Sveikos merginos/moterys
nusprendziau ir as jums parasyti, issilieti. Nebegaliu pati susitvarkyti su savo mintimis, vis kaltinu save, klausiu kodel, uz ka ir t.t. Esme tame, kad vaikuciu mums tureti be sansu, na yra vienintele galimybe - donorine kiausialaste, tiesa vyras netirtas tad neaisku, kaip pas ji reikalai. Bet kokiu atveju ta donorine kiausialaste ir baisiai vilioja ir tuo paciu baugina. Buvau vienu metu jau apsiraminus, nemasciau apie vaikuti, nebesvajojau, bet paskutiniu metu vel tos mintys mane uzvalde. Dienos be asaru ar bent minciu apie tai, kokia as nelaiminga jau nebeprisimenu. Zinau, kad kiekvienai savas skausmas didziausias, bet norejau ir jums pasiguosti. Su MB susituoke visai neseniai, taciau savo diagnoze zinau jau seniai. Nuo pat pradzios brendimo laikotarpio buvo problemos, tik niekaip nesileidau ikalbama mamos eiti pas gyd., del ko dar labiau save kaltinu, nes vis mastau, kad galbut nuejus tuomet pas gyd. buciau susitvarkius tas visas problemas, gal dabar galeciau supuoti mazyli ar dziaugtis pilvuku. Taip pat baisu kai pamastau, jog mama vis sakydavo, kad dabar (kai buvau paaugle) neinu pas gyd., o kai uzaugsiu ir noresiu vaikuciu, bet negalesiu, tai verksiu kruvinom asarom. Atrodo tarsi visa tai mama ispranasavo. Na galbut ismokciau gyventi be vaiku ateity ir be tu blogu minciu, taciau vel galvoju apie MB. Mintys, kad per mane jis negali tureti vaikuciu, kad galetu susirasti kita moteri, kuri pagimdytu jam vaikuciu mane vis neramina. Zinau, kad jis mane myli, o as ji. Zinau, kad as jam svarbesne uz vaikucius (bent siuo metu), bet vistiek neramina mintys, kad kankinu ne tik save, bet ir ji, kad nesuteikiu jam pilnavercio gyvenimo ir t.t. Kaip jus susitvarkote su tomis mintimis? Ka darote, kai jau atrodo, kad nebera noro gyventi (nors gal jums nekyla minciu apie gyvenimo nutraukima ar pan.)? Man kyla minciu daugiau ne apie gyvenimo nutraukima, o tiesiog apie tai, kad noreciau buti neisgyvenus tam tikrais momentais, kai tikrai buvo tikimybe mirti/zuti. Daznai galvoju, kad tuomet nebuciau patyrus to sielos skausmo, taciau paskui vel pradedi galvoti, kad tuomet nebuciau sutikus MB, kad buciau sukelus skausma savo artimiesiems ir t.t. Zodziu be galo sunku viduje