QUOTE(ellinga @ 2013 03 13, 22:14)
Tada gal nieko keisto. Man buvo kitaip, pakviete i pokalbi, bet per pokalbi pasake, kad noretu pasiulyti kitas pareigas. Dabar gailiuosi, kad nesutikau. Nes imone mane labai domino, o tos pareigos galetu buti kaip ir laikinas laiptelis toje imoneje isitvirtinti.
P.S. tiesa, nuo kovo 18 palieku bedarbiu gretas. Darbo paieskos truko nuo vasario 24 dienos, einu i imone kuri pirmoji pasikviete i pokalbi. Per ta laika teko sudalyvauti 3 pokalbiuose. Labai norejau pakeisti darbo sriti, taciau si karta nepavyko. Pabijojau rizikuoti ir pasirinkau ir toliau plauti ta pacia kriptimi. Sritis zinoma, imone turinti gera varda, uzmokestis neblogas.
Jei ta imone butu labai sudominusi ir matyciau geras perspektyvas, galbut ir buciau sutikusi, bet kadangi taip nebuvo, tai atsisakiau ju pasiulymo.
Sveikinu
ellinga su nauju darbu, kad ir ta pati sritis, bet gal bus daugiau nauju galymybiu. Linkiu sekmingai isivaziuoti.
Papildyta:
QUOTE(Leyla @ 2013 03 14, 09:02)
Man ne pirmas ir antras klausimas, tačiau manęs kas antram skambutyje pasiteirauja. Nepykstu aš, kaip tik galvoju, kad mano laiką taupo, jei jiem atsakymas netiktų.
Tai as irgi dziaugiuosi, kai pokalbyje telefonu pavyksta issiaiskinti esmines salygas ir veliau nereikia gaisti laiko vaziuojant i pokalbi, kuriame paaiskeja, kad nevisai to tikejaisi arba kad neatitinki reikalavimu.
Manau jei pati vykdyciau atrankas, visada telefonu pasiteirauciau kandidato apie jo buvusia darbine patirti, gebejimus ir beabejo kokie lukesciai naujam darbui.