Įkraunama...
Įkraunama...

Nevaisingumas ir psichologinės problemos

QUOTE(Nakviša @ 2013 03 20, 17:25)
Vat tep va.

Na va, pramuse ir tave lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 03 20, 18:29)
Na va, pramuse ir tave lotuliukas.gif

Biski. ax.gif
Nemėgstu ašarų, nes čia ir taip drėgna.
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 03 20, 19:18)
Ir tikiu, kad viena diena ateisiu cia ir didelemis raidemis parasysiu - mums pavyko thumbup.gif

Tikrai pasiseks!!! drinks_cheers.gif Net neabejoju!!!
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2013 03 20, 19:25)
Esate SVEIKOS moterys, tik truputuką nepasisekė DABAR, bet pasiseks ATEITY.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pelargonija, taikliai pasakei. Tikrai verta atlaidžiau į SB pažiūrėti.
Aš džiaugiuosi, kad mes vis gi išsaugojom savo šeimą. Prireikė daug laiko, kol pagaliau nebekelių panašių klausimų.
Atsakyti
Kažkaip perskaičiau ir gavosi kažkoks lozūnginis minčių kratinys, tipo : "Пятелетку в четыри года! Ура товарищи! УРААААААААА!!!!!!!!!"
Nepykit baisiai biggrin.gif
Atsakyti
Tai niekas nepyksta, Nakviša. Kas norėjo, tas suprato. Bent jau aš paskutinį sakinį supratau labai aiškiai. Tu nepyk, rimtai tu ten parašei, bet prajuokinai. Neblogą tu sau bausmę už tokias mintis sugalvojai. Tikrai nesinorėtų plikai nusiskusti. Juokas juokais, bet nebloga saviauklos priemonė arba geras išsireiškimas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2013 03 20, 17:36)
Kažkaip perskaičiau ir gavosi kažkoks lozūnginis minčių kratinys, tipo : "Пятелетку в четыри года! Ура товарищи! УРААААААААА!!!!!!!!!"
Nepykit baisiai biggrin.gif

Пятелетку ne в четыри года, o в два года!!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kad dregna, tai dar baika - svarbiausia, kad ne sala ir neserksnyja drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(barbarise @ 2013 03 20, 17:33)
Tikrai pasiseks!!!  drinks_cheers.gif Net neabejoju!!!
Papildyta:
drinks_cheers.gif

Aciu uz palaikyma - va tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 20 kovo 2013 - 18:59
QUOTE(Glamour @ 2013 03 20, 18:49)
Tai niekas nepyksta, Nakviša. Kas norėjo, tas suprato. Bent jau aš paskutinį sakinį supratau labai aiškiai. Tu nepyk, rimtai tu ten parašei, bet prajuokinai. Neblogą tu sau bausmę už tokias mintis sugalvojai. Tikrai nesinorėtų plikai nusiskusti. Juokas juokais, bet nebloga saviauklos priemonė arba geras išsireiškimas wink.gif

Norėjau parašyti, kad nusikirsiu ranką, bet po to pagalvojau, kad ranka tai neatauga.
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 03 17, 23:45)
Nemanau, kad kitoks "stogo vaziavimas" buna po nto IUI nei po antro  g.gif
ok. pom pirmo - vajej, O neapskaiciavo! po antro - ka, vel neapskaiciavo? po trecio - nu *****, kas yr? po ketvirto - hmmmm... po penkto - o sh.. po sesto - paskutiniojo - ppc, kas, kur kada, kaip, IVF? 15 tukst, kur rasti? o per visa ta laikotarpi - asaros, apatija, depresija, isteriskas juokas, vynas..
O po to... tyli. po to - draskaisi. Nu ir taip iki klimakso - draskaisi-tyli-draskaisi-tyli. nebuna, kad pamirsti ir susitaikai. niekada. iki grabo lentos save peiksi, zudysi, kad kazko nepadarei iki galo. Gal koki tyrima praleidai. ir t.t. ir pan.

QUOTE(Nakviša @ 2013 03 18, 00:19)
Pas mane begemoto skūra.
Baimė keisti kažką savo gyvenime, bijant prarasti dabartinį komfortą. Gal tada rimtai (remiantis anksčiau išsakytomis blevyzgomis) vaikai nenori atsirasti todėl, kad tėvai dar nenusprendė ko jie nori iš gyvenimo?

Merginos, norit sužinoti kas yra tikros problemos? Onko skyrius ir vaikų didelės akys. Ten VAIKAI kovoja su mirtimi. O mūsų bėdos  tra tiesiog bėdos. Sunkumo metu geriausia galvoti, kad yra žmonių, kuriems yra dar blogiau.

pas mane begemototesne. as nekeisciau del jausmu. ir vien vyro. visa kita, nors siaip ir vyras - laikina. netikiu pasakom, kad 'neatsiranda, nes vat elgiamasi taip ir anaip'.. kitavertus, kai nebera iseities - ka daryti? pasineri i tikyba, i ezoterika ir t.t. naturalus procesas, kai nepadeda medicina tradiciskoji, turi padeti kazkas dar.. ir prasideda..

O taip. jeigu manai, kad tavo gyvenimas tragiskas, tereikia nueiti i onko skyriu ir pastoveti 10 minuciu. Durnas mintis kaip veju isvarys.
Atsakyti
QUOTE(AmiR_ @ 2013 03 17, 21:51)
Dievas yra teisingas. Jis davė žmogui laisvą valią.
Žmogus pats kuria savo gyvenimą tokį, kokio nori, savo mintimis, žodžiais ir darbais.

lotuliukas.gif

kokiom dar mintim ir zodziais galeciau sukurti sau gyvenima? blink.gif galvok negalvojes, dejuok nedejaves, rek, sauk, eik zudykis - VAIKU NERA blink.gif tai kaip kitaip mes galima "susikurti sau gyvenima", o tai vezininkai irgi toki sau gyvenima susikuria? kazin ka blogo jie prisneka ir prigalvoja kad gyvenimas taip jiems pakisa koja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2013 03 20, 19:25)
Esate SVEIKOS moterys, tik truputuką nepasisekė DABAR, bet pasiseks ATEITY.

..... ne faktas... vajej, kaip ne faktas. kas man duos pazyma, kad man pasiseks ATEITY? Antstolis? Ar zakristijonas? Yra bevaikiu seimu ir ar tu esi tame tarpe suzinosi tik pasiekusi klimaksa.
Bet ir tas dabar... 'dabar' buvo pries 3 metus, 'dabar' yra ir sia sekunde. o 'ateitis' tai ant tiek neapibrezta ir neaiski perspektyva..
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2013 03 18, 01:19)

Merginos, norit sužinoti kas yra tikros problemos? Onko skyrius ir vaikų didelės akys. Ten VAIKAI kovoja su mirtimi. O mūsų bėdos yra tiesiog bėdos. Sunkumo metu geriausia galvoti, kad yra žmonių, kuriems yra dar blogiau.

drinks_cheers.gif
Atsakyti