QUOTE(miss_candy @ 2014 07 16, 14:11)
Reikia suvokti, kad gyvenimo prasme nera vaikai Man labai palengvejo tai suvokus Jau startuoju su IVF'u ir man toks atsiputimas, jokio pergyvenimo pavyks, ar nepavyks Jei pavyks, zinoma, labai dziaugsiuosi, o jei ne - gyvenimas tiesiog tesis
Turkai sake 20 proc gydytojai itakoja, 20 proc PATI BUSIMA MAMA, 60 proc Dievas, ir pilnai sutinku su ju nuomone, reikia bet kokiu atveju teigiamai nusiteikti, kad ir tai butu 10 ivf, sake blogiauisa atvaziuoja pacientes daro 11 ivf ir sako : dabar bus tas pats, nesivystys, viskas jau cia aisku, tai sako su tokiu nusiteikimu ir nepavyksta niekaip "pralauzti" ant kiek saviitaiga yra svarbi. Kad cia ziauriai moraliskai sunkiai isivaizduoju ir su kiekvienu IVF stogas vis labiau vaziuoja ( man jau po pirmojo nervu uztenka), bet betkokia kaina reikia ieskoti atramos ir atspirties tasko Galu gale jei paciam neuztenka susitvarkyti gal naudinga ir tam tikrais atvejais pasikalbeti su psichologu, kad iseiti is "uzburto" rato. Ir jokiu budu neisivaizduoti kad gyvenimo be vaiku nebus, visada pagalvoti apie tai ka visgi darytum, jei tau butu skirta nugyventi si gyvenima be vaiku, kur save kitaip realizuotum ( tai ne mano, tai butent pazistamos psichologes zodziai).
Sekmes visoms ir geru bei stabiliu emociju