Įkraunama...
Įkraunama...

Centro poliklinika. II tema.

QUOTE(musik @ 2013 02 26, 14:40)
Superine daktare!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

pamirsau paklausti ar dideles eiles pas ja? na kiek vidutiniskai reikia laukti koridoriuj?

taip pat domina eiles pas gyd. zakarkiene? jei kas zinot parasykit:) 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Norėčiau išgirsti Jūsų nuomones apie Senamiesčio filialo (Pylimo g. 56) stomatologus (dabar ten dirba Leokadija Baušienė, Zoja Ivanova, Regina Radvinauskienė, Marytė Valė Urbonaitė, Rima Velykienė, Vanda Milašiūtė). Kuri iš jų maloniausia ir geriausiai atlieka savo darbą? Nežinau pas kurią geriau užsirašyti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cleoo @ 2013 04 01, 14:14)
Sveikos, gal kas turite atsiliepimu apie ginekologe Orsauskiene?

sveiki, lankausi pas gyd.G.Oršauskienę jau 10 metų. Vien tik dėl jos, malonaus aptarnavimo, padrąsinimų nėštumo metu, konkretumo, aiškumo, nekeičiu poliklinikos! Šauni gydytoja, puikiai išmano savo darbą, net kai yra problemų, moka nuraminti, nekelia streso thumbup.gif . Vieną kartą teko eiti pas kitą ginekologę, nes manoji atostogavo, tai nesulyginsi....
Atsakyti
Bendrosios praktikos gydytoja B. Triaušiene (senamiesčio filialas) esu labai labai patenkinta. Lankytis tenka retai, bet tenka. Konkreti, racionali, normaliai bendraujanti. Antibiotikų nekiša be reikalo. Išeitų dirbti privačiai - keliaučiau paskui.
Atsakyti
VšĮ Centro poliklinikos Lukiškių filialas- nuostabi gydytoja Zita Zemblyte. Esu labai ja patenkinta.
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri žino ar gydytoja Virginija Paliulytė dar dirba Centro poliklinikos Moterų klinikoje, K.Kalinausko g.4? Prisiskaičiau tiek daug gerų atsiliepimų ir nutariau pas ją eiti, bet kažkodėl internetu nerodo, kad ji ten dirbtų verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vrum vrum @ 2013 05 20, 14:19)
Sveikos merginos, gal kuri žino ar gydytoja Virginija Paliulytė dar dirba Centro poliklinikos Moterų klinikoje, K.Kalinausko g.4? Prisiskaičiau tiek daug gerų atsiliepimų ir nutariau pas ją eiti, bet kažkodėl internetu nerodo, kad ji ten dirbtų  verysad.gif  doh.gif

Nebedirba.
Atsakyti
Sveiki, gal kas galetu parekomenduoti gera seimos gydytoja Lukiskiu filiale, nes maniske isejo is darbo, o ta kuri priskyre man visiskai nepatinka, labai jau neprofesionali doh.gif
Ir dar gal kas nors zino kokia gydytojo pakeitimo procedura?
Atsakyti
QUOTE(Dijura @ 2013 06 03, 08:10)
Sveiki, gal kas galetu parekomenduoti gera seimos gydytoja Lukiskiu filiale,

Zita Zemblyte labai puiki gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 06 03, 10:42)
Zita Zemblyte labai puiki gydytoja.

Aciu uz patarima 4u.gif

Gal kas susidurete su gydytojo pakeitimo procedura?
Atsakyti
QUOTE(Dijura @ 2013 06 04, 10:30)
Aciu uz patarima  4u.gif

Gal kas susidurete su gydytojo pakeitimo procedura?

pati registruota naujamiescio filiale, del tos pacios priezasties pakeiciau seimos gyditoja, ne maniske puiki gydytoja isejo, ir paskyre kita...man ji ir neprofisionali, ir dirbo TAIP letai, eiles milziniskos, be to is to letumo jokios naudos.....
Zodziu, pagal patarima persirasiau pas Zakarkiene, buvau kol kas tik 1 karta , bet negalima palyginti su stravinskiene, mandagi, demesinga, neskubanti, bet ir eiles dideles nebuvo...gal pasiseke, ziuresim kaip bus kita karta...be to ir uzsirase pa ja ta pacia diena...)))
o pati procedura labai lengva, kasoj reikia pasakyti, kad nori pakeisti gydytoja, uzpildyti prasyma ir viskas....)
Atsakyti
QUOTE(ta_is @ 2013 06 10, 13:45)
pati registruota naujamiescio filiale, del tos pacios priezasties pakeiciau seimos gyditoja, ne maniske puiki gydytoja isejo, ir paskyre kita...man ji ir neprofisionali, ir dirbo TAIP letai, eiles milziniskos, be to is to letumo jokios naudos.....
Zodziu, pagal patarima persirasiau pas Zakarkiene, buvau kol kas tik 1 karta , bet negalima palyginti su stravinskiene, mandagi, demesinga, neskubanti, bet  ir eiles dideles nebuvo...gal pasiseke, ziuresim kaip bus kita karta...be to ir uzsirase pa ja ta pacia diena...)))
o pati procedura labai lengva, kasoj reikia pasakyti, kad nori pakeisti gydytoja, uzpildyti prasyma ir viskas....)

Man Zakarkienė irgi labai patiko. Visada pataria, , maloni, dėmesinga.
Dabar vat bandau surasti gera ginekologą, tačiau niekaip neapsisrendžiu, pas kuria nueit...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MyLediJu: 13 birželio 2013 - 13:07