Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Laba diena,
nezinau kokios firmos priemones rinktis, gal patarsite kas geriausia kainos bei kokybes atzvilgiu. Na kiek pastebejau labai giriama Harmony gelinio lakavimo sistema. O kaip kitos, IBD, CND, ar kokios nors?
o galima pagrinda ir topa naudoti harmony, o laka visai kitos firmos? zinau, kad sitas klausimas jau turbut uzknises doh.gif bet tik trumpo atsakymo prasau blush2.gif
Atsakyti
Dauguma naudoja Harmony Gelish pagrinda ir topa. Patys lakai populeriausi is Harmony, IBD, Perfectnails.... ir kiti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 17 vasario 2013 - 15:41
O gal kuri turit ant nagiuko sia spalva? Gelish Tickle My Heart ? ir Gelish Glamour Queen

nors jau uzsisakiau bet vistiek lb idomu kaip atrodo
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2013 02 17, 16:57)
O gal kuri turit ant nagiuko sia spalva? Gelish Tickle My Heart ? ir Gelish Glamour Queen
nors jau uzsisakiau bet vistiek lb idomu kaip atrodo

Foto is interneto 4u.gif

Tickle My heart:
user posted image

Glamour Queen:
user posted image
Atsakyti
O galima suzinot kodel Harmony Gelish baze ir topas laikomi geriausiais?
As, tarkim, saviskiu esu patenkinta. Betgi visada norisi kazko geriau biggrin.gif .
Atsakyti
Sveiki,
Internete užmačiau, kad parduodami greenstyle geliai-lakai. Ar kuri esate naudojusi? Kainyte pakankamai maža lyginant su kitais geliais, ar nebus koks "fuflo"?
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2013 02 17, 08:42)
Aš perku amazon.com
Papildyta:

Jus apie orly gelfx kainas?

Aš pirkau viena už 6.50 $, tada už 7,70 $ ir už  8.10 $

Ne as apie opi ir su siuntimu cia.tu spalvu kur norejau sitos kainos buvo pigiausios...
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2013 02 17, 18:37)
Ne as apie opi ir su siuntimu cia.tu spalvu kur norejau sitos kainos buvo pigiausios...

O kokia kaina opi lt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2013 02 17, 15:48)
O kokia kaina opi lt?  ax.gif

Net neisivaizduoju...
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2013 02 17, 19:21)
Net neisivaizduoju...

Aš uzsisakiau viena spalva OPI Cosmo Not Ton ax.gif norisi daugiau blush2.gif bet brangokai, pigiau 15-18$ neradau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 17 vasario 2013 - 18:27
sveikos,

o kaip sitas frenc ar jis tinkamas po geliniu laku ir kaip tirpdosi?

http://www.nailxpres...;product_id=774
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2013 02 17, 19:36)
sveikos,

o kaip sitas frenc ar jis tinkamas po geliniu laku ir kaip tirpdosi?

http://www.nailxpres...;product_id=774

101 kart kartojam neskaitanciom temu, cia kietas gelis gi rasoma Hard, jis NETINKAMAS geliniams lakavimams!!!
Atsakyti