QUOTE(d'esprit @ 2013 02 15, 11:04)
d'esprit, 15 Vas 2013 - 11:04, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
d'esprit, 15 Vas 2013 - 11:04, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
būsiu ne taip supratusi temos idėją
būsiu ne taip supratusi temos idėją
Supratote teisingai. Tik ne visi rašantys supranta.
QUOTE(d'esprit @ 2013 02 15, 11:04)
Laukiu meniu 
Laukiu meniu
Vakar buvau nusprendusi, kad neberašysiu, nes susidarė įspūdis, kad niekam to nereikia ir niekas nebekreipia dėmesio, kad temos esmė ir prasmė - ne bile užrašyti, ką įsikišai burnon, o arba pačiai mokytis tvarkingai maitintis, arba to mokyti kitus. Bet jei yra laukiančių, maž ir persigalvosiu iki vakaro
QUOTE(Vasara @ 2013 02 15, 11:45)
Vasara, 15 Vas 2013 - 11:45, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
Vasara, 15 Vas 2013 - 11:45, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
man patinka tavo meniu, tik kiek suprantu rašai kalorijas, gal galėtum parašyti apytikslį kiekį
man patinka tavo meniu, tik kiek suprantu rašai kalorijas, gal galėtum parašyti apytikslį kiekį
Ok, pabandysiu

O dž. abrikosų dažniausiai suvalgau 50gr.