Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai.

QUOTE(ellinga @ 2013 03 13, 19:14)
Matyt todel alga ir pasiule telefonu, jei nematytu Jusu patirties tai pasikviestu i pokalbi ir tik tada pasiulytu alga. Matyt ir darbdaviai dar turi vilti gauti gera darbuotoja uz mazus pinigus.

Is tikruju tai paskambine iskart pakviete i pokalbi, bet man kilo itarimas del algos, nes pakviete ne del tu pareigu i kurias as siunciau cv, o del kitu, todel mandagiai pasiteiravau, kokios butu salygos, tada ir pasake siuloma alga.
Atsakyti
QUOTE(Ulinija @ 2013 03 13, 21:31)
Is tikruju tai paskambine iskart pakviete i pokalbi, bet man kilo itarimas del algos, nes pakviete ne del tu pareigu i kurias as siunciau cv, o del kitu, todel mandagiai pasiteiravau, kokios butu salygos, tada ir pasake siuloma alga.

Tada gal nieko keisto. Man buvo kitaip, pakviete i pokalbi, bet per pokalbi pasake, kad noretu pasiulyti kitas pareigas. Dabar gailiuosi, kad nesutikau. Nes imone mane labai domino, o tos pareigos galetu buti kaip ir laikinas laiptelis toje imoneje isitvirtinti.

P.S. tiesa, nuo kovo 18 palieku bedarbiu gretas. Darbo paieskos truko nuo vasario 24 dienos, einu i imone kuri pirmoji pasikviete i pokalbi. Per ta laika teko sudalyvauti 3 pokalbiuose. Labai norejau pakeisti darbo sriti, taciau si karta nepavyko. Pabijojau rizikuoti ir pasirinkau ir toliau plauti ta pacia kriptimi. Sritis zinoma, imone turinti gera varda, uzmokestis neblogas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 13 kovo 2013 - 21:23
QUOTE(Ulinija @ 2013 03 13, 18:49)
Sveikos merginos,
jau kuris laikas nedirbu ir ieskausi darbo. Siandien sulaukiau skambucio su darbo pasiulymu ir trumpai pakalbejom telefonu. Zodziu paaiskejo, kad ta imone bandomuoju laiku siulo alga 1000Lt i rankas, po to keliais simtais daugiau. Ju pasiulymo atsisakiau, nes tokia alga visai netenkina. Veiksmas vyksta Vilniuje.

Jei ne paslaptis kas per imone (jei nenorite cia, galima az), nes sulaukiau panasaus pobudzio skambucio, ar tik nebus ta pati imone g.gif
Atsakyti
QUOTE(For_ever_alone @ 2013 03 13, 20:10)
Gal kas gali papasakoti apie finansu ir draudimo konsultanto darba? Kaip viskas vyksta? Nes as visai nieko nezinau siuose reikaluose blush2.gif

paieškokite temoje
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2013 03 13, 20:54)
Kaip kokiam turguj renkasi darbuotojus  unsure.gif
(čia apie tai, kai paskambina ir pirmas ar antras klausimas - kiek nori atlyginimo?)

Man ne pirmas ir antras klausimas, tačiau manęs kas antram skambutyje pasiteirauja. Nepykstu aš, kaip tik galvoju, kad mano laiką taupo, jei jiem atsakymas netiktų.
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2013 03 13, 22:14)
Tada gal nieko keisto. Man buvo kitaip, pakviete i pokalbi, bet per pokalbi pasake, kad noretu pasiulyti kitas pareigas. Dabar gailiuosi, kad nesutikau. Nes imone mane labai domino, o tos pareigos galetu buti kaip ir laikinas laiptelis toje imoneje isitvirtinti.

P.S. tiesa, nuo kovo 18 palieku bedarbiu gretas. Darbo paieskos truko nuo vasario 24 dienos, einu i imone kuri pirmoji pasikviete i pokalbi. Per ta laika teko sudalyvauti 3 pokalbiuose. Labai norejau pakeisti darbo sriti, taciau si karta nepavyko. Pabijojau rizikuoti ir pasirinkau ir toliau plauti ta pacia kriptimi. Sritis zinoma, imone turinti gera varda, uzmokestis neblogas.

