Įkraunama...
Įkraunama...

Centro poliklinika. II tema.

QUOTE(oka78 @ 2013 02 19, 16:20)
http://www.pylimas.l...hp/pages,id.347
Šniutiene Irena Kalinausko filiale dirba 4u.gif

na tikrai yra smile.gif .....as tiesiog ne ten ziurejau, o kur galima registruotis internete. Ten jos tikrai nera, nzn kodel. Gal ne pas visus gydytojus galima internetu registruotis, bet nesamone smile.gif O gal siuo metu vietu nera ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Gal turite atsiliepimu apie seimos gydytoja LAURA LOPŠAITIENĖ ?
Atsakyti
QUOTE(ta_is @ 2013 02 18, 21:06)
nieko sau, as irgi taip noriu 4u.gif  smile.gif mano buvusi seimos gyd. tokia buvo, visad priimdavo, rupinosi.......o skambinat tiesiog i kabineta , ar turite asmenini tel. nr.? blush2.gif
o ta skaisgiriene kaip supratau brandaus amziaus? ax.gif  cool.gif

turiu kabineto numeri, jeigu registruosies pas ja, paprasyk numerio, duos.
taip, Skaisgiriene jau brandaus amziaus moteris smile.gif

QUOTE(Sherbet @ 2013 02 19, 10:39)
Dar pamiršau parašyti apie Kalinausko g. stomotologes. Kiek plombų sudėjo, tiek visos iškrito, reikėjo privačiame kabinete perdėti.

biggrin.gif man viena patiko, Ragaisiene, rauna super, mirktelet nespeji. Kazkada dirbo dar viena gera gydytoja, bet deja jau nebedirba sioje poliklinikoje.
O pas viena buvau doh.gif patekau netycia su papildomu taloneliu... kaip cia nesikeikus... rove sakni, suleido nuskausminamuosius i liezuvi ir gyvai danti trauke, tai kai isejau is kabineto zmones tokiom akim blink.gif i mane ziurejo... gavos tipo as cia issidirbineju, kad skauda... bet deja, neprisimenu pavardes, zinau, kad dirba tik po pietu, neduokdie pas ja patekt... jei prisiminsiu, parasysiu. Mano mama pas vedeja lankosi, ji visada iki pietu dirba, tai patinka jai g.gif

QUOTE(ta_is @ 2013 02 19, 13:19)
Beje labai keista , kad zmones sako, jog pas Digriene didziules eiles.

Ta va galvoju kad nereikejo man klausti, o tiesiog sumoketi ir ateiti, jeigu kiti taip daro, turbut ir mane priimtu, nzn....ar as nemoku tartis..... unsure.gif

niekada, pas nieka nemaciau dideliu eiliu, kaip pas Skaisgiriene, bet man atrodo Irocka (sesele biggrin.gif ) gavo velniu, kad priraso daug, tai dabar ateini, max 10-15 min. laukt tenka.
reikejo pacios gydytojos paklausti, ar gali tave stebeti, moketum i kasa ir viskas. Mano pazistama pas Sapon taip lankesi.

QUOTE(ta_is @ 2013 02 19, 23:17)
na tikrai yra smile.gif .....as tiesiog ne ten ziurejau, o kur galima registruotis internete. Ten jos tikrai nera, nzn kodel. Gal ne pas visus gydytojus galima internetu registruotis, bet nesamone smile.gif O gal siuo metu vietu nera ax.gif

as irgi jos nemaciau internetu registruotis... nei Ragaisienes kuria auksciau minejau, nes kaip tik mamai danti skaudejo, tai prase uzregistruoti.
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2013 02 21, 12:49)

niekada, pas nieka nemaciau dideliu eiliu, kaip pas Skaisgiriene, bet man atrodo Irocka (sesele  biggrin.gif ) gavo velniu, kad priraso daug, tai dabar ateini, max 10-15 min. laukt tenka.

nenoriu gyncytis smile.gif bet ar jus kada nors matet , kad pas bagdonaviene butu nedaug zmoniu? cool.gif gal tiesiog nebuvot jos darbo metu........as per 8 men.neretai pas ja buvau atejus ir tik pora kartu teko laukti 15-20 min(pas ja cia SUPER greitis), o taip visada valanda ar daugiau...na manau cia reikia isbandyt visokiu smile.gif kol kas ten neturiu su kuo palyginti,tik viena karta buvau pas mesoniene . Na ne puiki, bet ir tikrai ne bloga, ir svelnesni nei bagdonaviene.....
Atsakyti
QUOTE(Okea @ 2013 02 20, 09:59)
Sveikos smile.gif
Gal turite atsiliepimu apie seimos gydytoja LAURA LOPŠAITIENĖ ?

Superine daktare!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2013 02 26, 14:40)
Superine daktare!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

o kuo superine 4u.gif ? as vis dar renkuosi blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ta_is @ 2013 02 26, 17:19)
o kuo superine 4u.gif ? as vis dar renkuosi  blush2.gif  smile.gif

Protinga, konkreti, maloni, ismano savo darba smile.gif
Atsakyti
Sveikos! Gal kuri nors esate buvusi pas ginekologe Virginija Paliulyte (Centro poliklinikos Moterų klinikoje, K.Kalinausko g.4)? smile.gif Labai idomu kokie atsiliepimai apie sia gydytoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2013 03 21, 23:56)
Sveikos! Gal kuri nors esate buvusi pas ginekologe Virginija Paliulyte (Centro poliklinikos Moterų klinikoje, K.Kalinausko g.4)? smile.gif Labai idomu kokie atsiliepimai apie sia gydytoja smile.gif

Super gydytoja thumbup.gif Man dabar pati pačiausia.Švelni, maloni, jauna, tai jokių nei burbėjimų, nei pamokslų neišgirsi, nebruka kontraceptikų. Žodžiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2013 03 23, 13:29)
Super gydytoja  thumbup.gif  Man dabar pati pačiausia.Švelni, maloni, jauna, tai jokių nei burbėjimų, nei pamokslų neišgirsi, nebruka kontraceptikų. Žodžiu  thumbup.gif

Ačiū už atsakymą, pirmadienį kaip tik eisiu pas ją smile.gif Bus drąsiau eiti žinant, kad ji maloni gydytoja smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turite atsiliepimu apie ginekologe Orsauskiene?
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2013 02 18, 16:17)
malonu,jei kuo padejau, va ir siandien ryte pas Zakarkiene lankiausi, 8 paskambinau 9.45 jau isejau is jos kabineto smile.gif deja susirgus, tai galu negalim atrast... tyrimai,tyrimai... sad.gif
O Skaisgirienei nieko nenesiojau, gal tik karta saldainiu nusipirkau, bet ne del to kad ji ziuri i akis ir sako nesk  lotuliukas.gif tiesiog pati taip panorau, nes labai daug man padejo smile.gif visos pazistamos, kurios eina pas ja irgi su ja gerai bendrauja smile.gif bet sakau, ji kartais gali velniu israsyti, jeigu nescia, tai pas ja su kablais ir dzinsais geriau neit, nes pasakys, ai ai ai  lotuliukas.gif

Apie Skaisgiriene-tik geri atsiliepimai is mano puses...rupestinga visoms be jokiu ten dovaneliu...as apsilankau tik retkarciais profilaktiskai pasitikrint,karta per kokius du-tris metus,ir visada demesingai apziures,patars,tyrimus paskirs...aplamai labai maloni gydytoja,patinka ji man... thumbup.gif
Atsakyti