Įkraunama...
Įkraunama...

Centro poliklinika. II tema.

QUOTE(mokka @ 2014 01 05, 02:35)
Taip, gerbiamoji, dievinsiu. Taip pat žinau, kad yra labai įvairių pacientų. Nesuprantu tik, kodėl teigiate, kad tik man gerai? Yra labai daug pacientų, kurių nuomonė apie šią daktarę visisškai sutampa su manaja. Jei jums netiko ši gydytoja, kam vaikščiojote pas ją 3 ar 4 metus? kaip anekdote - jožiki plakali i kololis, no vsio ravno jeli kaktus....

Jei neturite problemu su sveikata tai tada labai saunu thumbup.gif
Jus rasote uz save , o as uz save; biggrin.gif
Atsakyti
Būčiau labai laiminga, jei neturėčiau nors ketvirtadalio sveikatos problemų, deja, tad ir lyginti turiu su kuo.

Tikiuosi, radote savo gydytoja, o ne tęsiate nemalonius prisiminimus.
Atsakyti
gal kas pasisakys apie odontologe VLADISLAVA KLIZIENĖ? uzsirasiau ir bijau, kad sugadins dantis nors nieko rauti nereikia bijau kad negreztu bereikalo...
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
Labai norėčiau rekomendacijų ginekologėms išgirsti smile.gif man labai aktualu, kad gydytoja būtų kompetetinga hormonų klausimais ir iškart nesiūlytų gerti KT kaip vaisto nuo visų ligų. Gal kas susidūrėte su tokiomis bėdomis ir atradote gydytoją? blush2.gif
Atsakyti
Norėjau pasidalinti įspūdžiais apie centro poliklinikos gydytojos Dovilės Stravinskienės "malonų aptarnavimą". Turiu taloneli 16.30, ateinu prieš jos darbo pradzią, t.y 13.15, galvoju gal priims anksčiau, vis dėl to temperatuūra, stiprus kosulys. Pradeda žmones kviesti pagal pavardes, suprantu, kad teks laukti savo laiko, na galvoju nieko, palauksiu, kaip tik spėsiu i darbą, nes verkiant reikėjo 17.00 būti darbe, bet prasedėjus tris valandas, t.y 16.00 supratau, kad iki mano laiko priimti manęs tikrai nespės, nes dar 7!!!! žmonės laukė, tuo metu priiminėjo nėščią moterį, kuri jau valandą laukė po savo laiko.
Ir šiaip pastoviai kiša tą kraujo tyrimą, lyg tai diagnozės be jo nustatyt neįmanoma, dirba lėtai, ala kruopščiai, praeitą kartą sako, pas mane visad eilės, jūs knygą atsineškit kitą kartą, čia su tokiu požiūriu tik bedarbius galima gydyt. Žodžiu dabar ir nežinau, kuo sergu, tikiuosi ne plaučių uždegimu, dėl ko labiausiai bijojau ir iš viso ėjau pas ją.
Atsakyti
QUOTE(prettylittleliar @ 2014 03 04, 16:43)
Norėjau pasidalinti įspūdžiais apie centro poliklinikos gydytojos Dovilės Stravinskienės "malonų aptarnavimą". Turiu taloneli 16.30, ateinu prieš jos darbo pradzią, t.y 13.15, galvoju gal priims anksčiau, vis dėl to temperatuūra, stiprus kosulys. Pradeda žmones kviesti pagal pavardes, suprantu, kad teks laukti savo laiko, na galvoju nieko, palauksiu, kaip tik spėsiu i darbą, nes verkiant reikėjo 17.00 būti darbe, bet prasedėjus tris valandas, t.y 16.00 supratau, kad iki mano laiko priimti manęs tikrai nespės, nes dar 7!!!! žmonės laukė, tuo metu priiminėjo nėščią moterį, kuri jau valandą laukė po savo laiko.
Ir šiaip pastoviai kiša tą kraujo tyrimą, lyg tai diagnozės be jo nustatyt neįmanoma, dirba lėtai, ala kruopščiai, praeitą kartą sako, pas mane visad eilės, jūs knygą atsineškit kitą kartą, čia su tokiu požiūriu tik bedarbius galima gydyt. Žodžiu dabar ir nežinau, kuo sergu, tikiuosi ne plaučių uždegimu, dėl ko labiausiai bijojau ir iš viso ėjau pas ją.