Jei ta imone butu labai sudominusi ir matyciau geras perspektyvas, galbut ir buciau sutikusi, bet kadangi taip nebuvo, tai atsisakiau ju pasiulymo.

Sveikinu ellinga su nauju darbu, kad ir ta pati sritis, bet gal bus daugiau nauju galymybiu. Linkiu sekmingai isivaziuoti.

Papildyta:
QUOTE(Leyla @ 2013 03 14, 09:02)
Man ne pirmas ir antras klausimas, tačiau manęs kas antram skambutyje pasiteirauja. Nepykstu aš, kaip tik galvoju, kad mano laiką taupo, jei jiem atsakymas netiktų.

Tai as irgi dziaugiuosi, kai pokalbyje telefonu pavyksta issiaiskinti esmines salygas ir veliau nereikia gaisti laiko vaziuojant i pokalbi, kuriame paaiskeja, kad nevisai to tikejaisi arba kad neatitinki reikalavimu.
Manau jei pati vykdyciau atrankas, visada telefonu pasiteirauciau kandidato apie jo buvusia darbine patirti, gebejimus ir beabejo kokie lukesciai naujam darbui.
Atsakyti
Gal cia yra merginu, kurios is darbo isejo del nedraugiskos, itemptos atmosferos darbe, labai didelio kruvio ar vadovo terorizavimu? Ieskodamos naudo darbo, kaip apibudinate per darbo pokalbi savo isejimo priezastis? Ar sakote tiesa, ar sugalvojate ka nors kita? Kaip geriausiai pasakyti, kad naujam darbdaviui nepasirodyti nesugebanciai prisitaikyti ar bijanciai stresiniu situaciju?
Atsakyti
QUOTE(Ulinija @ 2013 03 19, 09:56)
Gal cia yra merginu, kurios is darbo isejo del nedraugiskos, itemptos atmosferos darbe, labai didelio kruvio ar vadovo terorizavimu? Ieskodamos naudo darbo, kaip apibudinate per darbo pokalbi savo isejimo priezastis? Ar sakote tiesa, ar sugalvojate ka nors kita? Kaip geriausiai pasakyti, kad naujam darbdaviui nepasirodyti nesugebanciai prisitaikyti ar bijanciai stresiniu situaciju?

Sveikos,

jungiuosi i darbo ieskanciuju gretas.
As pokalbiuose stengiuosi sakyti teisybe, taciau diplomatiskai. Manau, kad tai svarbu, nes renkasi ne tik imone, taciau ir darbuotojas. Butina, kad jie zinotu darbuotojo prioritetus ir "neteisingos' imones atsisijotu pacios. Juk tu nenori vel i panasia imone eiti dirbti? Jei ne, informuok apie savo norus ir poreikius. Toks mano patarimas. O pokalbiu as turejusi ne tiek ir mazai.
Tiesa, norejau paklausti. Kiek siais laikais gauna arba gali tiketis gauti pirkimu vadybininkas, dirbantis dideleje imoneje Vilniue?
Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
nuo pirmadienio pasitraukiu iš bedarbių gretų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 03 19, 17:34)
Sveikos 4u.gif

Kaip smagu!!!! Sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 03 19, 17:34)
Sveikos 4u.gif

Dideliausi sveikinimai. Jei ne paslaptis ar pagal specialybe gavot darba?
Atsakyti
QUOTE(Lika84 @ 2013 03 19, 17:04)
Kaip smagu!!!! Sveikinimai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2013 03 19, 17:21)
Dideliausi sveikinimai. Jei ne paslaptis ar pagal specialybe gavot darba?

Labai ačiū 4u.gif
ne pagal specialybę blush2.gif Dirbsiu apskaitininke smile.gif
Atsakyti