Įkraunama...
Įkraunama...

Nevaisingumas ir psichologinės problemos

QUOTE(Nica79 @ 2014 06 27, 09:45)
Nežinau, kaip merginos viską ištveria tiek metų, bando su IUI, IVF..paskaitau kai kurias istorijas, poros po 20 m. bando susilaukti vaikų. Nežinau, kaip viską ištverti..aš jaučiuosi, kad visai nebeturiu vilties. Vasarį, kovą gulėjau ir rodės, kad mirsiu, mačiau save karste, įsivaizdavau, kaip atrodys laidotuvės, nebenorėjau gyventi, bet nuo gulėjimo nemiriau, tik nežinau, kaip gyventi toliau.

Nica79, siulau uzsisakyt kokia sesija su Liudu VAsiliausku ar Ryciu Lukosevicium 4u.gif Ne, pastoti jie nepades, bet pades pamatyt, kad gyvenimo tikslas nera vien vaikai 4u.gif
Atsakyti
Nica79, "atsakymas buvo, kad nėra vaikų-nėra vargo..gali išsimiegoti, lieka daugiau pinigų, ko čia pergyventi, pakeliausi po pasaulį ir t.t. Ir iš viso, jei sunku susilaukti vaikų - įsivaikink"

Labai legva tiems "kitiems" pasneket ir patarimu padalint. Esu ir as tokiu sutikus. Bet kai vienakart paklausiau,ar keistusi su manim vietom,jei jau jiems taip sunku,o man be vaiku taip "gera", tai daugiau komentaru nebebuvo smile.gif o apie isivaikinima irgi kalba nieko nesusimastydami zmones,tarsi ten butu kokia parduotuvele: atejai,issirinkai perrista kaspineliu ir jau tavo. Net nesusimasto, koks tai ilgas kelias tiek popieriuose,tiek svarbiausia poros santykiuose ir kiekvieno asmeniskai sieloje...

Is kitos puses,kiekvienam is musu savos problemos atrodo didziausios, ypac jei esam linke pasibedavot smile.gif

O is trecios puses, kiekvienam is musu savas kelias sioj zemej,o mokytis ji nueiti teks beeinant. Vieniems gal lengviau,per pievele su viena kita viksva,o kitiems per bruzgynus plikom rankom brautis. Linkiu tiems,kas atsidure bruzgynuose,retsykiais pakelt akis i melyna dangu. Ir net jei jo siuo metu nesimato, Nica79, zinok,kad jis ten yra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisingas29 @ 2014 06 22, 20:02)
Tai nera pagrindine problema.

O tai kokia pagrindinė? Raudonai / oranžinė aura? Ar saulės magnetinės audros?
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 06 27, 11:45)
Nežinau, kaip merginos viską ištveria tiek metų, bando su IUI, IVF..paskaitau kai kurias istorijas, poros po 20 m. bando susilaukti vaikų. Nežinau, kaip viską ištverti..

nebežinau, kaip gyventi, tiesiog taip noriu turėti vaikų..

aš busiu labai-labai nepopuliari.... bet jeigu nori - tai daryk. būna tos aklavietės, kaip be jų, bet praeina ir jos. milijoninį kartą atsiverti internetą ir skaitai apie azoospermiją. skaitai lietuviškai, rusiškai, angliškai, vokiškai - bile kaip moki... mes nekrospermiją išgydėm ir jus azoo- išgydysit. gal laikinas susirgimas, gal gonadotropinais pagydomas.. juk tų azoo- irgi daug visokių. Tiesiog, jeigu nuleisi rankas - nieko ir neturėsi. Taip kad, nereikia nežinoti. Pažliumbei, atsikėlėi ir pėdini toliau.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2014 06 30, 20:29)
O tai kokia pagrindinė? Raudonai / oranžinė aura? Ar saulės magnetinės audros?

matyt, cepelinų valgymas ir permažai sporto.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2014 06 30, 20:00)
matyt, cepelinų valgymas ir permažai sporto.

Ne, neteisi tu. Atsipalaiduoti reikia.
Atsakyti
Puikus patarimas thumbup.gif
QUOTE(Maidenana @ 2014 06 30, 20:00)
Pažliumbei, atsikėlėi ir pėdini toliau.

