Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai.

QUOTE(_alba @ 2013 03 06, 16:52)

Yra tekę girdėti kalbų, kaip paskambina ir kviečia į pokalbį, bet prieš tai pasiklausia, kokios algos norėtumėte?  blink.gif  Kaip kokioje biržoje/mugėje/išpardavime - na, kas daugiau/mažiau  doh.gif

Sian man skambino is Maximos (kanditavau i "ofisine" pozicija), klause apie tam tikru programu igudzius, kodel noriu keisti darba. Siek tiek papasakojo apie darba, tai pat paklause, kad noreciau atlygio. Nurodziau savo dabartini ax.gif nes keiciu darba del vadovybes poziurio i darbuotojus ir siaip vidinio bardako. Sake, dar paskambins iki vakaro blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Guste:) @ 2013 03 05, 18:09)
Sveikos ieškančios darbo,

Kaip manote, jei po antro pokalbio pasakė, kad paskambinsim bet kokiu atveju per dvi savaites, jei skambučio nesulauksi, paskambink pati, ar skambinti grynai po dviejų savaičių, ar anksčiau, o gal visai neverta skambinti? Ten ieškoma ne vieno žmogaus ir minėjo, kad iš 20 atsirinks pusę maždaug. Tai kaip manot, jei būčiau tikus, būtų iš kart paskambinę, ar manyti, kad dar kitus klausinėja?

Galima skambinti po savaitės. Po dviejų jau bus per vėlu.
Atsakyti
Kiek esu ieškojusi darbo, dar neteko, kad telefonu klaustų, kiek norėčiau g.gif smile.gif

Toks įspūdis, kad darbuotojo tai belekokio reikia, bile tik pigiai biggrin.gif Na išgalėtų gal ir kokius 1200 mokėti, bet jei pasisakė, kad 800 nori (čia dar kai toks minimumas buvo), tai išskiestom rankom laukia doh.gif

mazojiR, kartais ne šis pasiūlymas?
QUOTE(mazojiR @ 2013 03 06, 14:34)
Siunciau cv i vadovo asistentes pozicija. Paskambino, imones pavadinimo nepaminejo ir bet paaiskino kaip rasti. Ir ja jus manot? O gi draudimo brokeriai Compensa, reiks skambineti ir ieskoti nauju klientu...  Nors iskart supratau, kad cia man ne vieta, bet isbuvau ir atlikau testa smalsumo vedama. Sulaukiau kvietimo i antra pokalbi - teko maloniai atsisakyti. Siuo atveju jauciuosi siek tiek apgauta.

Projekto vadovo asistentas(-ė)
Įmonės pavadinimas neskelbiamas
Darbo pobūdis: Kauno miesto karjeros portalas www.cvkaunas.lt ieško PROJEKTO VADOVO ASISTENTO(-ės).
Darbo pobūdis:
Kontaktų palaikymas su darbdaviais.
Informacijos talpinimas socialiniuose tinkluose.
Naujausių tendencijų apie darbo rinką analizė ir supažindinimas portalo lankytojų.
Portalo lankomumo statistikos analizė.
Reikalavimai darbuotojui: Geri įgūdžiai darbo kompiuteriu.
Sugebėjimas analizuoti informaciją.
Domėjimasis darbo rinkos naujienomis.
CV pateikite tiesiogiai portale www.cvkaunas.lt

Reikalavimai
Išsilavinimas: Aukštesnysis   
Profesija: Produkto vadybininkas   
Darbo užmokestis
Mokėjimo terminai: mokama 2 kartus per mėnesį   
Darbo sutartis
Darbo sutarties rūšis: Neterminuota   
Įdarbinama: nuo 2013-03-18   
Darbo laikas
Pamainingumas: Viena pamaina   
Darbo grafikas: Pilnas darbo laikas   
Per savaitę: 40 val.   
Papildoma informacija
Komandiruotės: nenumatomos     
Darbdavio kontaktai
Kontaktinis asmuo: Martyna Kalendaitė   
Kontakto tipas: Darbo   
Telefonas: +37000000000   
Faksas: +37000000000   
El. paštas: info@cvkaunas.lt   
Pageidavimus pateikti: El. paštu

Skelbimas hihihi.gif telefono nr. 000000000 laugh.gif ir tai, kad įmonės pavadinimas neskelbiamas - būtų juokingas, jei nebūtų idiotiškas doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _alba: 06 kovo 2013 - 16:07
Tas skelbimas, kur ieško projektų vadovo asistentės cvkaunas.lt portalui man visai normalus pasirodė g.gif

