Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai.

QUOTE(ader @ 2013 03 05, 16:49)
atlyginimas manau nera blogas , mano darbuotojai uzdirba nuo 2500 lt, gauna priedus uz darbo rezultatus. Bet reikia dirbti, o jaunimas dabar nori ne drbti o gauti, va tame ir esme.

Koks atlyginimas bandomuoju?
Mano giminaitis dirba krovėju- atlyginimas 1800-2400 lt. Priklausomai nuo surinkto kiekio. Bet tą kiekį reikia surinkti, norint tiek uždirbti. Tai jis pasakojo, kad atėję naujokai po pirmos algos negrįžta (kuri bandomuoju apie 1200-1400). Nes pamato, kad darbo daug, bet š... (anot jų) moka. O po bandomojo ir įkainis kyla, ir darbo tempas keičiasi pramokus, ir atlyginimas ženkliai pasikeičia.
Papildyta:
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 03 05, 16:54)
Mokėčiau rusų, iškart važiuočiau pas Jus dirbti  biggrin.gif  biggrin.gif

o aš moku, bet mano išsilavinimas ne tos srities biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oceano: 05 kovo 2013 - 17:00
yra priezastis pasimokyti biggrin.gif

na gal moderatoriai neuzblokins cia manes, neplanavau darbuotoju ieskot per SM biggrin.gif

bandomuoju moku nuo 1200 iki 1500 i rankas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ader: 05 kovo 2013 - 17:06
QUOTE(ader @ 2013 03 05, 17:01)
yra priezastis pasimokyti  biggrin.gif

na gal moderatoriai neuzblokins cia manes, neplanavau darbuotoju ieskot per SM  biggrin.gif

na vilnietės, paskubėkit.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2013 03 05, 18:01)

na gal moderatoriai neuzblokins cia manes, neplanavau darbuotoju ieskot per SM  biggrin.gif

Manau protingiausia tiesiog ikelti savo darbo pasiulymo nuoroda wink.gif
Atsakyti
Sveikos ieškančios darbo,

Kaip manote, jei po antro pokalbio pasakė, kad paskambinsim bet kokiu atveju per dvi savaites, jei skambučio nesulauksi, paskambink pati, ar skambinti grynai po dviejų savaičių, ar anksčiau, o gal visai neverta skambinti? Ten ieškoma ne vieno žmogaus ir minėjo, kad iš 20 atsirinks pusę maždaug. Tai kaip manot, jei būčiau tikus, būtų iš kart paskambinę, ar manyti, kad dar kitus klausinėja?
Atsakyti
Guste:), aš tai kaip liepė, taip ir daryčiau: nesulaukus skambučio, po dviejų savaičių paskambinčiau pasiteirauti. Bet kažkodėl manau, kad jei būtų kažkas gero, būtų iš karto, ilgai nelaukę, pasakę. Juk ne vieno žmogaus ieško. Dabar tikriausiai jus gal į kokį rezervinį sąrašą įmetė. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranoia: 05 kovo 2013 - 18:17
QUOTE(Guste:) @ 2013 03 05, 19:09)
Sveikos ieškančios darbo,

Kaip manote, jei po antro pokalbio pasakė, kad paskambinsim bet kokiu atveju per dvi savaites, jei skambučio nesulauksi, paskambink pati, ar skambinti grynai po dviejų savaičių, ar anksčiau, o gal visai neverta skambinti? Ten ieškoma ne vieno žmogaus ir minėjo, kad iš 20 atsirinks pusę maždaug. Tai kaip manot, jei būčiau tikus, būtų iš kart paskambinę, ar manyti, kad dar kitus klausinėja?

