Įkraunama...
Įkraunama...

Nevaisingumas ir psichologinės problemos

QUOTE(tokia profesija @ 2013 05 22, 16:29)
Maidenana, kuo remiantis gydytoja nusprendė, kad tai genetinė klaida? Persileidimų priežastys gali būti genetinės, bet gali būti ir kitos. Ar viskas ką buvo galima ištirt jau patikrinta?

QUOTE(Pelargonija @ 2013 05 22, 16:35)
Maidenana, o jūs genetinius tyrimus darėt, ar šita išvada iš kavos tirščių?!

mano tyrimai idealus ir vyro sperma nera tokia prasta pastaruoju metu. Man persileidineti nera jokiu priezasciu, t.y. akivaizdziu priezasciu. Todel lieka tik genetika. Kadangi vystymasis nustoja visada panasiu laiku, gydytojas linkes tik i genetika ir, tikriausiai, tai bus vyro sperma apgadinta steroidu ir tamoksifenu. Birzelio menesi mums su vyru numatyti ivairiausi vizitai i kauna ir vln santariskius tyrimams ir konsultacijoms, o ten bus matyti. Tai yra gydytojo pasvarstymai sprendziant is mano atliktu tyrimu, vyru spermogramu ir klausimu-atsakymu. Anot jo, vienas is musu dvieju nesa stipria genetine klaida. Jis norejo dar svarstyti gimdos vezio tikimybe, bet del kazko atmete ta priezasti.
Nieko, tiek teliko iki nuosprendzio.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 05 22, 16:34)
mano tyrimai idealus ir vyro sperma nera tokia prasta pastaruoju metu. Man persileidineti nera jokiu priezasciu, t.y. akivaizdziu priezasciu. Todel lieka tik genetika. Kadangi vystymasis nustoja visada panasiu laiku, gydytojas linkes tik i genetika ir, tikriausiai, tai bus vyro sperma apgadinta steroidu ir tamoksifenu. Birzelio menesi mums su vyru numatyti ivairiausi vizitai i kauna ir vln santariskius tyrimams ir konsultacijoms, o ten bus matyti. Tai yra gydytojo pasvarstymai sprendziant is mano atliktu tyrimu, vyru spermogramu ir klausimu-atsakymu. Anot jo, vienas is musu dvieju nesa stipria genetine klaida. Jis norejo dar svarstyti gimdos vezio tikimybe, bet del kazko atmete ta priezasti.
Nieko, tiek teliko iki nuosprendzio.

Svarbiausia dabar nepamesti vienas kito wub.gif
Sunku ką nors paguodžiančio parašyti... Jei visdėlto teks išgirsti tą nelemtą neigiamą atsakymą, linkiu išlikti tokiems pat drąsiems, atkakliems ir mylintiems vienas kitą, juk kas mūsų nenužudo (gink D ne tiesiogine prasme), tas mus padaro stipresniais blush2.gif
Laikykites 4u.gif
Atsakyti
O man kažkodėl atrodo, kad genetiniai atsakymai bus geri rolleyes.gif Nors nežinia, gal ramiau suradus ką nors blogo, tada bent aišku kodėl nesiseka, ir nereik daužyti galvos į sieną. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 05 23, 13:42)
Svarbiausia dabar nepamesti vienas kito  wub.gif
Sunku ką nors paguodžiančio parašyti... Jei visdėlto teks išgirsti tą nelemtą neigiamą atsakymą, linkiu išlikti tokiems pat drąsiems, atkakliems ir mylintiems vienas kitą, juk kas mūsų nenužudo (gink D ne tiesiogine prasme), tas mus padaro stipresniais blush2.gif
Laikykites 4u.gif

Tiesiog, kaip ziauriai beskambetu, geriau butu, jeigu tai butu vyro genetine problema. Nes jeigu tai jis - galima atlikti TESA, yra sansas tapti tevais. Bet jeigu tai as - mes pasmerkti.
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2013 03 20, 20:58)
...o tai vezininkai irgi toki sau gyvenima susikuria? kazin ka blogo jie prisneka ir prigalvoja kad gyvenimas taip jiems pakisa koja g.gif

Knyga apie tai, dėl kokių minčių susergama vėžiu.
Atsakyti
QUOTE(AmiR_ @ 2013 06 25, 16:19)
O kodėl maži vaikai, kūdikiai suserga vėžiu..? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(AmiR_ @ 2013 06 25, 14:19)

Būkit gera, neplatinkit literatūros, kuri tik pastumia į depresiją... blink.gif Ši tema tikrai ne tokiam tikslui g.gif
Tikrai nenoriu įžeisti, bet jei peržiūrėtume jūsų postus, tikrai ne tik man susidarytų įspūdis, kad platinate neigiamas emocijas doh.gif
Dar kartą pasikartosiu - nenoriu įžeisti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 06 25, 16:23)
Būkit gera, neplatinkit literatūros, kuri tik pastumia į depresiją... blink.gif  Ši tema tikrai ne tokiam tikslui g.gif
Tikrai nenoriu įžeisti, bet jei peržiūrėtume jūsų postus, tikrai ne tik man susidarytų įspūdis, kad platinate neigiamas emocijas doh.gif
Dar kartą pasikartosiu - nenoriu įžeisti blush2.gif

Knyga labai pozityvi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visiems smile.gif

Kuo gyvenate? Kaip sekasi?

Maidenana, kaip Jūs? Gal darėtės tyrimus? Gal žinomi rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(tokia profesija @ 2013 07 18, 22:00)
Maidenana, kaip Jūs? Gal darėtės tyrimus? Gal žinomi rezultatai?

Sveiki.. ne. nieko nebedarem ir nebedarysim. mes likome bevaike seima.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 07 19, 09:45)
Sveiki.. ne. nieko nebedarem ir nebedarysim. mes likome bevaike seima.

console.gif
Atsakyti
Maide verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti