Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai.

QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 12, 10:54)
as i rekvizitai.lt nueinu, suvedu imones pavadinima, ten galima pasiziureti darbuotoju kaita ir ar neturi skolu sodrai. Nes jei ten skolos sistemingos ir darbuotoju didele kaita, tai labai pagalvoju pries siunciant cv.

Aš irgi būtent ten pasižiūriu apie įmonę smile.gif
Papildyta:
Juokingai nuskambėjo biggrin.gif

Reikalavimai:

komunikabilumas, tvarkingumas, mandagumas, paslaugumas, iniciatyvumas, atsakingumas, tiktų studentė-siuveja-modeliuotoja galinti atlikti praktiką ir mokintis užuolaidų siuvėjos amato, vėliau galėtų dirbti ir siuveja. Bijančios darbo ir esančios rėkiančios išvaizdos-nesiūsti CV .
Priimami CV tik su nuotraukom
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2013 03 08, 14:43)
Niekad gyvenime nepildžiau Europass. Kodėl jūs manote, kad Europass yra gerai? smile.gif Man tai jis labai užgriozdintas atrodo. Aš viską stengiuosi ant vieno lapo pateikti paprastai ir aiškiai.  g.gif

Europass yra tikriausiai viena blogiausių CV formų. Visų pirma jis užima dažniausiai 3 o kartais ir daugiau lapų (kai CV turi būti iki 2), o antra, ten kol surandi informaciją gali galvą nusilaužti. Duočiau per galvą tam, kas Europass sugalvojo. Pabandykit padėti šalia du atspausdintus CV - Europass ir paprastą ir tada suraskite nuo kokios iki kokios datos žmogus dirbo tokioj ir tokioj įmonėj. Iškart suprasit skirtumą. Taip, valstybinėm įstaigom jis tinka, bet dauguma darbdavių oi kaip jo nekenčia. Be to, kai gauni Euopass CV, ir jis būna lygiai toks pats kaip šablone, tai iškart kyla mintis, kad žmogus Word'u naudotis nemoka.
Papildyta:
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 03 12, 14:09)
Aš irgi būtent ten pasižiūriu apie įmonę  smile.gif
Papildyta:
Juokingai nuskambėjo  biggrin.gif

Reikalavimai:

komunikabilumas, tvarkingumas, mandagumas, paslaugumas, iniciatyvumas, atsakingumas, tiktų studentė-siuveja-modeliuotoja galinti atlikti praktiką ir mokintis užuolaidų siuvėjos amato, vėliau galėtų dirbti ir siuveja. Bijančios darbo ir esančios rėkiančios išvaizdos-nesiūsti CV .
Priimami CV tik su nuotraukom

Geras, pralinksminai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Užjaučiu įmonę, tikriausiai daug kandidatuojančių nesulauks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cvvilnius @ 2013 03 12, 15:11)
Europass yra tikriausiai viena blogiausių CV formų. Visų pirma jis užima dažniausiai 3 o kartais ir daugiau lapų (kai CV turi būti iki 2), o antra, ten kol surandi informaciją gali galvą nusilaužti. Duočiau per galvą tam, kas Europass sugalvojo. Pabandykit padėti šalia du atspausdintus CV - Europass ir paprastą ir tada suraskite nuo kokios iki kokios datos žmogus dirbo tokioj ir tokioj įmonėj. Iškart suprasit skirtumą. Taip, valstybinėm įstaigom jis tinka, bet dauguma darbdavių oi kaip jo nekenčia. Be to, kai gauni Euopass CV, ir jis būna lygiai toks pats kaip šablone, tai iškart kyla mintis, kad žmogus Word'u naudotis nemoka.
Papildyta:

Geras, pralinksminai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Užjaučiu įmonę, tikriausiai daug kandidatuojančių nesulauks smile.gif

Geras, negalvojau kad Europass CV taip blogai. Gal jau pradėti siuntinėti paprastą CV, nes visada siunčiu tik Europass.
Bet kita vertus, pas mane nėra jokios patirties, tai Europass nėra užgriozdintas, o paprastas CV atrodytų labai tuščias.

Tai čia tik vienas iš perliukų, būna dar geresnių biggrin.gif Kai pvz. ieško gyvo pardavėjo ir panašiai biggrin.gif
Atsakyti
Aš jei jiems siųsčiau tikriausiai kažką panašaus jiems atgal ir parašyčiau dėl rėkiančios išvaizdos... Iš tikrųjų net nelabai suprantu, ką jie turi omeny sakydami "rėkianti išvaizda"? Čia a la Olialia pupytės išvaizda ar kokia pankiška su rožiniais plaukais? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2013 03 12, 15:47)
Aš jei jiems siųsčiau tikriausiai kažką panašaus jiems atgal ir parašyčiau dėl rėkiančios išvaizdos... Iš tikrųjų net nelabai suprantu, ką jie turi omeny sakydami "rėkianti išvaizda"? Čia a la Olialia pupytės išvaizda ar kokia pankiška su rožiniais plaukais?  unsure.gif

Aš tai supratau kad iššaukianti išvaizda, būtent, kažkas panašaus į Olialia pupytę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2013 03 12, 15:47)
"rėkianti išvaizda"

ryškiu makiažu g.gif
Atsakyti
Nu bet kaip tokiai darbuotojai kaip kad užuolaidų siuvėja ar šiaip siuvėja, tai kodėl čia makiažas aktualu? g.gif Man čia panašiau į kažkokias asmenines išankstines nuostatas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranoia: 12 kovo 2013 - 16:19
QUOTE(oceano @ 2013 03 12, 16:07)
ryškiu makiažu g.gif

kad krempudra ir raudonu lūpdažiu užuolaidų neišmozotų laugh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jie ten buvo parašę kad ieško pardavėjos-konsultantės...
Atsakyti
Aš šiandien buvau darbo pokalbyje ir graužiuosi, kad nuolat kalbu per daug, neapgalvoju atsakymų verysad.gif

Vis galvojau eidama į pokalbį, kad geriau mažiau kalbėti, pasverti atsakymus, bet vis tiek aš tiek atsipalaiduoju per tuos pokalbius, kad kalbu per daug, nekonkrečiai, bijau, kad pasirodysiu tokia pleputė doh.gif o kai daug kalbi, tai vis tiek ką nors 'nelabai į temą' ar išduodančio galimai kenkiančius dalykus pakalbėt daugiau šansų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leyla: 12 kovo 2013 - 17:34
QUOTE(_alba @ 2013 03 12, 16:21)
kad krempudra ir raudonu lūpdažiu  užuolaidų neišmozotų laugh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leyla @ 2013 03 12, 17:33)
Aš šiandien buvau darbo pokalbyje ir graužiuosi, kad nuolat kalbu per daug, neapgalvoju atsakymų  verysad.gif

Nu čia jau reikia su savim dirbt tokiu atveju, gerai apgalvot atsakymus į visus galimus klausimus, apgalvot ir ko nesakyti į jokį galimą klausimą atsakant. smile.gif Šis pokalbis bus pokalbis-pamoka. O kas ten žino, gal ir priims. smile.gif
Atsakyti