QUOTE(ta_is @ 2013 02 18, 21:06)
turiu kabineto numeri, jeigu registruosies pas ja, paprasyk numerio, duos.
taip, Skaisgiriene jau brandaus amziaus moteris
QUOTE(Sherbet @ 2013 02 19, 10:39)
Dar pamiršau parašyti apie Kalinausko g. stomotologes. Kiek plombų sudėjo, tiek visos iškrito, reikėjo privačiame kabinete perdėti.
man viena patiko, Ragaisiene, rauna super, mirktelet nespeji. Kazkada dirbo dar viena gera gydytoja, bet deja jau nebedirba sioje poliklinikoje.
O pas viena buvau
patekau netycia su papildomu taloneliu... kaip cia nesikeikus... rove sakni, suleido nuskausminamuosius i liezuvi ir gyvai danti trauke, tai kai isejau is kabineto zmones tokiom akim
i mane ziurejo... gavos tipo as cia issidirbineju, kad skauda... bet deja, neprisimenu pavardes, zinau, kad dirba tik po pietu, neduokdie pas ja patekt... jei prisiminsiu, parasysiu. Mano mama pas vedeja lankosi, ji visada iki pietu dirba, tai patinka jai
QUOTE(ta_is @ 2013 02 19, 13:19)
Beje labai keista , kad zmones sako, jog pas Digriene didziules eiles.
Ta va galvoju kad nereikejo man klausti, o tiesiog sumoketi ir ateiti, jeigu kiti taip daro, turbut ir mane priimtu, nzn....ar as nemoku tartis.....
niekada, pas nieka nemaciau dideliu eiliu, kaip pas Skaisgiriene, bet man atrodo Irocka (sesele
) gavo velniu, kad priraso daug, tai dabar ateini, max 10-15 min. laukt tenka.
reikejo pacios gydytojos paklausti, ar gali tave stebeti, moketum i kasa ir viskas. Mano pazistama pas Sapon taip lankesi.
QUOTE(ta_is @ 2013 02 19, 23:17)
na tikrai yra
.....as tiesiog ne ten ziurejau, o kur galima registruotis internete. Ten jos tikrai nera, nzn kodel. Gal ne pas visus gydytojus galima internetu registruotis, bet nesamone
O gal siuo metu vietu nera
as irgi jos nemaciau internetu registruotis... nei Ragaisienes kuria auksciau minejau, nes kaip tik mamai danti skaudejo, tai prase uzregistruoti.