Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai.

Sveikos, aš jau 3mėn. ieškausi darbo,bet deja nesėkmingai. Bėda tame, kad gyvenu nedideliam mieste, CV praktiškai nėra kur siųsti, o ir per 3mėn. teko sudalyvaut tik 2 darbo pokalbiuose. Siunčiau CV ir į dominančias įmones, kurios šiuo metu ir neieško jokių darbuotojų,bet rezultato jokio. Nusivylimas savimi milžiniškas, nieko neveikimas varo į neviltį, pasitikėjimas savimi mažėja sulig kiekviena diena. Net nebežinau ko griebtis verysad.gif Pasiguodžiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(just_tina @ 2013 03 22, 12:10)
Sveikos, aš jau 3mėn. ieškausi darbo,bet deja nesėkmingai. Bėda tame, kad gyvenu nedideliam mieste, CV praktiškai nėra kur siųsti, o ir per 3mėn. teko sudalyvaut tik 2 darbo pokalbiuose. Siunčiau CV ir į dominančias įmones, kurios šiuo metu ir neieško jokių darbuotojų,bet rezultato jokio. Nusivylimas savimi milžiniškas, nieko neveikimas varo į neviltį, pasitikėjimas savimi mažėja sulig kiekviena diena. Net nebežinau ko griebtis  verysad.gif Pasiguodžiau  smile.gif

Tikiuosi, jog pasiguodus palengvėjo smile.gif
Svarbiausia - nekaltint savęs ir nepulti į neviltį.
Suprask, jog tai, kad nėra darbų pasiūlos ne tavo kaltė. Gali tekti ir gerokai ilgiau ieškotis darbo, o ypač - mažame miestelyje. 3 mėnesiai dar tikrai nėra labai labai daug.
Stenkis tą laiką išnaudoti pozityviai - prisigalvok veiklos, kad būtų kuo mažiau laiko sėdėti ir galvoti apie liūdną situaciją. Veik viską, kam trūkdavo anksčiau laiko ( ir, žinoma, kas daug nekainuoja). Gali tą paieškų laiką paskirti išmokti kokiems nors naujiems dalykams, kurie pravers ateityje (tobulinti kalbą, o gal visad norėdavai išmokti gerai dirbti su photoshopu, gal dar ką nors). Gilink savo profesines žinias - skaityk tos srities literatūrą ir pan. smile.gif
Atsakyti
Labai ačiū už paskatinimą ir palaikymą Bitės šešėlis. 4u.gif Kai teko palikt ankstesnį darbą kažkaip buvau nusiteikusi optimistiškai, kad per max 2-3mėn. pavyks susirasti kitą. Bet kai laikas eina,o nėra jokių džiuginančių rezultatų tai darosi labai sunku psichologiškai. Na, bet tikiuosi, kad atėjus tikrąjam pavasariui atsiras daugiau teigiamų emocijų ir kada nors ateis geri laikai ir į mano kiemą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(just_tina @ 2013 03 22, 12:10)
nieko neveikimas varo į neviltį, pasitikėjimas savimi mažėja sulig kiekviena diena. Net nebežinau ko griebtis  verysad.gif Pasiguodžiau  smile.gif

Jus turejote puikiuis 3 menesius ir dar kazkiek turesite kai nesate niekam priklausoma, tas laikas yra Jusu ir neuzsiimkit "nieko neveikimu", o investuokit i save. Begiokit, skaitykit, tobulinkit uzsienio kalbas. Didinkit savo ziniu bagaza ir auginkit pasitikejima savimi mirksiukas.gif

parasiau ats neperskaicius Bites seselio komentaro smile.gif mastom vienodai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 22 kovo 2013 - 12:52
QUOTE(braske09 @ 2013 03 21, 18:27)
Tikrai verta, nes mano aukščiau minėtas atvejis - pasiūlytas darbas mano svajonių įmonėje mirksiukas.gif Aš ankščiau siunčiau tiesiog CV su trumpu motyvaciniu 4u.gif
Linkiu  sėkmės 4u.gif  4u.gif  4u.gif

supratau smile.gif ačiū už padrasinimus 4u.gif reiks tada imti ir drąsiai rašyti smile.gif
Atsakyti
O as siandien pirma diena i nauja darba keliausiu.. taip viskas staiga atsitiko - vakar buvau pokalbyje ir vakare pakviete ateiti dirbt.. visa nakti lovoje prasivarciau ir dabar dar kojos dreba.. tiesiog po vaiko prieziuros atostogu taip viskas keiciasi aukstyn kojom biggrin.gif na bet tikiuosi greit isivaziuosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2013 03 26, 07:01)
O as siandien pirma diena i nauja darba keliausiu.. taip viskas staiga atsitiko - vakar buvau pokalbyje ir vakare pakviete ateiti dirbt.. visa nakti lovoje prasivarciau ir dabar dar kojos dreba.. tiesiog po vaiko prieziuros atostogu taip viskas keiciasi aukstyn kojom  biggrin.gif  na bet tikiuosi greit isivaziuosiu  biggrin.gif