Papildyta:
QUOTE(Mora* @ 2014 06 27, 18:23)
O kur čia problema? g.gif  Susiraskit meilužį. mirksiukas.gif

Na Tu čia kaip su šlapiu skuduru per snukį.... g.gif Tai gal irgi galima išeitis, bet ne visoms... biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Nica79 @ 2014 06 27, 10:45)
......... Nežinau, kaip viską ištverti..aš jaučiuosi, kad visai nebeturiu vilties. .................Vien nuo minties, kad neturėsime vaikų, man darosi bloga ir nieko tada nenoriu; dažniausiai ir nieko jau nebenoriu. Jaučiuosi mirusi ir tiek, nebežinau, kaip gyventi, tiesiog taip noriu turėti vaikų..

Nica79, Tu savo žinutėj sukonspektavai visą šitą skyrelį. Visos čia esančios kažkada buvo tokioj duobėj, vienoj antroj trečioj.... Kaip teisingai sakė Maidenana - išlipi ir eini toliau.
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 06 27, 00:45)
Ir iš viso, jei sunku susilaukti vaikų - įsivaikink. Bet aš noriu savo. Negi tai per daug - norėti savo biologinio vaiko?

Gali pasidaryti dirbtini apvaisinima, tik aisku ne su savo vyro sperma. Vaikas bus biologiskai tavo. Manau, jeigu tau svarbu vaikas ir tu nenori isivaikinti, tai dirbtinis apvaisinimas butu geresnis variantas.
Cia butu mazdaug taip:

Dibtinis apvaisinimas > isivaikinimas > nera vaiku visa gyvenima
Atsakyti
QUOTE(Teisingas29 @ 2014 07 01, 19:24)
Gali pasidaryti dirbtini apvaisinima, tik aisku ne su savo vyro sperma. Vaikas bus biologiskai tavo. Manau, jeigu tau svarbu vaikas ir tu nenori isivaikinti, tai dirbtinis apvaisinimas butu geresnis variantas.
Cia butu mazdaug taip:

Dibtinis apvaisinimas > isivaikinimas > nera vaiku visa gyvenima

Trinkit šitą nepilno proto žmogų iš forumo...
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 07 02, 07:42)
Trinkit šitą nepilno proto žmogų iš forumo...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 06 27, 11:45)
...nebežinau, kaip gyventi, tiesiog taip noriu turėti vaikų..

Kaip šiandien laikotės, Nica79?
Būna sunkių dienų, kada visos bėdos regis sukrenta į krūvą. Verdat savo mintyse, savo skausme, užsisukat savigailos, savigraužos rate ir regis nebėra išeities.
Iš tiesų išeičių yra, gal ne visada tokių, kokių norėtųsi, bet visgi yra. Praeis sunkus laikotarpis ir tikrai atrasite sprendimus.
Tikrai yra šeimų, kurios savo stebuklo laukia 20 metų. Bet juk yra ir tokių, kurios gydosi 2-3-4 metus, tiesa?

Atsakyti
Teisingas29, iš to, kaip formuluojate savo mintis, spėju, kad esate vyrukas. Vyrukas, nesusidūręs su nevaisingumu. Arba šiaip, ne itin subtilus vyrukas - savo mintis dėstote teisuolio, visažinio tonu, nors realiai nelabai išmanote dalyko esmę ( spėju ir Jūsų Moteris dėl šito kartais kenčia). Na bet ne apie tai kalba.
Jūsų žodžiai labai teisingi - taip, labai svarbu yra sportuoti, sveikai gyventi, užsiimti kokybišku seksu, jei nepavyksta pastoti, galima įsivaikinti, o jei kažkas nenori įsivaikinti, reikia imt donoro spermą ir viskas. Paprasta!
Bėda ta, kad visa tai ir arkliui aišku, o Jūs pateikėte tai lyg kokį įspūdingą auksinį receptą... Iš kitų moterų atsakymų jau turbūt supratote, kad ne viskas taip prasta.
Ko gero nieko blogo nelinkėjote, norėjote tik padrąsinti ir įkvėpti, bet iš tiesų stipriai mynėt ant skaudžios vietos. Vietoj griausmingų aplodismentų, šioks toks fiasko. Kartais gyvenime tenka patirti ir tai.
Atsakyti
Tokia profesija, o kaip manot ar po 35 verta dar bandyti IVF, žinant, jog šansai pastoti mažėja? Šiuo metu esu tokioje nevilty.. Aišku, aš suprantu, jog kiekvieno organizmas individualus, bet..
Atsakyti