QUOTE(braske09 @ 2013 02 26, 14:59)
Tai vat - kaip žinoti-kur tas viduriukas?
Išsiuntus ir aš į kelias vietas CV. Į žemesnes pozicijas(pardavėja, konsultantė ir pan.) kad ir kaip norėčiau, niekas net nepriima, mat išsilavinimas per aukštas realiai į pokalbius net nepakviečia, taip kad į šias vietas net nebepretenduoju...
O pagal išsilavinimą ir darbo patirtį...Skelbimų tragiškai trūksta.Pastebėjau kad pliuso prideda nuotrauka (dažniausiai kandidatuoju į administratorės pareigas).
Išsiuntus ir aš į kelias vietas CV. Į žemesnes pozicijas(pardavėja, konsultantė ir pan.) kad ir kaip norėčiau, niekas net nepriima, mat išsilavinimas per aukštas realiai į pokalbius net nepakviečia, taip kad į šias vietas net nebepretenduoju...
O pagal išsilavinimą ir darbo patirtį...Skelbimų tragiškai trūksta.Pastebėjau kad pliuso prideda nuotrauka (dažniausiai kandidatuoju į administratorės pareigas).
Oi kokia pažįstama situacija. Manęs į pokalbius dėl pardavėjos darbo ir nekviečia. Šiandien darbo pokalbyje man buvo užsiminta, kad mano kvalifikacija per aukšta administratorės pareigom . Taip pat užkliuvo, kad neturiu darbo patirties (dar buvo pora nejaukių klausimų). Vienu žodžiu pasijaučiau šiandien visai beviltiška, bet bandau save guosti, kad čia pilnatis kalta ir visi kada nors, jei ieško randa darbą .