Gal galite parekomenduoti kokią gerą vaikų daktarę centro poliklinikoj, Kalinausko gatvėj. Mūsų daktarytė išėjo ir mums nežinant be mūsų sutikimo perkėlė mus į Gerosios vilties filialą. O mes norim grįžti į Kalinausko g. Būkit geros parekomenduokit, nes noriu tikrai geros daktarės (superinės kokia buvo mūsiškė), kurios gydymu pasitikėčiau, o ne laukčiau, kad patektume po jos apsilankymo į ligoninę.
Šiai dienai paminėjo kažkokią naują Budrienę ir Sadauskienę. Atsiliepimai tokie gan vangūs apie jas. Gal kuri lankotės ar žinot šias daktares? Aplamai jos tik 2 vaikų daktarės?
pasidalinkite pliusais ir minusais apie KALINAUSKO poliklinikos seimos gydytoja VALDAS KAZLOVSKIJ
QUOTE(Viktute @ 2015 04 17, 09:30)
Tai radiologe Marina Bilogan. Chamiskesnio elgesio su pacientu dar nemaciau, gal jai buvo PMS, bet tai nemano bedos. Si karta uzsirasiau pas Tutku. Ziuresim kaip bus.
Pas Tutku bus gerai, labai gerai. As mastau pas ji privaciai eiti, nes del darbo pobudzio neiseina labai is anksto uzsirasyti, kazkada meginau ir meciau sita vilti, pas okulista ir tai mokamai teko eiti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2015 04 22, 07:40)
Gal galite parekomenduoti kokią gerą vaikų daktarę centro poliklinikoj, Kalinausko gatvėj. Mūsų daktarytė išėjo ir mums nežinant be mūsų sutikimo perkėlė mus į Gerosios vilties filialą. O mes norim grįžti į Kalinausko g. Būkit geros parekomenduokit, nes noriu tikrai geros daktarės (superinės kokia buvo mūsiškė), kurios gydymu pasitikėčiau...
Pas kurią gydytoją jus perkėlė? Jeigu pas Šumskienę, tikrai neskubėčiau atsisakyti, nes paskui net labai norėdami galite nepakliūti pas ją. Nebent toli ir labai nepatogu jums važiuoti.
Ir aš su prašymu, gal galite rekomenduoti šeimos gydytoją Gerosios Vilties filiale bei odontologą?
QUOTE(Ramzetė @ 2015 05 05, 20:40)
Pas kurią gydytoją jus perkėlė? Jeigu pas Šumskienę, tikrai neskubėčiau atsisakyti, nes paskui net labai norėdami galite nepakliūti pas ją. Nebent toli ir labai nepatogu jums važiuoti.
Ir aš su prašymu, gal galite rekomenduoti šeimos gydytoją Gerosios Vilties filiale bei odontologą?
Ne, pas Iną Piličiauskienę, bet mums nepatogu važinėt. Pasirinkom Sadauskienę, nežinau tik ar teisingai . Atsiliepimai apie ją ne kokie
Lopšaitienė perėjo į Karoliniškes, gavom vietoj jos kitą - BOGUŠINSKAITĖ DIANA. Ką galit pasakyt apie šią gyd.?
QUOTE(MIKIENĖ @ 2015 05 10, 19:51)
Ne, pas Iną Piličiauskienę, bet mums nepatogu važinėt. Pasirinkom Sadauskienę, nežinau tik ar teisingai . Atsiliepimai apie ją ne kokie
As pati "uzaugau" su sia gydytoja, dabar pas ja vedu savo dukra Is mano puses nieko blogo negaliu pasakyti.. Man ji superine
Nezinau kaip ji bendrauja su "naujais" pasientais, bet su "senais" ji pati geriausia Pstikiu visais jos sprendimais
Sveikos,
tik dabar uzmaciau, kad Katiliene nedirba gal galit parekomenduoti gera endokrinologa, dirbanti centro poliklinikoje?
tik dabar uzmaciau, kad Katiliene nedirba gal galit parekomenduoti gera endokrinologa, dirbanti centro poliklinikoje?
Katiliene jau senokai nebedirba, as buvau jos paciente...
Vakar apsilankiau pas gyd. Yuliya Asovskaja, tai atsiliepimai kol kas patys geriausi is mano puses apie sia seimos gydytoja. Labai geranoriska, maloniai siltai bendraujanti, atrodo rupestinga. Sesele Katilienes- tai buvo dar viena labai maloni staigmena. Taigi, dziaugiuosi kad niekur neprsirasiau paskubomis o pirmiau nuejau susipazinti
Vakar apsilankiau pas gyd. Yuliya Asovskaja, tai atsiliepimai kol kas patys geriausi is mano puses apie sia seimos gydytoja. Labai geranoriska, maloniai siltai bendraujanti, atrodo rupestinga. Sesele Katilienes- tai buvo dar viena labai maloni staigmena. Taigi, dziaugiuosi kad niekur neprsirasiau paskubomis o pirmiau nuejau susipazinti
Sveikos,
noriu informacijos apie šeimos gydytojas:
GRAŽINA KROCHINIENĖ - Kalinausko g.
Ir Lukiškių filiale
RUSLANA SMIRNOVA, NATALIJA ŠMAKOVA, GIEDRĖ BAGDONIENĖ, VIOLETA NAŠLĖNIENĖ, MILDA URBONIENĖ, AGNETA ORLOVSKYTĖ
Gal lankotės ar esat susidūrę? Noriu rašytis pati ir vaikus užrašyt. Ar geriau žiūrėt, kuri ir pediatre dirbus, ar nebūtinai?
noriu informacijos apie šeimos gydytojas:
GRAŽINA KROCHINIENĖ - Kalinausko g.
Ir Lukiškių filiale
RUSLANA SMIRNOVA, NATALIJA ŠMAKOVA, GIEDRĖ BAGDONIENĖ, VIOLETA NAŠLĖNIENĖ, MILDA URBONIENĖ, AGNETA ORLOVSKYTĖ
Gal lankotės ar esat susidūrę? Noriu rašytis pati ir vaikus užrašyt. Ar geriau žiūrėt, kuri ir pediatre dirbus, ar nebūtinai?
Sveiki, gal kas esat lankęsi pas odontologę Čauniną (Ieva), senamiesčio filiale? Kokie atsliepimai?