Įkraunama...
Įkraunama...

Nevaisingumas ir psichologinės problemos

QUOTE(Tiutte @ 2013 03 17, 21:23)
Stoviu po dušu, pasižiūriu žemyn o ten nuo vaistu toks pilvas issiputes...Apsikabinu jį ir taip verkiu, kad jame nieko ner...

Žinau, kad paguosti neįmanoma, tiesiog tenka perlaukti ir išverkti. Tik neužtruk pet ilgai, nes neteksi jėgų. O toliau tai reikia eiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiutte @ 2013 03 17, 19:29)
O aš šiandien visai palūžau, kai nepavyko antras IUI. Juk mes abu sveiki, su kitais turėtume savo vaikų, bent taip turėtų būti. Tai taip noras šmėsteli, skirtis susitarast kitą vyrą, su kuriuo paprastai turėčiau vaikučių, ir atrodo kad jis tuomet viskuo kuo būtų geresnis, gal ir daugiau uždirbtų ir tt, bet kai pagalvoji o jei nesusirasi, o jei susirasi, bet ne tokį apie kokį galvoji, avdrug su dabratiniu dar viskas gausis, tiek daug visokių klausimų, kad tik slėptis norisi. Nenoriu ryt į darbą, noriu viską keist, o šiuo metu tai pakankamai keblu, kai darbai nesimėto, norisi nors darbą pakeist, vis kažkas naujo būtų

Jei po antro IUI ruošiatės skirtis su vyru - skirkitės, nes jei patektumėte į daugelio čia buvusių ar esamų merginų gyvenimą - pasikartumėte ant pirmos pasitaikiusios šakos.
Atsakyti
QUOTE(AmiR_ @ 2013 03 17, 20:50)

Atsakyti
QUOTE(AmiR_ @ 2013 03 17, 20:12)
<...>
Man kol kas nepavyksta su baimėm susitvarkyti. doh.gif  verysad.gif

Geriausia galimybė nugalėti savo priešą - susipažinti su juo.
Kai aš grįžau iš kalnų su gipsu ant kojos (pirmą kartą slidinėjau ir po pirmos dienos toliau vaikščiojau su gipsu kalnuose), aš prisiekiau sau, kad aš parvažiuosiu ten ir nusileisiu nuo to kalno.
Grįžau ir jį nugalėjau. Ir ne tik, tai mano viena iš mėgstamiausių vietų praleisti žiemos atostogas kalnuose slidinėjant.
Papildyta:
QUOTE(Comma @ 2013 03 17, 15:46)
Viskas bus gerai 4u.gif
Viskas bus gerai  4u.gif
Aj bet abejoju  mirksiukas.gif

Biški nėščias būti negali.
Taigi, jei negali išspręsti problemos - keisk požiūrį į ją. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(AmiR_ @ 2013 03 17, 21:26)
Kažkuo juk reikia tikėti. ax.gif  Aš štai tokiais dalykais tikiu. ax.gif  Belieka su baimėmis susitvarkyti. ax.gif  Tik kaip? unsure.gif

Na, pagal Viilma būtų maždaug taip: "Sveika, mieloji "baime, kad neturėsiu vaikų", atleisk, kad pritraukiau tave ir laikau savyje uždarytą. Žinau, kad tai nenaudinga nei man, nei tau, todėl atleidžiu tau už skausmą, kurį sukelei mano sielai ir mano kūnui ir paleidžiu tave į laisvę. Prašau labai man atleisti.. Tą baimę sveika įsivaizduoti. Dažniausiai pamatau kokį mielą padarą, kuris nori išsivaduoti iš manęs, tarsi iš kalėjimo smile.gif Atidarau duris ir jis virsta paukščiu, išskrenda. Kartais tenka tą atleidimo techniką ilgai daryti, kad viduje palengvėtų...
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2013 03 17, 20:44)
Jei po antro IUI ruošiatės skirtis su vyru - skirkitės, nes jei patektumėte į daugelio čia buvusių ar esamų merginų gyvenimą - pasikartumėte ant pirmos pasitaikiusios šakos.

