Labas rytas,
senokai bebuvau užsukusi
QUOTE(prakriti @ 2013 02 27, 12:22)
/../turejau ir as viena mistifikuota patyrima/../
Kad ir su kokia atsarga aš žiūriu į bioenergetikus, ekstrasensus, būrėjas ir panašių profesijų atstovus, mano pacientės taip pat atsineša įvairių patyrimų, panašių į jūsiškį. O savo pacientėmis aš tikiu ir pasitikiu. Tik psichologai ko gero tuos reiškinius vadina kitais vardais - intuicija, pasąmonė, nesąmoningi vaizdiniai, ankstyvoji atmintis ir pan.
Ir mano pacientės, deja, dažniau atsineša kitokio pobūdžio vaizdinius: vaikelis toli, nepasiekiamas, jam kažko trūksta, jis ne toks, kaip įprasti vaikai, arba neįsivaizduoja savęs su vaikučiais, su pilvuku ir panašiai. Yra tam tikrų technikų su tokiais vaizdiniais dirbti.
QUOTE(dado @ 2013 02 28, 16:17)
Skaiciau ta knyga, man nepatiko./.../
Na man taip pat kyla prieštaringi jausmai skaitant. Kai kurios mintys įdomios, aš jas palaikau ir su panašiomis situacijomis susiduriu darbe.
Bet man asmeniškai trūksta įrodymų. Autorius pasakoja įvairius įvykius, tyrimus, pateikia skaičius, bet nepateikia šaltinių. Kaip gi man žinoti, kad ten ponios Ingos gyvenimo istorija ar mokslinis tyrimas, o ne paties autoriaus išgalvota medžiaga? Daug dalykų šiame tekste yra filosofiniai, paremti tikėjimu. Kad asmeniškai aš patikėčiau, man reikia daugiau įrodymų.
QUOTE(barbarise @ 2013 03 03, 18:52)
Zarskus manau savo knygoje norejo pasakyti kad ne vaikai turi buti atsakingi uz tevu zodzius ar veiksmus, bet tevai pries planuodami vaikeli turi buti atsakingesni
as taip suprantu jo mintis
Taip taip, jūs teisi. Žarskus skatina mus būti atsakingesniais prieš planuojant vaikus.
Bet taip pat kalba apie tai, kad jeigu vaiko pradėjimą, gimimą lydėjo neigiamos tėvų, o ypač motinų mintys, gimę vaikai turi įvairiausių problemų ir iš esmės yra nelaimingi.
Anksčiau kai kurios mergaitės pasidalino istorijomis apie savo komplikuotus santykius su mamomis. Jei remsimės Žarskumi, jos dabar turi sunkumų susilaukti savo vaikų ir galima sakyti nėra laimingos būtent dėl to, kad pačios buvo nelauktos ir su neigiamomis mintimis pasitiktos šiame pasaulyje. Todėl man labai rūpi, ką autorius kalba apie padėties ištaisymą. Kaip visgi gyventi ir būti laimingiems tiems žmonėms, kurie kažkada nebuvo laukti. Gal skaitydama toliau rasiu paaiškinimą.
Su Jumis diskutuoja ir į klausimus atsako
psichologė Romena KačinienėTel.
8 645 32831, el.paštas
psichologe@vaisingumoasociacija.lt, facebook
Laukiantiems