Įkraunama...
Įkraunama...

Centro poliklinika. II tema.

QUOTE(ispamas @ 2014 10 16, 09:27)
Tiesa, mano gydytoja išėjo iš darbo, manęs niekas neieškojo i neklausė, ko noriu ar nenoriu, sužinojau tik atėjus su temperatūra į polikliniką, kad priklausau visai kitam gydytojui.
Na, kai gydytojas išeina iš darbo, ar tarkim pats suserga, tai suprantama. Tada kažkam turi priskirti. Bet kad va taip iš lempos ir be priežasties, tai gan įdomu, įdomu...
Atsakyti
Laba,patarkite gera stomotologa centro poliklinikoje?
Atsakyti
Gal kas gali pasiulyti gera chirurga centro poliklinikoje?
Atsakyti
QUOTE(coraxas @ 2014 11 11, 22:15)
Gal kas gali pasiulyti gera chirurga centro poliklinikoje?

Jeigu reikalingas vaikų chirurgas, tai TIK V.Misevičius.
Atsakyti
QUOTE(ALINA24 @ 2014 11 03, 10:51)

Man asmeniskai patiko Zebelovic thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ALINA24 @ 2014 11 03, 10:51)

mano šeimai labai patinka Šniutienė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2013 03 23, 13:29)
Super gydytoja  thumbup.gif  Man dabar pati pačiausia.Švelni, maloni, jauna, tai jokių nei burbėjimų, nei pamokslų neišgirsi, nebruka kontraceptikų. Žodžiu  thumbup.gif

Gal zinote, ar si gydytoja (V. Paliulyte) dar dirba Centro poliklinikoj, internetineje registracijoje nerandu jos pavardes trap akuseriu-ginekologiu ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja: 28 gruodžio 2014 - 14:03
QUOTE(Kamėja @ 2014 12 28, 15:02)
Gal zinote, ar si gydytoja (V. Paliulyte) dar dirba Centro poliklinikoj, internetineje registracijoje nerandu jos pavardes trap akuseriu-ginekologiu ?  g.gif

Nedirba jau seniai...
Atsakyti
Niekas neturi atsiliepimų apie Centro poliklinikoje atliekamą dantų higieninį valymą? Galvoju - jei problemų nedaug, tai gal visai būtų verta pataupyti šiuo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2015 01 02, 12:11)
Nedirba jau seniai...

Gal kokia kita gera akusere- ginekologe galit rekomenduoti ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja @ 2015 01 02, 19:58)
Gal kokia kita gera akusere- ginekologe galit rekomenduoti ?  rolleyes.gif

Šiaip nebesilankau poliklinikoje, bet kartą ekstra atveju ėjau pas Haliną Mesonienę- visai maloni ir švelni pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2015 01 02, 22:11)
Šiaip nebesilankau poliklinikoje, bet kartą ekstra atveju ėjau pas Haliną Mesonienę- visai maloni ir švelni pasirodė.

aciu jums 4u.gif
Atsakyti