Įkraunama...
Įkraunama...

Centro poliklinika. II tema.

Laba diena 4u.gif

QUOTE(vrum vrum @ 2013 05 20, 14:19)
Sveikos merginos, gal kuri žino ar gydytoja Virginija Paliulytė dar dirba Centro poliklinikos Moterų klinikoje, K.Kalinausko g.4? Prisiskaičiau tiek daug gerų atsiliepimų ir nutariau pas ją eiti, bet kažkodėl internetu nerodo, kad ji ten dirbtų  verysad.gif  doh.gif

QUOTE(Magnifique @ 2013 05 20, 15:00)
Nebedirba.

o gal tada žinot, kurioj vietoj (jei dar dirba) darbuojasi?
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2013 06 16, 16:27)
Laba diena  4u.gif
o gal tada žinot, kurioj vietoj (jei dar dirba) darbuojasi?

Dirba mokamoje klinikoje: http://www.medklinik...aliulyte_atsako
Kai gera gydytoja, tai ilgai neužsibuvo poliklinikoje verysad.gif
Atsakyti
O gal kas nors zino ar dirba kur nors privaciai gyd. V.Uzeliene? nes is tikruju puiki....noreciau vel pas ja lankytis
Atsakyti
Paprasiau savo seimos gydytojos siuntimo pas endokrinologa , pylimo g. 56 . ar man uz tyrimus reikes moketi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 25 birželio 2013 - 12:02
Kiek pamenu, tai su siuntimu- nereikia.
Atsakyti
Sveikos:) Vis dar nezinau pas kokia ginekologe uzsirasyt Kalinausko feliale...Prasau patarimo, nes labai aktualu dabar!!! unsure.gif Po gimdymo praejo jau 4 men, bet skausmai nepraeina(.... negaliu suprast ar cia is ginekologines puses, ar kaulai......tai va reikalinga patyrusi, demesinga, neabejinga ginekologe! blush2.gif
Norejau pas Paliulyte apsilankyt, bet nebedirba......apie kitus nieko negirdejau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ta_is: 17 liepos 2013 - 10:59
galvojame su šeima persirašyti į Centro polikliniką, bet, kaip supratau tame Diagnostikos centre Pylimo gatvėje negalima prisirašyti g.gif g.gif g.gif
Reiktų tada rinktis tarp Naujamiesčio, Senamiesčio bei Lukiškių - kažin kur geriau būtų g.gif g.gif g.gif
Gal galite patarti gerą gydytoją visai šeimai mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip čia gal kas žino su perkėlimu: kažkur žmėžavo informacija, kad perkelai kažkokį filialą kažkur ar jungia, ar remontuoja? Gal kas tiksliau žino?
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti gera ginekologe centro poliklinikoje ?
Atsakyti
Gal kam idomu bus, buvau jau 3 kartus pas savo nauja seimos gyd. (beje, cia buvo geru atsiliepimu apie ja), man nelabai patinka verysad.gif Gal as tokia isranki...nzn. Mandagi ji, siuntimu jei paprasyt duoda, bet matosi, kad visai jai nerupi, abejinga......ir siaip pasirode, kad nelabai profesionali. Pasakoji ka nors, klausi gal sita problema, gal ana? ir toks jausmas, kad ji nezino ka atsakyti....
Zodziu, idomu kiek kartu galima keisti seimos gydytoja? blush2.gif
ir ar dar liko Kalinausko filiale, profisionaliu, rupestingu seimos gydytoju? unsure.gif Pasidalinkit, nes jau visai nusivyliau verysad.gif
Atsakyti
Pasidalinkite, prasau, geromis, rupestingomis seimos gydytojomis Kalinausko filiale. Labai tas aktualu, nes pasikeitusi seimos gydytoja netenkina... aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ta_is @ 2013 08 29, 13:13)
Gal kam idomu bus, buvau jau 3 kartus pas savo nauja seimos gyd. (beje, cia buvo geru atsiliepimu apie ja), man nelabai patinka verysad.gif Gal as tokia isranki...nzn. Mandagi ji, siuntimu jei paprasyt duoda, bet matosi, kad visai jai nerupi, abejinga......ir siaip pasirode, kad nelabai profesionali. Pasakoji  ka nors, klausi gal sita problema, gal ana? ir toks jausmas, kad ji nezino ka atsakyti....
Zodziu, idomu kiek kartu galima keisti seimos gydytoja? blush2.gif
ir ar dar liko Kalinausko filiale, profisionaliu, rupestingu seimos gydytoju? unsure.gif Pasidalinkit, nes jau visai nusivyliau verysad.gif

Gal gali pasakyt konkreciai kokia gydytoja? Nes planavau rasytis pas Laura Lopsaitiene, gal cia sita?
Atsakyti