QUOTE(tokia profesija @ 2014 02 25, 16:43)
Antra. Yra skirtumas, kada žmogus kažko siekia, nes jis to NORI, ir kada siekia, nes to REIKIA.
Pvz. paaukojau atostogas, sveikatą, pinigus, nes NORĖJAU atlikti dar vieną IVF.
Ir kita situacija. NENORIU aš IVF, pavargau, šlubuoja sveikata, neturiu nuotaikos, taip NORIU atostogų... Bet ne, darysiu IVF, nes REIKIA - metai bėga, aš nejaunėju, sesuo laukiasi penkto, kaimynė spaudžia, darbe spaudžia ir t.t.t Žodžiu, REIKIA, nors mano širdis visai kitur, gal Turkijos paplūdimy...
Trumpai tariant, kada žmogus sprendimą priima sąmoningai, tuomet graužaties dėl iššvaistyto laiko nėra, arba ji minimali.
Pvz. paaukojau atostogas, sveikatą, pinigus, nes NORĖJAU atlikti dar vieną IVF.
Ir kita situacija. NENORIU aš IVF, pavargau, šlubuoja sveikata, neturiu nuotaikos, taip NORIU atostogų... Bet ne, darysiu IVF, nes REIKIA - metai bėga, aš nejaunėju, sesuo laukiasi penkto, kaimynė spaudžia, darbe spaudžia ir t.t.t Žodžiu, REIKIA, nors mano širdis visai kitur, gal Turkijos paplūdimy...
Trumpai tariant, kada žmogus sprendimą priima sąmoningai, tuomet graužaties dėl iššvaistyto laiko nėra, arba ji minimali.
Man irgi sitas punktas patiko labiausiai As tai visokiu intervenciju i savo kuna daryt nenoriu, nes labai sunkiai mano organizmas pakencia visokias operacijas ir proceduras (nuo mazens esu labai silpnos sveikatos Bet kadangi UK visa tai duoda nemokamai, tai nesispyrioju Vakar kaip tik su vyru apie tai kalbejom ir jis sutinka, kad isbandytume tai, ka UK mums siulo, o jei nieko is to neiseis, paprasciausiai isivaikinsim Gal mano poziuris yra labai paprastas ir nekomplikuotas, bet ko gero itakotas to, kad laaaabai ilga laika buvau viena ir net isisvaizdavau save senmerge ir be vaiku Ir ta mano isivaizduojama ateitis man neatrode niuri Kiek yra nuostabiu vienisu moteru! Na bet sutikau savo nuostabu vyra ir ateities vizija pasikeite Nors is tikruju nieko tragisko nematau, jei ir neturetume savo vaiku Pirmais bandymu metais buvo tikrai sunku, nes jautem dideli spaudima is salies ir gavosi toks REIKIA momentas - reikia, o neiseina... O antrais bandymu metais pradejom dirbti su savimi ir isigilinti i tai ko mes norim, kas mums priimtina Atrodo, kad jau esam visiskai nusiramine ir susivoke savyje bei savo sprendimuose Visi mes esam skirtingi ir svarbiausia yra nuspresti, kas yra geriausia mums, nesizvalgant i kitus, nes musu priimtas sprendimas ir bus geriausias!