O antras variantas, produkto vadybininko, labai jau nerimtas atrodo, visiškai jokios info nepateikia.
Atsakyti
ten vienas ir tas pats skelbimas, tik tarpelis didesnis gavosi 4u.gif
Atsakyti
Įmonė tai, kiek supratau, ir yra tas portalas cvkaunas.lt, jie ieškosi sau darbuotojo. Telefono, matyt, neduoda, nes nenori, kad skambinėtų šimtai kandidatų ir duoda savo el.paštą. Man tai visai norma atrodo g.gif
Atsakyti
Na įdomu bus išgirsti, gal mazojiR turėjo reikalų su šiuo vadovo asistento darbo pasiūlymu, ar tik sutapimas smile.gif
Portalas (ir pati ta mergaitė) oriau ir profesionaliau atrodytų, jei išvis nerašytų jokio tel. nr., tik el.p., o ne nuliukus, kaip dabar blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(_alba @ 2013 03 06, 16:38)
Na įdomu bus išgirsti, gal mazojiR turėjo reikalų su šiuo vadovo asistento darbo pasiūlymu, ar tik sutapimas  smile.gif
Portalas (ir pati ta mergaitė) oriau ir profesionaliau atrodytų, jei išvis nerašytų jokio tel. nr., tik el.p., o ne nuliukus, kaip dabar  blush2.gif

Gal ten būtina kažkokį telefoną duoti, nes laukeliai su raudona žvaigždute ir kitaip neleidžia skelbimo "postinti"? Jei taip, kitos išeities jai nebūtų kaip tik 0 supilt. biggrin.gif Nu čia tik mano samprotavimai.
Atsakyti

Sveikos, as neseniai pradejau ieskotis darbo, ilga laika nedirbau, tai nezinau ka man daryti ar meluoti savo cv kad ta laika dirbau, ar rodyti tarpa? kas galetu patarti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egluzze31: 06 kovo 2013 - 17:53
QUOTE(_alba @ 2013 03 06, 17:04)
Kiek esu ieškojusi darbo, dar neteko, kad telefonu klaustų, kiek norėčiau  g.gif  smile.gif

mazojiR, kartais ne šis pasiūlymas?
Skelbimas  hihihi.gif  telefono nr. 000000000  laugh.gif  ir tai, kad įmonės pavadinimas neskelbiamas - būtų juokingas, jei nebūtų idiotiškas  doh.gif

Ne, ne sis (jo dabar nerandu). Ten buvo imones pavadinimas. Tiksliai nepamenu koks, tada dar pagooglinau radau nesenai issikurusia.
Atsakyti
Bet kiek šiais laikais tokių darbų kaip draudimo konsultantas, nekilnojamo turto vadybininkas, telemarketingas doh.gif
O labiausiai erzina kai skelbime kaip nors užslėptai parašyta pareigybė, kad vos eina suprasti kad pvz. darbas ieškoti klientų telefonu, ypač draudime jie taip aprašo pareigas, kad vos suprasi ką ten daryti rieks doh.gif
Aš dabar prieš siųsdama CV labai atidžiai skaitau kas parašyta, kad įsitikinčiau ar gerai suprantu darbo pobūdį biggrin.gif Dar kai tik buvau pradėjus ieškoti darbo neįsigilinus papuoliau į draudimo įmonę, ne vieną kartą hihihi.gif
Arba buvo atvejis kai susirado cv, paskambino, aš iškart ir paklausiau ar ne klientų paieška telefonu, sako ne, o ten pasirodo buvo nekilnojamas turtas, net pačiai juokinga pasidarė, nes ir su nekilnojamu turtu nenoriu dirbti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 03 06, 18:03)
Bet kiek šiais laikais tokių darbų  doh.gif
labiausiai erzina kai skelbime kaip nors užslėptai parašyta pareigybė, kad vos eina suprasti 

kai rašo:
"aktyvi klientų paieška" doh.gif
"darbas jauname ir dinamiškame kolektyve" (reiškia, keičiasi ir keičiasi darbuotojai, praktikantų, studentų prisivadina - tai koks gali būti darbas irnesakyk.gif )

dar keletas auksinių frazių (nepamenu šią sekundę) būdingų tokio tipo darbams - patarimas vengti tokių skelbimų ir taupyti nervus bei savo laiką biggrin.gif
Atsakyti