbyje. Rimciau atrodys  4u.gif  Visa kita gerai, manau.

Žinoma nerašysiu, nes gali pagalvot, kad šiaip susitariau.. biggrin.gif
Papildyta:
O kokius pomėgius rašyti? Bendravimas, Skaitymas, domėjimasis istorija, gamta. Ką dar galima padavėjos darbui?
Atsakyti