PUSRYČIAI: pyragaitis su pekanais, kava su pienu (530) PRIEŠPIEČIAI: 2 kukurūzų tortilijos su kiaušiniu ir salsa (350) PIETŪS: jautienos troškinys su avinžirniais; agurkai, pomidorai (350) VAKARIENĖ: makaronai su krevetėm ir grietinėle, kokosų vanduo (650) NAKTIPIEČIAI: arbata su pienu (80)
Pusryčiai: grikių košė su sviestu Kava su pienu ir cukrum Priešpiečiai: obuolys Pietūs: Įdaryta vištienos šlaunelė, grikiai, burokėlių, kopūstų salotos Pavakariai: Kava su pienu ir cukrum, šokoladinis saldainis Vakarienė: trinta moliūgų sriuba su skrebučiais (lėkštė), sauja dž. uogų ir riešutų Arbata su medum
PENKTADIENIS - laisva diena:
Pusryčiai: skrudinta sumuštinių duona, sviestas, varškės sūris, aviečių uogienė 2 šaukšteliai Kava su pienu ir cukrum Priešpiečiai: nebuvo Pietūs: kiaulienos kepsneliai su grybų padažu, šviežių daržovių salotos Pavakariai: Kava su pienu ir cukrum, šokoladinis saldainis Pavakariai II: korėjietiškos morkų salotos, juoda duona, riešutai ir dž. uogos (saujelė), obuolys Vakarienė: pica
ŠEŠTADIENIS:
Pusryčiai: kiaušinienė su pomidorais, juoda duona Kava su pienu ir cukrum Priešpiečiai: varškės sūris (kelios riekelės) su mandarinų džemu Pietūs: orkaitėje kepta vištos blauzdelė ir kumpelis, orkaitėje keptos daržovės - kelios bulvės, morkos, pievagrybiai, švieži agurkai, pomidorai Pavakariai: Kava su pienu ir cukrum, dž. spanguolės, atšildytos avietės Vakarienė: rūkyta žuvis, alaus bokalas, 2 juodos duonos sumuštiniai su "Rama" Naktipiečiai: atšildytos braškės
SEKMADIENIS:
Pusryčiai: 2 skrudintos sumuštinių duonos riekės, užtepėlė iš 1/2 avokado, pomidoro ir citrinos sulčių Kava su pienu ir cukrum Priešpiečiai: varškės sūris (kelios riekelės) su abrikosų džemu Pietūs: orkaitėje kepta lydeka, Cezario salotos Pavakariai: Kava su pienu ir cukrum, 2 "ledinukai" Vakarienė: žuvienė
Pusryčiai: pyragėlis su pekanais, kava su pienu (530) Pietūs: makaronai su krevetėm ir grietinėlė, bananas, kava su pienu (550) Pavakariai: žuvis su brokoliais, pomidorais ir agurkais, bananas (350) Vakarienė: varškės/rikotos miksas su imbierų džemu, arbata su pienu (380)
Pusryčiai: pyragėlis Black forest, keli šaukštai avižinės košės (450) Priešpiečiai: kokteilis iš ½ banano, obuolio ir špinatų; kava su pienu (180) Pietūs: žuvis, brokoliai, burokėliai, agurkai; ½ banano, kava su pienu (350) Pavakariai: ½ obuolio, kava su pienu, 2 šok. saldainiai (250) Vakarienė: jautienos kepsniukas, kalafiorai su sūriu, truputis saldžios bulvės, salotų lapai (400)
Pusryčiai: 2 skrudintos sumuštinių duonos riekės, užtepėlė iš 1/2 avokado, pomidoro ir citrinų sulčių Kava su pienu ir cukrum Priešpiečiai: - Pietūs: vištienos krūtinėlė, įdaryta feta ir saulėje dž. pomidorais, morkų, kopūstų, burokėlių salotos Pavakariai: Kava su pienu ir cukrum, šviežiai spaustos morkų-obuolių sultys (300 ml), "ledinukas", obuolys Vakarienė: žuvienė, kepti burokėliai su aliejum ir balzamiko actu, feta, sėklos
ANTRADIENIS:
Pusryčiai: avižinė košė su sviestu Kava su pienu ir cukrum Priešpiečiai: obuolys Pietūs: kepta jūros lydeka su padažu, bulvių košė, burokėliai Pavakariai: Kava su pienu ir cukrum, ledinukas Pavakariai II: daržovių salotos, su sūrio drožlėm ir garstyčių padažu, juoda grūdėta duona 2 riekės Vakarienė: moliūgų sriuba, skrudinta duona, taurė raudonojo vyno