Viskas gerai jei tai shoko terapija g.gif
Nemanau, kad kitoks "stogo vaziavimas" buna po nto IUI nei po antro g.gif
Teisingai Natalija_V pastebejo - svarbiausia per ilgai neuzsibuti be stogo ir vel kibti i kova 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(AmiR_ @ 2013 03 17, 19:50)
Manau, kad nėra žmonių, neturinčių baimių. g.gif  Tos baimės yra pasąmonėje, net jei atrodo, kad nebijote. ax.gif

Taip, be baimiu tikrai nera zmoniu. Bet ka turi bendro baime pvz. vorams (paniskai ju bijau) ir pagrindine musu tema? Baime negali buti nevaisingumo priezastimi doh.gif Juk tai zuikio dainos - nepykit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 03 17, 22:45)
Viskas gerai jei tai shoko terapija g.gif
Nemanau, kad kitoks "stogo vaziavimas" buna po nto IUI nei po antro  g.gif
<...>

Pas mane begemoto skūra. Ir visada sakau, kad žmogus yra savo gyvenimo kalvis.
Ką aš perskaičiau moters žinutėje: mane užkniso darbas, bet aš jo nekeisiu nes pas nėra geresnio; mane užkniso vyras, bet aš jo nekeisiu, nes galbūt ir geresnio nerasiu.

Neradau nė lašo žinios: aš myliu vyrą, bet galbūt aš jam negalėsiu suteikti laimės susilaukti savų vaikų.
Baimė keisti kažką savo gyvenime, bijant prarasti dabartinį komfortą. Gal tada rimtai (remiantis anksčiau išsakytomis blevyzgomis) vaikai nenori atsirasti todėl, kad tėvai dar nenusprendė ko jie nori iš gyvenimo?

Merginos, norit sužinoti kas yra tikros problemos? Onko skyrius ir vaikų didelės akys. Ten VAIKAI kovoja su mirtimi. O mūsų bėdos yra tiesiog bėdos. Sunkumo metu geriausia galvoti, kad yra žmonių, kuriems yra dar blogiau.
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 03 17, 23:45)
Nemanau, kad kitoks "stogo vaziavimas" buna po nto IUI nei po antro  g.gif

Žinoma, kiekvienam savas skausmas yra pats pačiausias ir su niekuo nepalyginamas.
Tik po n procedūrų padariau tokią praktišką išvadą - stogo važiavimas po IUI 5 tablečių clostilbegito nepalyginamas su stogo važiavimu po 10 porcijų po 300 Gonalio. Po IUI būdavo - ai, šįkart nepavyko, bandom toliau. Po IVFo absoliuti duobė, ir nors žinai kad hormonai ją šitiek pagilino, tas žinojimas neikiek neguodžia.

Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2013 03 17, 22:49)
Geriausia galimybė nugalėti savo priešą - susipažinti su juo.
Kai aš grįžau iš kalnų su gipsu ant kojos (pirmą kartą slidinėjau ir po pirmos dienos toliau vaikščiojau su gipsu kalnuose), aš prisiekiau sau, kad aš parvažiuosiu ten ir nusileisiu nuo to kalno.
Grįžau ir jį nugalėjau. Ir ne tik, tai mano viena iš mėgstamiausių vietų praleisti žiemos atostogas kalnuose slidinėjant.

Smagu skaityti Tavo blaivias mintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2013 03 17, 22:19)
Pas mane begemoto skūra. Ir visada sakau,  kad žmogus yra savo gyvenimo kalvis.
Ką aš perskaičiau moters žinutėje: mane užkniso darbas, bet aš jo nekeisiu nes pas nėra geresnio; mane užkniso vyras, bet aš jo nekeisiu, nes galbūt ir geresnio nerasiu.

