Įkraunama...
Įkraunama...

Nevaisingumas ir psichologinės problemos

QUOTE(bus25 @ 2014 03 03, 12:10)
Man dar toks kl, gal kas zinot kokiu pvz, po kokio ilgiausio nepastojimo laikotarpio pavyko pastoti?

Zinau du atvejus, kai moterys pastojo po 15 metu thumbup.gif Beje, abi jau vilti absoliuciai buvo palaidojusios ir net nebeplanavo vaiku, tai nestumas buvo visiskas siurprizas ir sokas netgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gufetta @ 2014 03 03, 18:34)
as pastojau naturaliai po 11 bandymu metu  4u.gif bet jei neklystu cia sitam forume maciau ir ilgiau laukusiu  4u.gif

uau tikrai ispudinga. o miss_candy dar daugiau... Maciau ir as keleta pasisakymu sia tema. Nu kazkaip reikia "susirinkt" save ir atsipalaiduot, patiket, kad tas stebuklas man skirtas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus25: 04 kovo 2014 - 05:16
QUOTE(miss_candy @ 2014 03 03, 19:22)
Zinau du atvejus, kai moterys pastojo po 15 metu  thumbup.gif Beje, abi jau vilti absoliuciai buvo palaidojusios ir net nebeplanavo vaiku, tai nestumas buvo visiskas siurprizas ir sokas netgi  biggrin.gif

man irgi buvo sokas blush2.gif nes gyvenimas jau buvo perorganizuotas taip, kad jame nebuvo jokiu vaiku blush2.gif nusprendziau nebesvaistyt gyvenimo atideliodama daryt kazka. nes vis "o gal kaip tik pastosiu" schmoll.gif tik nesakykit, kad va uzteko nebegalvot apie tai - nes po tokio sprendimo praejo dar n metu cool.gif ir manau, kad tos, kurios sako, kad nebegalvojo visiskai apie tai, turbut meluoja. Vis tiek juk kartais pamastai, kad va kaip gaila, kad taip baiges lotuliukas.gif as savo mamai net uzdraudziau dovanot man lietuviskai isleistas knygas (as skaitymo maniake) - nes gyvenu uzsieny ir tipo kai mirsiu nebus kam ju skaityt - vaiku gi neturiu lotuliukas.gif dabar reiks pasakyt, kad pradetu pirkt pasaku knygeles thumbup.gif

QUOTE(bus25 @ 2014 03 04, 05:12)
uau tikrai ispudinga. o miss_candy dar daugiau... Maciau ir as keleta pasisakymu sia tema. Nu kazkaip reikia "susirinkt" save ir atsipalaiduot, patiket, kad tas stebuklas man skirtas  ax.gif

ka tik maciau Iveikusiu nevaisinguma temoj parase viena, kad pagimde po 19 metu santuokos. neraso, kiek laiko bande, bet pagal nutylejima matyt visus 19 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bus25 @ 2014 03 03, 13:10)
....
Man dar toks kl, gal kas zinot kokiu pvz, po kokio ilgiausio nepastojimo laikotarpio pavyko pastoti?

Draugės mama po 19 metų. Ir užaugino 4 vaikus. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Sakla @ 2014 03 02, 15:37)
Valio!Svarbiausia, kad įveiktas pirmas psichologinis barjeras, kad gal teks dėl šios problemos apsilankyti ir pas gydytojus.
Man asmeniškai šį barjerą irgi buvo sunku įveikti, buvo labai sunku susitaikyti, kad natūraliai nepastosiu... verysad.gif

Kai pripranti prie tos minties, visai nebaisu.
Baisesnė mintis, kad NIEKADOS NEPASTOSIU.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 04 kovo 2014 - 12:00
Giminaičių šeimynėlė nesusilaukė apie 16 m. Bandė su medikų pagalba. Nepadėjo. O po to vienas netyčiukas, po metų antras.:-)
Atsakyti
Reiškia išties stebuklų būna. smile.gif
Atsakyti
Dar viena istorija - vyro bendradarbis gime IVF pagalba, buvo pirmas vaikas, o paskui dar ir trys naturaliu budu atsirado thumbup.gif PRalauze ledus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2014 03 04, 12:58)
Draugės mama po 19 metų. Ir užaugino 4 vaikus.  smile.gif

Papildyta:

Kai pripranti prie tos minties, visai nebaisu.
Baisesnė mintis, kad NIEKADOS NEPASTOSIU.

aha, tu tikrai teisi. As jau pasiryzusi eiti, tirtis ir jei reisk gydytis kiek tik reikes. Bet ta mintis, kad "NIEKADOS NEPASTOSIU" nesuvokiama. As dabar mastau, kad dar daug sioj srity nenuveikta, tai dar tikiu, kad viskas bus...
Atsakyti
QUOTE(bus25 @ 2014 03 05, 03:24)
aha, tu tikrai teisi. As jau pasiryzusi eiti, tirtis ir jei reisk gydytis kiek tik reikes. Bet ta mintis, kad "NIEKADOS NEPASTOSIU" nesuvokiama. As dabar mastau, kad dar daug sioj srity nenuveikta, tai dar tikiu, kad viskas bus...

Dar toks vienas klausimukas ax.gif . Mano mama, mate kazkokia laida, kad mesos nevalgymas gali itakoti tai jog negaliu pastoti verysad.gif . Bet as tokios info nerandu. Gal kas turi kokios info, patirti ar nuomone siuo klausimu rolleyes.gif Labai noreciau suzinot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bus25 @ 2014 03 05, 05:56)
Dar toks vienas klausimukas  ax.gif . Mano mama, mate kazkokia laida, kad mesos nevalgymas gali itakoti tai jog negaliu pastoti  verysad.gif  . Bet as tokios info nerandu. Gal kas turi kokios info, patirti ar nuomone siuo klausimu  rolleyes.gif  Labai noreciau suzinot  ax.gif

Sveika, gali įtakoti ne konkrečiai mėsos nevalgymas, o baltymų ir B grupės vitaminų, ypač B12, trūkumas organizme. Vegetarams jis pasitaiko dažniau. Reikėtų tiesiog pasidaryti tyrimus 4u.gif
Atsakyti
Valgymo įpročiai (dietos, anoreksija, viršsvoris, mėsos nevalgymas) turi įtakos pastojimui.
Valgymo įpročiai įtakoja ir hormonų gamybą, ir įvairių medžiagų, vitaminų kiekį organizme.
Jei nevalgote mėsos, būtinai pasirūpinkite kaip kitaip galėtumėte papildyti trūkstamų medžiagų atsargas.
O internete istorijų yra įvairių - vieni pasakoja, kad po ilgų nepastojimo metų ėmė valgyti mėsą ir iškart pavyko pastoti. Kiti pasakoja, kad nevalgo mėsos, bet sėkmingai pastojo ir išnešiojo sveiką kūdikį.
Galbūt naudingos medžiagos rasite ČIA.
Atsakyti
Taigi... o Vaištarienė pasakojo, kad vienai šeimai pavyko, kai tapo vegetarais...
Atsakyti