oj...bekit nuo jos. Kai mano puiki seimos gydytoja isejo is darbo, paskyre sita.....mano kantrybes uzteko kokiems 3 kartams....be to irgi buvau nescia....tekdavo laukti po 2-3 val.....(Tokio siaubo niekur nesu macius. Viska daro letai ir tikrai ne del profesionalumo.....Niekam nepatariu...Idomu man, kokiu stebuklingu budu ji pabaige med.universiteta......
Atsakyti
sveikos,

noriu patarimo kurios esat prisiregistravusios Centro poliklinikoj. Persikelem i naujamiesti tai noriu ir arciau pas gydytojus persirasyt. siuo metu ziuriu, kad naujai ateinantiems siulo siuos seimos daktarus:

naujamiescio filiale:

Šeimos gydytoja Aldona Milašauskienė
Šeimos gydytoja Regina Rusecka
Šeimos gydytoja Jurgita Peleckienė
Vidaus ligų gydytoja Lina Jasiukevičienė
Vaikų ligų gydytoja Virginija Kinkienė
Vaikų ligų gydytoja Liudmila Sadauskienė
Vaikų ligų gydytoja Veronika Naujokaitienė
Vaikų ligų gydytoja Dainė Čepkuvienė

senamiescio filiale:
eimos gydytoja Brigita Justinovičiūtė
Vaikų ligų gydytoja Jūratė Aleksonienė
Vaikų ligų gydytoja Halina Lilija Tomaševska
Vaikų ligų gydytoja Raimonda Radžiūnienė

neradau temoje situ pavardziu. busiu dekinga uz rekomendacijas, arba bent pas kuria tikrai neiti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarėja: 12 kovo 2014 - 14:16
Sveikos,

pabegau is Antakalnio poliklinikos I Centro poliklinika. Uzsirasiau pas Grazina Orsauskiene (ginekologe).

Mergaites, buciau dekinga, jei nors trumpai apie ja papasakotumet savo patirtis, gal kas parasytu kokio ji mazdaug amziaus ir kaip atrodo, nesmagu labai pirma karta eiti kai nieko nezinau sad.gif Pincetas.lt atsiliepimai neblogi buvo, tikiuosi neisbars ji manes, nes bijau, kad busiu prisidirbusi su ilgu nesilankymu pas gine....

aciu is anksto nepatingejusioms atsakyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -DolceVita-: 12 kovo 2014 - 22:12
QUOTE(-DolceVita- @ 2014 03 12, 22:11)
Sveikos,

pabegau is Antakalnio poliklinikos I Centro poliklinika. Uzsirasiau pas Grazina Orsauskiene (ginekologe).

Mergaites, buciau dekinga, jei nors trumpai apie ja papasakotumet savo patirtis, gal kas parasytu kokio ji mazdaug amziaus ir kaip atrodo, nesmagu labai pirma karta eiti kai nieko nezinau sad.gif Pincetas.lt atsiliepimai neblogi buvo, tikiuosi neisbars ji manes, nes bijau, kad busiu prisidirbusi su ilgu nesilankymu pas gine....

aciu is anksto  nepatingejusioms atsakyti  4u.gif

Kaip tik buvau pas ją. Onkocitologinį paėmė beveik nepastebėjau (prieš tai darydavausi privačiai ir tikrai būdavo labai nemalonu) - už tai didelis pliusas. Bet šiaip nebuvo nei labai šneki, nei rūpestinga, nieko neklausinėjo (pvz., kada/ar prieš tai tikrinausi), paėmė tyrimą ir tiek. Privačiam kabinete lankantis paimdavo ir paprastą tepinėlį, padarydavo echo, ir šiaip išsamiau apžiūrėdavo, tai šito pasigedau.
Bet šiaip pakankamai maloni daktarė. Vidutinio amžiaus.
Atsakyti
Amarcord,

aciu uz atsakyma 4u.gif parasysiu atsiliepima po apsilankymo, nes klausimu tai as lavina turiu daktarei, isbandysiu jos kantrybe kaip reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2014 03 12, 22:11)
Sveikos,

aciu is anksto  nepatingejusioms atsakyti  4u.gif

Orsauskienes tikrai nebijokit mirksiukas.gif Maloni, svelni gydytoja. Senokai jau buvau pas ja, kiek lankiausi jokiu problemu neturejau, tai ir prisiminimai tik geriausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(instaliacijaaa @ 2014 02 21, 21:57)
gal kas pasisakys apie odontologe  VLADISLAVA KLIZIENĖ? uzsirasiau ir bijau, kad sugadins dantis nors nieko rautinereikia bijau kad negreztu bereikalo...
Teko lankytis.Tikrai nerekomenduoju, nuoširdžiai sakau. Labai daug be reikalo išgręžia, aš net nemoku apsakyti, garbės žodis. Dar teko girdėti ir iš kitų pacientų, kai siūlė užrašyti pas ją, tas vyrukas sako- oi ne ne, tik ne pas Klizienę, ji labai sugadina dantis (gręžia daug).
Vis tik grįžau pas savo privačią odontologę.
Atsakyti