Neradau nė lašo žinios: aš myliu vyrą, bet galbūt aš jam negalėsiu suteikti laimės susilaukti savų vaikų.
Baimė keisti kažką savo gyvenime, bijant prarasti dabartinį komfortą. Gal tada rimtai (remiantis anksčiau išsakytomis blevyzgomis) vaikai nenori atsirasti todėl, kad tėvai dar nenusprendė ko jie nori iš gyvenimo?

Merginos, norit sužinoti kas yra tikros problemos? Onko skyrius ir vaikų didelės akys. Ten VAIKAI kovoja su mirtimi. O mūsų bėdos yra tiesiog bėdos. Sunkumo metu geriausia galvoti, kad yra žmonių, kuriems yra dar blogiau.

Gal nerandam to ka pacios rasytume? Bet tai kad zmogus kitaip reaguoja dar ne dingstis ji lengvai pastumeti i bedugne blush2.gif
Cia tik mano nuomone. Tiesiog mastau "garsiai" - teisingiau raidemis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 03 17, 23:27)
<...> Smagu skaityti Tavo blaivias mintis biggrin.gif

Saule, kad tu žinotum, kiek ir ko mes su diedu prisidirbom paskutiniu metu...Vienai iš savo "vištidės" merginų sakiau: "kadaise aš prisiekiau, kad to nebedarysiu ir net negalvosiu apie tai. Bet matyt kažkas viršuje turi labai gero jumoro jausmą'.

Viskas, einu miegot, nes šios dienos nuotykiais aš soti. O ir ties mano mintimis nebūtina apsistoti, nes kol aš stovėjau kažkurioje eilėje kurioje dalino pečius, visas smegenis, empatiją ir emocijas Dievulis išdalino kitiems. Todėl man liko tik trupiniai ir dabar tenka tenkintis tuo, ką ten sudėjo. wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Comma @ 2013 03 17, 23:35)
Gal nerandam to ka pacios rasytume? Bet tai kad zmogus kitaip reaguoja dar ne dingstis ji lengvai pastumeti i bedugne  blush2.gif
Cia tik mano nuomone. Tiesiog mastau "garsiai" - teisingiau raidemis  mirksiukas.gif

Nežinau, Ateis ir pasakys pati. Ar ji čia paguodos ieškojo, ar tik šiaip konstatavo faktą.
Tarp eilučių neskaitau, turiu problemą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiutte @ 2013 03 17, 20:51)
Vat aš darbe irgi stresų daug turėjau, šiais metais nebe taip, bet mokykloj dirbant, visada gryžti lyg po karo. Ten per pertraukas triukšmas, o tylos ir pamokose juk ne visada būni, gryžtu išsunkta nuo aiškinimų, aiškinimųsi kas ką už ką ir tt, pastoviai pasitempus reik būt. Kol nežinojom kad dėl nesuderinamumo nepastojam, vien darbą kaltinau. Su vyru dabar viskas gerai, bet kad stovim vietoj, norėtųsi daugiau pastangų, nes ir procedūrų daug sau leist negalim

Tiutte, tikiu kaip sunku sia akimirka, bet tik nepasidouk - eik i prieki, siek savo tikslo!!! 4u.gif
Del darbo keitimo - tai problemos neispres. Buvau isitikinus, kad per mano ankstesni labai itempta darba mums nepavyksta prisikviesti gandru. Pakeiciau i geresni, ramesni, bet 2 metai to pacio laukimo ejo praejo...
Cia ne darba reikia keisti, o poziuri i ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2013 03 18, 00:38)
Saule, kad tu žinotum, kiek ir ko mes su diedu prisidirbom paskutiniu metu...Vienai iš savo "vištidės" merginų sakiau: "kadaise aš prisiekiau, kad to nebedarysiu ir net negalvosiu apie tai. Bet matyt kažkas viršuje turi labai gero jumoro jausmą'.

Suintrigavai... reik prisiminti Tavo žadėtus kibinus.... ir dar naujo gyventojo nemačiau g.gif biggrin.gif
Atsakyti