merginos, o kokiuose internetiniuose portaluose dazniausiai ieskote darbo pasiulymu?
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 03 12, 15:16)
Geras, negalvojau kad Europass CV taip blogai. Gal jau pradėti siuntinėti paprastą CV, nes visada siunčiu tik Europass.
Bet kita vertus, pas mane nėra jokios patirties, tai Europass nėra užgriozdintas, o paprastas CV atrodytų labai tuščias.
Tai čia tik vienas iš perliukų, būna dar geresnių Kai pvz. ieško gyvo pardavėjo ir panašiai
Bet kita vertus, pas mane nėra jokios patirties, tai Europass nėra užgriozdintas, o paprastas CV atrodytų labai tuščias.
Tai čia tik vienas iš perliukų, būna dar geresnių Kai pvz. ieško gyvo pardavėjo ir panašiai
Straipsnis visiems, kurie neturi patirties apie CV http://vilnius.cvzon...olvento-cv.html
QUOTE(ader @ 2013 03 13, 08:46)
merginos, o kokiuose internetiniuose portaluose dazniausiai ieskote darbo pasiulymu?
ldb.lt, cvbankas.lt, cvonline.lt, cv.lt, darbo.lt, cvmarket.lt.
QUOTE(cvvilnius @ 2013 03 13, 09:21)
Straipsnis visiems, kurie neturi patirties apie CV http://vilnius.cvzon...olvento-cv.html
Ačiū
Sveikos merginos,
jau kuris laikas nedirbu ir ieskausi darbo. Siandien sulaukiau skambucio su darbo pasiulymu ir trumpai pakalbejom telefonu. Zodziu paaiskejo, kad ta imone bandomuoju laiku siulo alga 1000Lt i rankas, po to keliais simtais daugiau. Ju pasiulymo atsisakiau, nes tokia alga visai netenkina. Veiksmas vyksta Vilniuje.
Man keisciausia yra tai, kad tokias salygas jie siulo puikiai matydami is mano cv, kad turiu aukstaji issilavinima, 6 metu darbo patirti (patirtis administravime, pardavimuose, klientu aptarnavime).
Jei as buciau darbdavys ar atranku atstovas man butu tiesiog geda siulyti tokia maza alga, juk nesu besimokanti studente ar visai be darbines patirties.
Nenoriu cia pasirodyti labai susireiksminusi, bet tiesiog liudna, kad yra tokia situacija darbo rinkoje ir toks keistas darbdaviu poziuris.
jau kuris laikas nedirbu ir ieskausi darbo. Siandien sulaukiau skambucio su darbo pasiulymu ir trumpai pakalbejom telefonu. Zodziu paaiskejo, kad ta imone bandomuoju laiku siulo alga 1000Lt i rankas, po to keliais simtais daugiau. Ju pasiulymo atsisakiau, nes tokia alga visai netenkina. Veiksmas vyksta Vilniuje.
Man keisciausia yra tai, kad tokias salygas jie siulo puikiai matydami is mano cv, kad turiu aukstaji issilavinima, 6 metu darbo patirti (patirtis administravime, pardavimuose, klientu aptarnavime).
Jei as buciau darbdavys ar atranku atstovas man butu tiesiog geda siulyti tokia maza alga, juk nesu besimokanti studente ar visai be darbines patirties.
Nenoriu cia pasirodyti labai susireiksminusi, bet tiesiog liudna, kad yra tokia situacija darbo rinkoje ir toks keistas darbdaviu poziuris.
QUOTE(Ulinija @ 2013 03 13, 18:49)
Matyt todel alga ir pasiule telefonu, jei nematytu Jusu patirties tai pasikviestu i pokalbi ir tik tada pasiulytu alga. Matyt ir darbdaviai dar turi vilti gauti gera darbuotoja uz mazus pinigus.
QUOTE(braske09 @ 2013 03 13, 12:20)
ldb.lt, cvbankas.lt, cvonline.lt, cv.lt, darbo.lt, cvmarket.lt.
ldb svetainėje žiūrite skelbimus, bet tai man atrodo, kad ten gali pretenduoti tie, kas stovi ldb nesu tikra
bet šiaip jie ten gauna įvairias subsidijas iš valstybės, kai žmogų pasiima iš biržos, o ne šiaip eilinį, kuris atsiunčia jiems CV
QUOTE(Ulinija @ 2013 03 13, 18:49)
Sveikos merginos,
Labukas, o kiek po bandomojo mokės tai nepaklausėt? Gal nenori iškart mokėt nežinodami kam ir už ką didelį atlyginimą...
Ir išvis manau normalu, kad paskambino ir net nesikvietė jei nesiruošia mokėt per bandomąjį daugiau
QUOTE(_alba @ 2013 03 13, 18:44)
ldb svetainėje žiūrite skelbimus, bet tai man atrodo, kad ten gali pretenduoti tie, kas stovi ldb nesu tikra
bet šiaip jie ten gauna įvairias subsidijas iš valstybės, kai žmogų pasiima iš biržos, o ne šiaip eilinį, kuris atsiunčia jiems CV
Taip, domiuosi, nes aš ten užsiregistravusi
Nebūtinai, būna skelbimas kai tiesiog reikia siųst CV.
Būna ir atvirkščias variantas - buvo keli skelbimai, kurie labai domino, skambinau į DB prašau, sakau NORIU TEN EITI DIRBT, tik priimkit...sako, siųskit CV, jei pakvies į pokalbį, tada išduosim rekomendaciją ir va, paskui skelbiasi, kaip tingi eiti dirbti, siūlo darbus, bet niekas neina, tai tik pyktis suima
Kaip kokiam turguj renkasi darbuotojus
(čia apie tai, kai paskambina ir pirmas ar antras klausimas - kiek nori atlyginimo?)
(čia apie tai, kai paskambina ir pirmas ar antras klausimas - kiek nori atlyginimo?)
Gal kas gali papasakoti apie finansu ir draudimo konsultanto darba? Kaip viskas vyksta? Nes as visai nieko nezinau siuose reikaluose