Aš tai skambinčiau po savaitės. Turėtų laiko jie pasižiūrėt, kaip ten kiti kandidatai ir mane prisiminti. Iš savo patirties, tai tvarkingas laukimas poros savaičių niekad man naudos nedavė deja (nors aš galvojau, kad esu atidi ir pagarbi kitų darbui, veltui neskambinėju ir t.t.). O iniciatyva gali kam nors patikti. Toks parodymas, kad man rūpi tas darbas.
Atsakyti
QUOTE(cvvilnius @ 2013 03 05, 16:11)
Analogiška situacija. Tik ieškom žmogaus, kuris gerai mokėtų AutoCad.

tai gal atlyginimą siūlot per mažą smile.gif
Vyras dirba su AutoCad, ir retkarčiais sulaukia pasiūlymų pereiti į kt. įmonę. Bet siūlomi atlyginimai dažnai prajuokina. Už pusantro-du tūkstančius galima pasisamdyti nebent studentą, arba darbutoją, kuris moka ,,gerai" dirbti AutoCad.
Atsakyti
QUOTE(Leyla @ 2013 03 05, 18:23)
Aš tai skambinčiau po savaitės. Turėtų laiko jie pasižiūrėt, kaip ten kiti kandidatai ir mane prisiminti. Iš  savo patirties, tai tvarkingas laukimas poros savaičių niekad man naudos nedavė deja (nors aš galvojau, kad esu atidi ir pagarbi kitų darbui, veltui neskambinėju ir t.t.). O iniciatyva gali kam nors patikti. Toks parodymas, kad man rūpi tas darbas.

Nu gal ir yra tiesos. Su tais laukimais, kai prašo paskambinti po kelių savaičių, nesu susidūrus. Man pasakydavo, kad arba paskambinsim arba ne (aišku, dažniausiai ne paskambindavo, bet parašydavo el.laišką, kad nepasirinko manęs). Tai gal ir po savaitės paskambint galima kaip nors maloniai suformulavus klausimą. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranoia: 05 kovo 2013 - 18:33
QUOTE(ader @ 2013 03 05, 16:49)
atlyginimas manau nera blogas , mano darbuotojai uzdirba nuo 2500 lt, gauna priedus uz darbo rezultatus. Bet reikia dirbti, o jaunimas dabar nori ne drbti o gauti, va tame ir esme.
Jei ateina jaunas zmogus be jokios patirties ir nori bandomuoju laikotarpiu gauti 2500 lt. as jo klausiu, ka jis man per tuos du bandomuosius menesius uz 2500 lt padarys, kokia nauda atnes. Ir koks atsakymas? as mokysiuos  biggrin.gif na nemenka tuomet turetu buti stipendija uz tokius mokslus.  lotuliukas.gif

Na man kažkaip keista... rolleyes.gif atrodo kai šitiek aplinkui draugų, pažįstamų tikrai ieško darbų -ir tikrai ne tokie kaip Jūs aprašote savo situacijose...Ir užsiprašyt niekur nedirbusiam tokią algą blink.gif doh.gif o gal Jūs kažkaip nekonkrečiai skelbime reikalavimus nurodėte? g.gif net nežinau, man keista biggrin.gif
o kad jau pasamdytas darbuotojas visai neateina į darbą doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2013 03 05, 18:01)

noriu bigsmile.gif parašiau AŽ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alyvose: 05 kovo 2013 - 18:43
patikekit braske tiek visokiu kuriozu buna. todel ir sakau kad man bedarbyste matoma is kitos puses-nera darbuotoju. o per 10 metu skelbimus tikrai ismokau rasyti;) nematau reikalo rasyti bet ko ir bet kiek. visokiu super puper reikalavimu. juokinga skaityti kai reikalauja aukstojo.,dvieju uzsienio kalbu ir t.t valytojos pareigoms uz minimuma. manau tai nepagarba paciam sau tokius dalykus rasyti.

p.s. jei pasakau zmogui kad bet kokuu atveju paskambinsime.reiskia butinai paskambiname. bet visokiu yra darbdaviu kaip ir visokiu darbuotoju smile.gif

p.s. alyvose jums atsakysiu. bet kaip minejau per sm darbuotoju neieskau. naudojuosi spec.portalais.kitos daugiau nerasykite 4u.gif tiesiog aktuali man diskusija todel isiterpiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ader: 05 kovo 2013 - 18:53