Sekmes ir sveikinu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 03 26, 10:20)
Sekmes ir sveikinu  4u.gif  mirksiukas.gif

O kaip jums sekasi naujam darbe?
Kuria imone pasirinkot?
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2013 03 26, 10:28)
O kaip jums sekasi naujam darbe?
Kuria imone pasirinkot?

Pasirinkau tą, kuri pirmoji pasiūlė darbą.Nes mano svajonių įmonė taip ir nebepaskambino- matyt nepavyko suderint taip greit reikalų dėl įdarbinimo...Te būnie taip biggrin.gif
Darbas kaip čia pasakius - dirbu nuo pirmadienio, tai tik šiandien sulaukiau kompiuterio biggrin.gif Darbe jaučiuosi kaip praktikantė, visiems padedu doh.gif Kada savo darbą pradėsiu dirbt-neiašku, gal tik balandžiui įpusėjus, žodžiu neparengta visiškai man darbo vieta.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 03 20, 19:57)
Ačiū dar kartą 4u.gif
o mano atveju prabudo visi darbdaviai, sulaukiau dar dviejų pasiūlymų blink.gif jau kai nebuvo tai nebuvo, o čia 3 per savaitę.Gaila tik tai, kad vienas iš jų iš mano svajonių įmonės biggrin.gif ten jei pamenat pasakojau, ėjau į pokalbį ir likom dviese ir pasirinko ne mane, bet personalo direktorei padariau didelį įspūdį (pasirodo ne tuščios kalbos ir pažadai  biggrin.gif  ) ir tik atsiradus laisvai darbo vietai pažadėjo paskambint.dar po atrankos parašė el.laišką, apgailestavo, kad gen. direktorius pasirinko ne mane...BET šiandien sulaukiau skambučio dirbt į tą įmonę...specialybė, pareigos - ne man, bet aišku pasiryžus mokytis.Paaiškinau situaciją, kad pažadėjus jau į kitą įmonę ir 5dienį ten jau tvarkausi dokumentus, tai sakė informuos ir persivylios pas save cool.gif nebežinau kaip elgtis............

Kaip idomiai, o kazin kodel padarete jiems toki dideli ispudi? kazkokios asmenines savybes suzavejo ar issilavinimas, prasoma alga? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elegantiska04020: 29 kovo 2013 - 16:20
QUOTE(Ulinija @ 2013 03 19, 09:56)
Gal cia yra merginu, kurios is darbo isejo del nedraugiskos, itemptos atmosferos darbe, labai didelio kruvio ar vadovo terorizavimu? Ieskodamos naudo darbo, kaip apibudinate per darbo pokalbi savo isejimo priezastis? Ar sakote tiesa, ar sugalvojate ka nors kita? Kaip geriausiai pasakyti, kad naujam darbdaviui nepasirodyti nesugebanciai prisitaikyti ar bijanciai stresiniu situaciju?

Aš prieš beveik 3 metus išėjau iš darbo dėl to. Bet patiems darbdaviams to neminėjau ir tuo metu kadangi studijavau dar bakalaure, tai jiems sakiau, kad dėl mokslų turiu išeiti, nes sunku naujam semestre pasidarė derinti biggrin.gif (Nors taip nebuvo... ).
Bet išėjus taip džiaugiausi... Kad vis dar dabar džiaugiuosi ir niekam nelinksiu eiti ten dirbti su tokia bjauria padalinio vadove doh.gif

O per pokalbius į darbą sakiau, kad išėjau dėl mokslų smile.gif Nieko naujo nekūriau.
Ir nieko turiu tą darbą, ir kolektyvas puikus, net rekomenduoti galėčiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš labai nuliūdau, kai sužinojau, kad negavau darbo, kurio norėjau (buvau jau praėjusi kelis etapus). Man turbūt pirmąkart taip, kad būčiau taip arti ir tiek pastangų būčiau dėjusi (reikėjo ten dar 'namų darbų' pokalbiui padaryt).

Dabar jau galvoju, kad jei dar kelis kartus taip, tai nežinau, kaip rasti optimizmo ir energijos normaliai per tuos pokalbius pasirodyt. Trečiadienį vel į pokalbį einu ir rimtai, nežinau, kaip pasikelt nuotaiką.
Atsakyti