QUOTE(tokia profesija @ 2013 03 15, 11:15)
Visgi kai kurios moterys pasveiksta nuo nevaisingumo gydomos tik mediciniškai. Atsakymas labai paprastas, tai tos moterys, kurios labai kentėjo ir tokiu būdu apvalė savo sielą.
Medikamentinis gydymas yra kančia ir pažeminimas ir todėl savaime apvalantis.
Ar moteris pastos priklauso nuo to, kaip ji šį išbandymą kančią ir pažeminimą priims, ar pakankamai kentės ir išsivalys.
[/i]
sveikos, ir aš neištveriu neįkišus savo trigrašio
mano mintis skaitant citatą jau išsakė
KittyKitty - labai taikliai. visuomet per TV pamačius tokius dalykus sukyla panašios į aprašytas mintys
jau "kokios geros savo vidumi tos moterys, kurios be problemų pastoja".... tai ne tas žodis
juokinga būtų, jei nebūtų graudu.
tai mes čia visos gydomės mediciniškai. kažin, ar mediciniškai "pagiję" moterys pagimdo nesveikus vaikus? jau irgi apie tai diskutavom, kad nei tie IVf'iniai vaikai kuo blogesni, nei labiau sergantys.
ir pagal tokią teoriją mum reikia daugiau kentėti, kad pavyktų? ko dar reikia, kad pavyktų? jau manau per 3-5-7-10 metų ir taip pasikeičia mąstymas daugumos čia mūsų esančių, kad jį galėtume pavadinti apsivalymu. daugumai pinigų ir materialinių dalykų sureikšminimas netenka prasmės, pasidaro dzin visi pinigai, kai esam pasiruošusios sukišti kiek tik reikia, kad pasiektume savo tikslą.
esu skaičius ir aš panašių pamąstymų, bet vistik manau, kad tai nesusidūrusių su šia problema
diedų marazmas. reikia įvertinti, kad tai rašo pagyvenę vyrai, kuriems tokių problemų jų laikais nebuvo.
atsiprašau už aštriai išsakytas mintis, bet jau užvirė kraujas.
dar pagalvojau: o mūsų močiutės-promočiutės kažin labai laukė n savo vaikų, apie kiekvieną tik gerai galvojo, nenorėjo jų atsisakyti, visus gimdė su didele meile? anksčiau į vaikus žiūrėjo kaip į darbo rankų porą, tad kažin. ir tai netrukdė n kartų pastoti ir išnešioti, pagimdyti sveikus vaikus.
tokia parašyta teorija gali atrodyti protingai ir logiškai, kol jos nepradedi taikyti praktikoje ir lyginti moteris, išdėstytų tiesų nebandai pritaikyti visoms šiandieniniame gyvenime ir anksčiau. tada pamatai, kad ne visoms tai tinka.